Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhlety reklamí cancy sou dycynky pěknoučký a pak je toho ve hře reálně tak 1/5. Jediný co je jistý jsou ty hnusný černý pruhy. Deformaci ani fyziku prostředí žádnou neukázali. Nepřátelé taky moc inteligence nepobrali *13* Vybadá to na obyč koridorovku navíc bez coopu i MP.
  • vypada to aspon technicky docela neuveritelne. Zacinam se tesim
  • Ze by Nightmare Creautures pro PS4?:)....to bych rád;).
  • Tak podle té chvilky to vypadá na pěknou koridorovku. Doufám, že se nebudeme pořád plížit jen takovýma uličkama a střílet spoza rohu...to by mě zklamalo...
    • Já bych si koridorovku přál. Ne otevřenej svět, kde ti přes všechny vedlejší úkoly utíká příběh.
  • Snad to nedopadne jako s Hellgate London
    • God-of-War
      Hellgatu byla škoda. Dost sem se na to těšil a nakonec vylezl takovej paskvil.
      • Jack1947
        Hlavne ze to pak za rok hodily do F2P, i tak to bylo... no rekneme zbytecne ta hra proste propadla ve vsech moznych aspektech.
  • Naskryptovany hry,krom strategii byli vsecky!Vzdy u fps ten vojak vylezl nebo prisera z stejneho mista,hlavne u fps akci.Akorad killzone2 me prijemne prekvapila.dodnes pro me nej fps,ani shadow fall se ji nevyrovna.Ted u fps je kampan spis takovy delsi trening pred multakem.
  • Vypadá to jako generická fps kde akorát mámke vlající kabáty a steampunkově vypadající zbraně. Zatím ne děkuji.
    • MrSanta
      Hra z třetího pohledu vypadá jako FPS. Bravo *1*
  • Jack1947
    Trailer... zbytecny ? no standartni a nic moc nepredvedl, Gameplay byl lepsi... nuze akorat mi vadila ta pridana hudba radsi bych slysel neco malo ze hry.

Ja od toho ani nic jineho nez poctivou Thps s kvalitnim pribehem z alternativni historie neocekavam, prave protoze to bude thps a tech je docela dost by to mohlo narazit.

Treba aby pridali nektere ty originalni prvky - i kdyz ono tezko rict co este vice originalniho krom zbrani mozna povtor , lokaci a atp... by mohli pridat. Ocekavani jsou ale nemala, za takovy ten povedenejsi klon Gearsu bych se taky nezlobil, co si budeme povidat to PS4ckari tak nejak potrebuji. *3*

( + vidim tady v diskuzi jestli se tedy nemazalo, tak celkem obstojne to pcckari rozdychaly. Klobouk dolu.) *4* Cim mene hejtu, tim lepe...
  • no jasne!chromi pc ckari,aby se neozvali!jsem zvedav s cim se vytahnete vy!furt rvete po lepsi grafice a a sami nic nemate!hraji novy biosock! hnus
    tunel jak prase,kde vas vede zelena sipecka za nosanek s hnusnou grafikou na starym UE3!ta ceska hra taky nevypada kdovijak perfektne,ponevadz to bude rozsahle rpg.watch dogs nema tak realne prostredi ani obliceje jako toto.a pochybuju ze na zastarali dvd ktere vecina pc obsahuje by se toto veslo!vzdy kdyz jsem sel ke kamosum srovnat pc hru s tou na ps3,moc rozdilu jsem nevidel,jen u pc se obraz rozdeloval na dve pulky,kdyz jsem trochu vic cuknul s mysi,to se mi u ps3 nikdy nestalo!asi zalezi jake pc,no podle me za co jsem videl na pc za 20tis.rovnou rikam,tohle pc za tuto cenu neutane,ani watch doks,bude to neco mezi tim! *1*
    • Jedna stara kocici moudrost, ktera se sem moc hezky hodi, rika "Co to sakra meles ty vorechu"
      aneb aspirujes na post nejvetsiho dutohlava zde na games? *1*
    • GlaDOS
      Nebudu se vyjadřovat k hloupému obsahu, ale nauče psát. Píšeš jak tatar a mé oči z toho pláčou.
      • deridon
        díky ulmesovi a tobě mám chuť na smažák s tatarkou :(
        • To si dam taky,ale az vyjde tato hra.Rozdil v grafice a vykonu bude mazec!Rozdil mezi 2 krat 256ram a 8gb gddr5 pozna kazdy.ps4 je pry 16krat silnejsi jak ps3.konzoli nesrovnavat s pc.Toto pc za 20 proste neda.
    • tak to je drsný... nevíte někdo co tohle je za exemplář? *1* *1* *1*
      • ja ti prrr. na pravopis,jsem tady kvuli necemu jinymu,a to ze kazdej machruje jak a pc ma excelentni grafiku,a 90%zvas ma monitor za 3500kc.v podstate nikdo nema herni monitor za 8tis.a kdyz ma 150hz,tak si mysli buh vico nema,jam mam 3d monitor sony,dokaze simul vive atd.240hz.to je monitor pro ps3 a ps4.to je pecka.a pani by chteli 4k rozliseni a 4k monitor.jst smesny.nacem to chcete rozjet?na pitomim monitorku za 3500kc?vzdyt ani nevite jak full hd na tom vasem pc vypada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit