Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firingo
    Chápu že to nepotěší tolik jako od blondýnky, ale musím říct to samé. Pod tohle bych se klidně podepsal *1*
    Jen škoda že podle počtu mínusek tu málokdo umí docenit přínos Steamu pro celou herní branži. Steam účet jsem si původně udělal jen proto že to po mě chtěl Empire Total War ale jinak jsem ho ignoroval. Ale jako student nemám peníze na to kupovat si pravidelně hry za 1000 a výše. Proto jsem byl taky hlavně pirát ale díky slevám na Steamu a prakticky okamžité možnosti si danou hru zahrát jsem se naučil hrát legálně (alespoň většinou *1* ).
  • vim ze jses nejspis mentalne retardovanej,ale stejne to zkusim... uz ti nekdo rekl,ze steam hry se daji koupit i jinde,nez na steamu? to,ze hra ma cenovku 50e na steamu nic neznamena,o "2 kliknuti vedle" ji poridim nejmin o 50% levneji a kdyz si pockam,klidne i o 90%...muzes tohle udelat na konzoli?
  • species
    Super statistika cece, tos delal sam?
  • Na 1 predanu kopiu na PC pripada 20 warezovych...
  • species
    akorat sem to chtel psat :D sak cely steam workshop je zalozeny na modech :D Urcite za to budou banovat :D

Jestli borec nemysli "modem" spis autoaim. Autoaim je HAX, ano na konzolich je to feature, ale na PC je to hax = nezabanovali te za mod ale za cheatovani.
  • Nie su argumenty pridu urazky klasika...hypoteticka situacia..kupim si hru priamo cez Steam za 50 eur..hra mi nejde alebo ma nebavim...50 eur v prdeli. Rovnaka situacia na konzolu...hru predam alebo vymenim = o nic som neprisiel. Pre zakaznika je urcite konzola vyhodnejsia a slobodnejsia. STEAM mozu velebit len socky ako Goc co najdrahsiu hru kupil za 5 eur a warez deti co v zlavach za euro zachranuju herny priemysel. Vtedy to je vazne jedno ze si hru len prenajmem.
  • A vzhledem k tomu, ze je na pc 95% mira piratstvi a zbylych 5% je zly steam, je tou spravnou platformou konzole. Navic je lepsi, protoze jde polozit do obyvaku pod televizi, to pc neumi.
  • Lzes. Modifikace jsou oficialne podporovany od Steamu pres workshop. Jedine za cheaty dostanes ban. Coz bude tedy asi tvuj pripad.
  • "Já jsem tak trochu panna, ale ne úplně."
    Asi tolik k tomu *1*
  • walltar
    No je pravda, že co je Steam tak kupuju asi 3x tolik her ... Co mě dřív nejvíc sralo byla ta kupa nosičů, který člověku bylo líto vyhodit. Ale stejně jak jsem se stěhoval vyházel asi 50 originálek ... prostě to zabíralo příliš moc místa a stejně už jsem je nehrál.

Takže já sem osobně za Steam všema deseti ... A co se DRM týče, tak to je rozhodnutí každého vývojáře. Mám na steamu několik her, které se spustí bezproblému s vypnutým Steamem (např KSP).
  • species
    edit - doublepost (nejak se mi to tu se*e)
  • Mam to uplne stejne. Az se steamem jsem zacal kupovat hry. Pirateni pro me nema zadnou vyhodu:)
  • podle tvojí logiky, je naše svobodné rozhodnutí jejich hru zpiratit
  • ucho
    protože to tak není... :D
  • species
    autogram od Blondie? Proc ne :)

edit - typo
  • Hravak som hry este v dobe, ked sa vobec dostavali do povedomia, takze ma to urcite neprekvapi *3*
    Navyse ukaz mi dnes jednu jedinu hru, ktra nevyzaduje aktivacie cez intrnet pri aj ked je v krabici? ja taku osobne nepoznam,ze vlozis disk, das instalovat a hras.
  • davidBray
    pod tohle se klidně podepíšu :)
  • Paul_cz
    Tak to ale musíš apelovat na tvůrce aby přestali používat Steamworks když ti to vadí. Např. Larian si vydal Dragon Commander jak na Steamworks, tak DRM-Free na GOGu. Jiné firmy se svobodně rozhodly vydat jen Steamworks verzi. Jiné zase jen DRM-Free verzi. Ale s údajným Steam monopolem toto nemá nic společného.
  • blbost,stovky modifikaci ve workshopu a vse oficialne podporovano,neoficialne taktez,mam modlejch spoustu her,zejmena co se tyka grafiky (sweetfx atd) a nikdy jsem zadnej ban nedostal,takze dalsi urban legend...
  • Paul_cz
    Pokud vím tak se všechny tyhle hry prodávají i na jiných shopech než na Steampowered.com.
    To že využívají Steamworks pro jejich funkcionalitu je svobodné rozhodnutí jejich tvůrců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší