Přejít na výpis diskuzí
Steampunkový The Order: 1886 se stále nevyrovnal očekávání
18.2.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Jestli se nepletu,tak hlavne v tom traileru vysvetluji a ukazuji graficky skok,vymodelovani postav,perfektne vymodelovani odrazejcich se kulek od zdi,jak vyndava ten kulomet z drevene krabice a tam jsou perfektne vymodelovane kovove casti zbrane i naobleceni,ja nevim jak vy,ale takoveto detaily jsem za tuto generaci jsem nevidel ani na pc a ani nikde jinde!atd
-
-
ty ses fakt ulmes
-
-
nesnášim kňíry! *1*
-
-
nejsem grammar nazzi, ale slovo "kŇíry" je asi nejvíc největší češtinářský fail na světě :D Ale líbí se mi, takže to tak asi budu taky psát :D
-
-
oka no to ň jsem přepísk, ve fofru mi to nepálilo *1*
-
-
-
bullshit game
-
Ale proč ne. nemusí to být špatné, i když dost možná krátké a nastavené filmovými scénami. Ale prostředí a příběh by nemusel být špatný.
Pokud to bude hodně lineární, pořád si myslím že to potáhnou filmy, prostředí a především Steam slevy :-) -
-
Kazdeho proste nebavi rozsale svety!
-
ano, Steam na PlayStation 4 ...ano
-
-
Biosock je taky koridor jak svin,hlavne posledni dil,ktery me vubec,ale vubec nebavil..Vzdy to je korydor,vzdy ti neco ukaze kam mas jit,me ty rozsahli toulky krajinou seerrr.Nepotrebuju 2 hodiny chodit po mape,to je prave to co prodluzuje herni dobu u rpg,zbytecne chozeni z mistaA do mistaB!gta5 me stvala taky!Takovich zbitecnych ukolu co jsem musel plnit,jako honit nakou vozralou blbku v aute a pak jen udelat foto??Nesmysl,nesmysl.Nebo furt jezdit s tahacem pro nakou blbku?To mi prijde az moc velky zasach do soukromi hlavnich protagonystu,jako na facebooku.Jeste ze v uncharted neni dalsi ukol jit s Nathanem na WC!Nebo jit s nim do hospody a vyspovidat barmana jak se mel?ukol splnen! a pujdu zas 2 h spatky jak uletak!Ja tyhle hry s otevrenym svetem proste nemuzu.10h hrani mi staci a nakej peknej multak a smitec.The last of us je presne podle meho gusta.
-
-
-
Mam sice radsej cyberpunk nez steam punk, no toto vyzera krasne.. Skoda ale je prvoplanovej cutscenes qte tunelovitej cover'n'shoot autoheal hratelnosti... Ta to vsetko kazi
-
-
podobne kritický by som ale bol i v prípade Kingdom Come, tam je zvláštne, že na základe traileru tu je tona chválospevných subjektívných ploskulí od redakcie....dvojaký meter
-
-
Pan Vávru so svým slavným projektom pekelne pohorí...
-
? Narozdiel od tejto hry KC vydalo po nepodarenom teaseri aj niekolko velmi slubnr vyzerajucich videi... Navyse KC vyzerá proste bozsky, a to na rozdiel 1886 nielen graficky
-
-
nevraviac o tom, že Order je odzačiatku prezentovaný ako movie zážitok, plný skriptov a efektov. čiže ide len o bláhové želanie autora, ktoré nikto nikdy nesluboval, iba si ho vysnil ako kopec iných prevažne youtube Pc hráčov v diskusiách k tejto hre. Ukázané v traileri naozaj i je v hre.
Naproti tomu Kingdom Come v traileri zavádza, bitky o hrad nie sú vôbec ešte ani rozpracované, "realistiky" nepôjde bojovať proti viac hráčom naraz, nebude krv, nebudú useknuté končatiny...holt "realistická" hra ako prasa tomu ver...Disneyland uterák :). Príbeh bude skriptovaný, nebude sa dať kovať brnenie ani vlastniť dom, ani š*kať a mať decko....čiže opäť raz jedno predvídateľné klišé RPG.... -
-
Taktiež nechápem co na tom slavnom RPG pana Vávru všetci vidia. Pyšný česi, až to vydá tak to bude sr*čka a vám spadne hrebínok...
-
-
Co sem furt kurvaa lezete? To nemáte svoje stránky? Zamindrákovaný slováci
-
-
Vy kebyste nemali teho Jágru, tak vyhoríte aj v tom hokeji nielenom v hrách
-
-
Tak si odtahnete ty cikany,co jste sem s husakem natahali za komousu!
-
-
svojim komentom si potvrdil ze si rovnaky vyplod ako on
-
-
-
Tebe uz niet pomoci Kratos
-
-
muze nekdo zaridit,aby tato stranka podporovala normalne ps vitu!je to pomali atd.neda se na tento web nani psat!
-
-
Tento web podporuje ps vitu, lezu sem z ni casto, ale musis sem chodit na mobilni verzi m.games.cz
-
Jak se tak koukám na tvůj pravopis, tak musím konstatovat, že je jenom dobře, že tato stránka nepodporuje(či co) ps vitu.
-
Si pořiď neco normálního
-