Přejít na výpis diskuzí
Steampunkový The Order: 1886 se stále nevyrovnal očekávání
18.2.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Přesně, já byl rád za každou patronu, co jsem našel... jinak tohle vypadá vážně výborně. Hra působý velice promyšleně, a nejspíš nepůjde jen o další polotovar, kterej nabýzí od všeho něco, ale nakonec nedotáhne nic do konce... žádnej multiplayer, dobrej multiplayer *15*
-
Tyhlety reklamí cancy sou dycynky pěknoučký a pak je toho ve hře reálně tak 1/5. Jediný co je jistý jsou ty hnusný černý pruhy. Deformaci ani fyziku prostředí žádnou neukázali. Nepřátelé taky moc inteligence nepobrali *13* Vybadá to na obyč koridorovku navíc bez coopu i MP.
-
podobne kritický by som ale bol i v prípade Kingdom Come, tam je zvláštne, že na základe traileru tu je tona chválospevných subjektívných ploskulí od redakcie....dvojaký meter
-
nejsem grammar nazzi, ale slovo "kŇíry" je asi nejvíc největší češtinářský fail na světě :D Ale líbí se mi, takže to tak asi budu taky psát :D
-
Mam sice radsej cyberpunk nez steam punk, no toto vyzera krasne.. Skoda ale je prvoplanovej cutscenes qte tunelovitej cover'n'shoot autoheal hratelnosti... Ta to vsetko kazi
-
:) mluvíš mi z duše.
-
Lituju toho kdo hral TLOU jako střílečku (pravděpodobně bylo nutný hrat na Easy, na Hard/Survival má člověk max 5 nábojů *1* )
-
A vypada to na zajimavy charaktery pro me teda minimalne jejich vizualizace.
-
nesnášim kňíry! *1*
-
Tak hra bude vicemene tps akce, bude herne podobna prave Gears of War, ale vypada opravdu vyborne a steampunk zasazeni je parada.
-
The Last of Us strilecka? Ja si teda behem hry moc nezastrilel, spis sem to daval pekne na tajnacku, stealth akce zní líp :P
-
Graficke orgie.. Jeste by to chtelo poradnej gameplay nebo rovnou demo.
-
Lepší průměrnej steampunk, než žádnej steampunk.