Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaujimave...Ludia, ktori setria boli za mojho mladi, skor povazovany za rozumnych, teraz su to vraj socky..doba sa meni no co uz *7*
  • Takže vyhrožoval zaměstnanci, který dostává jedno dolarovou výplatu měsíčně? :-D Není to spíš dobrovolný brigádník? :-D
  • Firingo
    Bednu si můžeš vybrat podle vkusu a troufám si říct že spousta vypadá líp jak nové konzole a na přehřívání bych to taky nesváděl. Když jsem si pořídil nové PC tak jsem ho téměř neslyšel.
  • species
    Hele ja to sledoval, mackal sem F5 a ty minusy nakakovaly po 4rech, coz neni technicky ani snad mozny.

To tu nekdo haxuje tim padem tady nejaky like a nelike ztraci uplne vyznam :)
  • faitheater
    "sockovat len zlavy a cakat na zlavy nech podporim kvalitnu hru co najmenej..."

Predavat hry do bazaru a kupovat bazarovky - tomu teda hovorim podpora vyvojarov a zachrana herneho priemyslu!
  • Nema spravny tvar, spotrebu a barvu. Nikdo nechce v obyvaku monstrum, ktere zere 800W a huci jak vrtulnik.
  • Firingo
    Přesně! To je logika typu: Pitomci, všichni se tu jen urážíte tak přijdu řeknu že jste všichni koko*i a s pocitem že jsem jediný inteligentní člověk široko daleko zase odejdu *1* *1*
  • maros.goc
    kde prosim?
  • maros.goc
    tak asi da rozum ze az to "vyhrazanie sa zabitim" bolo za hranicou kde Valve už muselo konať ...
  • Firingo
    To je blbost ne všude ve světě to funguje jako u nás...
  • walltar
    Z jakého důvodu to PC neumí? *1*
  • ..hra mi nejde alebo ma nebavim...
    ...sockovat len zlavy a cakat na zlavy nech podporim kvalitnu hru co najmenej...

To dava smysl. *3*
  • walltar
    Nie su argumenty pridu urazky klasika....

socky ako Goc
    warez deti

... Ok. Dobře že si začal, jak si začal. *1* *1* *1*
  • Firingo
    What? *8*
  • Paul_cz
    No a není? To už je na tobě a tvém svědomí. Ale prozradím ti tajemství: taky si hru můžeš nekoupit! A nebo koupit, na jiné platformě!
  • Ty si zacal urazat nizsie...
  • Firingo
    To je tak stupidní komentář že mám problém vůbec najít slova co k tomu říct.... 95% je pirátství a zbytek "zlý" Steam? Tak to mi řekni proč se potom vůbec někdo se*e s tím dělat hry na PC?
    Jo a PC je i notebook a ten si můžeš vzít kdekoliv sebou to konzola taky neumí *1*
  • maros.goc
    toto jejdaska napadlo ked mu hnisavec robil fajku a jejdasek v tom najlepsom ked uz na neho islo predniesol tuto vetu ako prostriedok stimulacie aby mal orgazmus co naintenzivnejsi
  • Za cenu si dosat co chces...klasicke rozmyslanie PCkara...sockovat len zlavy a cakat na zlavy nech podporim kvalitnu hru co najmenej...
  • maros.goc
    nebudem ti na to nic hovorit ...len tu pisem aby si vedel ze som si to vsimol ..a vedz ze ja si veci pamatam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší