Přejít na výpis diskuzí
Steam stáhl z nabídky hru od vývojáře, který vyhrožoval smrti Gabu Newellovi
21.10.2014 | Adam Homola
202 příspěvků
-
zaujimave...Ludia, ktori setria boli za mojho mladi, skor povazovany za rozumnych, teraz su to vraj socky..doba sa meni no co uz *7*
-
Takže vyhrožoval zaměstnanci, který dostává jedno dolarovou výplatu měsíčně? :-D Není to spíš dobrovolný brigádník? :-D
-
Bednu si můžeš vybrat podle vkusu a troufám si říct že spousta vypadá líp jak nové konzole a na přehřívání bych to taky nesváděl. Když jsem si pořídil nové PC tak jsem ho téměř neslyšel.
-
Hele ja to sledoval, mackal sem F5 a ty minusy nakakovaly po 4rech, coz neni technicky ani snad mozny.
To tu nekdo haxuje tim padem tady nejaky like a nelike ztraci uplne vyznam :) -
"sockovat len zlavy a cakat na zlavy nech podporim kvalitnu hru co najmenej..."
Predavat hry do bazaru a kupovat bazarovky - tomu teda hovorim podpora vyvojarov a zachrana herneho priemyslu! -
Nema spravny tvar, spotrebu a barvu. Nikdo nechce v obyvaku monstrum, ktere zere 800W a huci jak vrtulnik.
-
Přesně! To je logika typu: Pitomci, všichni se tu jen urážíte tak přijdu řeknu že jste všichni koko*i a s pocitem že jsem jediný inteligentní člověk široko daleko zase odejdu *1* *1*
-
kde prosim?
-
tak asi da rozum ze az to "vyhrazanie sa zabitim" bolo za hranicou kde Valve už muselo konať ...
-
To je blbost ne všude ve světě to funguje jako u nás...
-
Z jakého důvodu to PC neumí? *1*
-
..hra mi nejde alebo ma nebavim...
...sockovat len zlavy a cakat na zlavy nech podporim kvalitnu hru co najmenej...
To dava smysl. *3* -
Nie su argumenty pridu urazky klasika....
socky ako Goc
warez deti
... Ok. Dobře že si začal, jak si začal. *1* *1* *1* -
What? *8*
-
No a není? To už je na tobě a tvém svědomí. Ale prozradím ti tajemství: taky si hru můžeš nekoupit! A nebo koupit, na jiné platformě!
-
Ty si zacal urazat nizsie...
-
To je tak stupidní komentář že mám problém vůbec najít slova co k tomu říct.... 95% je pirátství a zbytek "zlý" Steam? Tak to mi řekni proč se potom vůbec někdo se*e s tím dělat hry na PC?
Jo a PC je i notebook a ten si můžeš vzít kdekoliv sebou to konzola taky neumí *1* -
toto jejdaska napadlo ked mu hnisavec robil fajku a jejdasek v tom najlepsom ked uz na neho islo predniesol tuto vetu ako prostriedok stimulacie aby mal orgazmus co naintenzivnejsi
-
Za cenu si dosat co chces...klasicke rozmyslanie PCkara...sockovat len zlavy a cakat na zlavy nech podporim kvalitnu hru co najmenej...
-
nebudem ti na to nic hovorit ...len tu pisem aby si vedel ze som si to vsimol ..a vedz ze ja si veci pamatam