Přejít na výpis diskuzí
Steam stáhl z nabídky hru od vývojáře, který vyhrožoval smrti Gabu Newellovi
21.10.2014 | Adam Homola
202 příspěvků
-
"...Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”
- Yoda -
To nevím ale ty vle to už je otravné. *7* Takže ahoj v neděli no. *12*
-
hahaha, ty vole tak zase bod pro tebe :D Jak ty to covece delas :D
-
To abych si někde poznamenal nepsat moc, v uterý (cenzurák má blbou náladu).
-
tim "lip" myslis 30fps@900p s fps dropama nekam k 15? tak to ano,na konzoli to jede lip *1*
-
hodne ti to lezi v krku vid? ta zavist z tebe srsi na vsechny strany *1* *1* *1*
-
pokud se bavime o omezenich je jedno kde nakupujes..dulezite je kde skoncis ..
-
No mne staci si kuknut forum core uzivatelov Sectoru..kazdy druhy post je o tom ako si skusili demicko z piratebay..cakaju na vypredaj alebo 50 stranove vylevy ako im hra seka laguje a uprava configov...5 hodin nastavovania a i tak to ide na huciacom srote za 1000 eur horsie ako na PS4 za 340 eur...vid Mordor i Evil Within a to je len zaciatokmm.
-
Máš pravdu. Mínusy/plusy to už se tu neřeší dlouho.
-
Jj...hlavne ked tie vase 300 hrove kniznice na Steame maju mensiu hodnotu nez 2 hry z bazaru....
-
můžeš si na konzolích zahrát hru s pořádnou grafárnou, serfovat na netu, programovat, psát, né jenom hrát, kupovat, normálně být na netu, pouštět filmy, pálit CD, konvertovat mp4 videa, dělat si zápisy do programů jako Excel a prostě normální uživatelský použití? za konzole zaplatíš jen kvůli hrám na něco, co vydrží cca 5 let a máš to jen na hry..PC si koupíš na hry s max grafikou, normální uživatelský používání a spousta dalších věcí..a to, jestli je PC v obyváku u televize s menším rozlišením, než u standart monitorů, je mi u zadku *3*
-
stejne tak muzes koupit daleko levneji i konzolove hry :) .... ktere navic muzes jeste znovu prodat pokud te uz nebavi. To jen tak jako protiargument k tve ne uplne smysluplne argumentaci. Jinak, ja pouzivam jak Steam, tak GoG, a i tak si obcas neco rad koupim v krabicce, at uz na PC nebo Konzoli, jen proto ze mam rad od nekterych veci fyzickou krabicku :)
-
Takze Gabe neodvadza dane...pekny odrbavac..mali by ho zavriet a Steam zrusit...to by bolo kriku...potom by ste si uzivali vyhody only digitalu..drm a prenajatych dat ;)
-
Klasický Jejdásek ... Pobaví každý den. *14*
-
Ano pre podpoju vyvojarov je to najlepsie bazar a retailovy predaj, ktory si z kolaca ukusne daleko viac ako digitalna distribucia.
-
Vies ono v USA su danove priznania trosku na inom principe, ty danovy unik ;-)
-
Ako zvycajne, steam trapi najviac Hnisavca a jejdaska. Cize ultra trolla a handheld hraca.Chvalabohu ho pouzivat nemusite chlapci ;-)
-
Ne, to je danovy unik. Gabena by meli soudit za zlociny proti herni komunite. A spojenym statum.
-
tvar muze mit jakej chces a prumerny herni pc s dvojnasobnym vykonem proti konzoli spotrebovava zhruba 300W,takze zase invalid argument
-
Pretoze DRM vo forme fyzickeho media je take skvele, staci mensi skrabanec na zlom mieste a zbohom prachy...ja nemusim chciet pozicat hru kamosovi, lebo ma sharnutu celu moju kniznicu a moze ju hrat kedy chce.
Steam je pohodlie, cena, sluzby, vsetko zdarma. Ale tak nadseni bazaristi si svoje obstarozne, hlucne a pomale opticke media nedaju, ako vzdy , generaciu pozadu.