Přejít na výpis diskuzí
Steampunkový The Order: 1886 se stále nevyrovnal očekávání
18.2.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
No mám takový pocit, že se hry začínají pomalu měnit na filmy. Ta grafika je naprostý nářez ! Ale... zase tu máme to hnusné ALE ! Je tu otázka kterou si pokládá asi každý hráč. K čemu mi je ta COOL grafika , když příběh je naprosté Béčko ( ne-li Céčko ) a AI se chová jako stádo splašených koz, co na vás čumí a když už vystřelí tak vedle, že netrefí ani vrata od stodoly. Ach jak mi ty HARDCORE hry chybí *13* ! Prostě dnešní hry už nelze hrát na EASY ani MEDIUM, ale rovnou na ten HARD nebo Survival jinak z té hry nic nemám, protože to proletím za jedno, max dva odpoledne a to je ta chyba. Vývojáři by se měli hlavně starat o ten příběh, AI a herní dobu. Ale jinak si myslím, že mají na to páni vývojáři ještě sakra spousty času a naloží nám super titul. Není potřeba dělat ukvapené závěry, protože ta hra zatím opravdu vypadá bombasticky. Já se ''zatím'' těším *3* ...
-
No vidíš to... právě si mi připomněl a zároveň udělal chutě si znovu zahrát NewGame+ na Survival. Jinak LEFT BEHIND je super ! Má to sice asi tak 3 hodinky na nejtěžší, ale má to převelice krásný a poutavý doplňující příběh. No už se těším na druhý díl této pecky *3*
-
Tak si odtahnete ty cikany,co jste sem s husakem natahali za komousu!
-
To si dam taky,ale az vyjde tato hra.Rozdil v grafice a vykonu bude mazec!Rozdil mezi 2 krat 256ram a 8gb gddr5 pozna kazdy.ps4 je pry 16krat silnejsi jak ps3.konzoli nesrovnavat s pc.Toto pc za 20 proste neda.
-
Jestli se nepletu,tak hlavne v tom traileru vysvetluji a ukazuji graficky skok,vymodelovani postav,perfektne vymodelovani odrazejcich se kulek od zdi,jak vyndava ten kulomet z drevene krabice a tam jsou perfektne vymodelovane kovove casti zbrane i naobleceni,ja nevim jak vy,ale takoveto detaily jsem za tuto generaci jsem nevidel ani na pc a ani nikde jinde!atd
-
Trailer... zbytecny ? no standartni a nic moc nepredvedl, Gameplay byl lepsi... nuze akorat mi vadila ta pridana hudba radsi bych slysel neco malo ze hry.
Ja od toho ani nic jineho nez poctivou Thps s kvalitnim pribehem z alternativni historie neocekavam, prave protoze to bude thps a tech je docela dost by to mohlo narazit.
Treba aby pridali nektere ty originalni prvky - i kdyz ono tezko rict co este vice originalniho krom zbrani mozna povtor , lokaci a atp... by mohli pridat. Ocekavani jsou ale nemala, za takovy ten povedenejsi klon Gearsu bych se taky nezlobil, co si budeme povidat to PS4ckari tak nejak potrebuji. *3*
( + vidim tady v diskuzi jestli se tedy nemazalo, tak celkem obstojne to pcckari rozdychaly. Klobouk dolu.) *4* Cim mene hejtu, tim lepe... -
Hlavne ze to pak za rok hodily do F2P, i tak to bylo... no rekneme zbytecne ta hra proste propadla ve vsech moznych aspektech.
-
Jak se tak koukám na tvůj pravopis, tak musím konstatovat, že je jenom dobře, že tato stránka nepodporuje(či co) ps vitu.
-
Si pořiď neco normálního
-
Hellgatu byla škoda. Dost sem se na to těšil a nakonec vylezl takovej paskvil.
-
muze nekdo zaridit,aby tato stranka podporovala normalne ps vitu!je to pomali atd.neda se na tento web nani psat!
-
ja ti prrr. na pravopis,jsem tady kvuli necemu jinymu,a to ze kazdej machruje jak a pc ma excelentni grafiku,a 90%zvas ma monitor za 3500kc.v podstate nikdo nema herni monitor za 8tis.a kdyz ma 150hz,tak si mysli buh vico nema,jam mam 3d monitor sony,dokaze simul vive atd.240hz.to je monitor pro ps3 a ps4.to je pecka.a pani by chteli 4k rozliseni a 4k monitor.jst smesny.nacem to chcete rozjet?na pitomim monitorku za 3500kc?vzdyt ani nevite jak full hd na tom vasem pc vypada.
-
Vy kebyste nemali teho Jágru, tak vyhoríte aj v tom hokeji nielenom v hrách
-
Snad to nedopadne jako s Hellgate London
-
díky ulmesovi a tobě mám chuť na smažák s tatarkou :(
-
oka no to ň jsem přepísk, ve fofru mi to nepálilo *1*
-
Nebudu se vyjadřovat k hloupému obsahu, ale nauče psát. Píšeš jak tatar a mé oči z toho pláčou.
-
tak to je drsný... nevíte někdo co tohle je za exemplář? *1* *1* *1*
-
ved hej, AI je v dnesnych hrach tak primitivna ze fakt nezere vykon.
staci ze NPC niekde stoji a striela doblba a je to. potom vaznejsie interakcie prevezme skript a QTE a hura, nova AAA hra je na svete.
skoda ze niekto nespravi aj dobru hru s takto vyspelou grafikou (napr. Dishonored, alebo Human Revolution boli na dnesne pomery dost nadpriemerne hry, no graficky nic moc) -
lepšia AI ? načo ? kto ju ocení ? tie masy ktoré si libují v nenáročných filmovo ladených hrách ? dobrá AI by mohla stádo frustrovat a ničit ten ich cool scriptovaný zážitok kde polovicu hry hrá vpodstate niekto iný.