Přejít na výpis diskuzí
Steam stáhl z nabídky hru od vývojáře, který vyhrožoval smrti Gabu Newellovi
21.10.2014 | Adam Homola
202 příspěvků
-
Ja tady ten hate moc nechci cist, presto pridam svych par svestek.
Rad bych uvedl(bez trolleni) ze jsem jen PC hrac, konzole nemam rad, presto se rozhodne nepovazuji za zadnou master race, to asi hlavne proto ze povysovat se nad ostatni lidi kvuli preferenci herni platformy me prijde slabomyslne. :D
Steam je pro me maly zazrak, je pro me skvely ze se rozhodnu v 1 rano ze chci hrat s kamosema neco v coopu a za par minut mam zaplaceno, stazeno a muzu hrat.
Predtim vypadal nakup hry tak ze jsem musel objednat krabici, cekat tri dny(nedej boze kdyby byla treba sobota) nez prijde balik pro ktery si musim pesky na postu(pac kdo normalni je dneska pres tyden rano doma ...) a pak jeste skladovat doma krabici a zbytecny medium.
Steam mi doslova a do pismene umoznil kupovat hry, predtim jsem jen piratil.
thats all -
Tak bysi měl offline učet jen na modifikace... nebo holt vezmeš piráta no.
-
ano a ked si chces tu hru (aj offline hranu) modifikovat, tak ti zabanuju ucet, a si v pitchi
-
Gabe owns you all, you have to deal with it. *5*
-
To si peasant sám pokud tak soudíš z jednoho vymletého mozku. *7*
-
ak si chcem kupit hru X v elektronickej podobe, a je dostupna len cez Valve, tak je Valve monopol
nakreslit to neviem *3* -
taky nevim, v cem by me steam omezoval...konecne nepotrebuju zadny CD,proste kliknu na download a neresim,vse se stahne,nainstaluje i opatchuje,stejne tak sprava serveru je dokonala a multiplayer nebyl nikdy snazsi,kdyz nejde internet tak stejne muzu hrat offline,tak kde je ta "DRM ochrana" ? a kdyz me hra jooo nas3re,muzu ji na 2 kliknuti cracknout a je uplne bez steamu...
-
tak ono je to hlavně tím, že třeba Origin je naprosto žalostná služba. Od A po Zet. Už jen orientace v obchodu.. nebo vlastnil jsem Dragon Age, teď ho dávali zadarmo - tak sem si ho přidal do košíku a mám v inventáři dva :D na palici
-
No tak hlavne ze ty uplne male bezvyznamne hry jako Skyrim, Bioshock, Tomb Raider, Deus Ex a stovky dalsich..muzeme hrat i jinde nez na steamu..kdyz mame ty stovky alternativ..
-
no suvenire, prezrad mi co je monopol, a preco Valve nim nieje
-
ten človek to má v hlave riadne *11*
-
proc se me zda,ze u kazdyho clanku o Steamu breci spousta console peasntu,ze takovou skvelou sluzbu nemaji na konzoli? ja vim,ze vam lezi v zaludku,ze za 20 dolaru muzu ve spravnou chvili nakoupit 25 her,pricemz na konzoli za 25 dolaru koupis tak mozna pul hry,ale musite se furt opakovat? *1*
-
Jo Závistivý malý komplexíci to jsou no. *12*
-
PC bolo vzdy o slobode? :DDDDDDDDDD .....chlape chlape :) kupuj si hry z GOGu ak chces, mna netrapi to vsetkymi preklinane DRM v podobe Steamu :) ja Steam milujem, hry si zahram na Steame aj ked nie som pripojeny k internetu, a citim sa slobodny viac ako kedykolvek predtym :) Gabe a Steam spravil pre PC hranie asi najviac v modernej historii PC hrania
-
hahaha
-
Taky kupuju hry na gogu, protože je mi ta služba sympatická, ale to co lidé vyčítají Steamu většinou prostě neni pravda. Steam nezavedl DRM. Naopak před Steamem byly na CDčkách velice obtěžující a problematické DRM a tim, že Steam zavedl online aktivaci her, tak DRM právě zjednodušil. U StarForce se např. stávalo, že hra ani nešla spustit, ať člověk dělal cokoli a poslední rada byla vždy přeinstalování Windows a nemít v systému nainstalovaný žádný další software. No prostě hrůza. Steam byl ve správnou dobu na správném místě a dnes je to velká úspěšná firma, co má velký podíl na trhu. Ale to je prostě úspěch Valve a trvám si na tom, že právě tím je v trnem v oku řadě lidí. Nevšiml jsem si, že by měl nějaké monopolní nekalé praktiky. Naopak podporuje indie vývojáře, inicializoval prakticky hraní na linuxu atd.
-
samo ze monopol není uplne spravne slovo..ale proc zbytecne byt puntickar..kdyz to tak plus minus je:)
-
Udělal sem screen a posílám to do Valve. Nepochybně ti smažou Steam učet :D
-
prosim uz nefetuj,nedela ti to dobre, pak tu plodis takovy exkrementy...
-
Pravda a velmi podobné podmínky má i GOG. Je ale ten rozdíl, že Steam tohle dokáže kontrolovat. Dříve to byly spíš prázdná slova a bylo nemožné na to dohlídnout.