Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Vadí ti i níže zmiňovaný "přehypovaný repetetivní bugfest"?
  • Zážitok sa môže líšiť? Toto mi naozaj príde ako nejaké už tisíckrát sľubované kecy vydavateľa o tom, ako bude mať každý detail dopad na celé dobrodružstvo.
  • Opravdu přestaňte používat slovo percepce. *7*
  • přeskinovaný Skyrim, stejně jako Fallout 3 byl přeskinovaný Oblivion. Pokud někoho Skyrim bavil, tak si bezpochyby užije i Fallout 4
  • Vím že jsem asi jedinej, ale mám takový tušení, že nový Fallout bude jen přehypovaný repetetivní bugfest.
  • buď nemají dělat random loot (jenže to by dalo moc práce přemýšlet do které truhly co umístit) nebo mají nějak změnit save/load (viz diablo)
  • já prostě Bethesdě nevěřím, takže od ní ani nic dobrého nečekám. Od dob Morrowindu jsem od nich nehrál hru, která by mne dokázala zcela pohltit a ve svém světě udržet. Mnohem víc se těším na Age of Decadence, které bylo popsáno jako "Fallout s obtížností Dark Souls". Ta hra je totálně znovuhratelná, protože jsou tam různé povolání a různé skilly a 7 fakcí a jakmile se člověk k jedné přidá, tak už k ostatním nemůže. Naproti tomu v hrách od Bethesdy si člověk může vytrénovat všechny skilly na max při jednom hraní a stihnout stát se velmistrem zlodějů, mágů i válečníků atd. Prostě Bethesda neumí dělat hry a jsem si celkem jistý, že Fallout 4 nebude výjimka. Ale samozřejmě se nechám pozitivně překvapit. Profesionálním recenzím nebudu věřit.
  • Kr.Pa
    Save a Load je svym zpusobem cheat u mnoha her s random lootem.
  • Ale tak zase oni ti šikovní chlapci z Brahmíny mají vyloženou úchylku na náročné a zdlouhavé procesy. Dokonce bych řekl, že dnes už jim projekty trvající méně než pět let ani nemůžou připadat přitažlivý. :D
  • Spousta hráčů (a na redditu či Steam game hubu je toho mraky) si dává na tvorbě postavy záležet. Podle toho, jak si rozdělíš body na začátku do S.P.E.C.I.A.L., se zážitek může dost lišit. Některé dialogy a spousta perků budou nedostupné apod. Sice je můžeš později navýšit, ale jak jsme viděli ve Fallout New Vegas, je možné si znepřátelit nějakou frakci už hned na začátku hry (i když systém karmy a frakcí nebyl asi nikde zatím rozebírán; zda vůbec bude).
  • Pardon, upsal jsem se, myslel jsem Bethesdu, nicmene Ubisoft se svyma Assassins Creed spoilerama a "novinkama" uz je taky pekne otravnej.
  • náskok? On se pořádá nějaký závod, kdo to rychleji dohraje?
    To já to budu řešit tak, že tuto hru budu hrát nejspíš až rok nebo víc po vydání, pokud vůbec - počkám na recenze, počkám až tu hru komunita doladí a dodělá, počkám na kompletní edici a až půjde cena dolů
  • Ta by byla asi hodně drahá. Cenega tvrdila, že čeština pro Skyrim stála přes milion korun (jako bývalý překladatel, korektor a tester nechápu, kam ty peníze šly *7* ) a Fallout 4 má ještě mnohem více textu. Tvorba neoficiální češtiny by tak byla velmi náročný a zdlouhavý proces a proto možná ani ta nevznikne.
  • No je to příšernej úděl, bejt nucenej otvírat něco, co mě nezajímá... jestli se tenkrát vůbec nemělo dát na Pohlovou. *13*
  • I když to myslíš sarkasticky, tak Fallout fandové by to velmi uvítali. O mnoha percích se již ví, ale některé jsou nejasné. Při tvorbě postavy to bude důležité pro rozhodování a mít náskok před vydáním není špatné *4* Ovšem perků je 70 a drtivá většina má ještě stupně. Pak jsou tu také perky z magazínů.
  • ještě budou všechny perky *1*
  • jediny pozitivum tohoto clanku je, ze je posledni ...
  • *1* *1* *1* *1*
  • Souhlasím, ale než bezhlavou reklamní masírku, tak raději tohle.
  • Diky bohu, ze tohle dela jen Ubisoft. Dokazete si predstavit podobnou medialni masaz u NFS?

1. clanek:"Volantem ovlivnite smer jizdy vozidla".
    2. clanek:"Pomoci plynoveho pedalu si zajistite prvni misto v zavode."
    3. clanek:"Brzda Vam muze zachranit zivot.
    4. clanek:"Vyhnete se protijedoucim vozidlum, jinak tenhle zavod muze byt osudny!"
    5. clanek:"Zvyste vykon sveho vozu modifikaci napr. motoru, turba ci prevodovky"
    6. clanek:"Spoilery vam umozni rezat zatacky diky lepsi aerodynamice vozidla"
    7. clanek:"Se spojkou opatrne, at vam to nechcipne" (tady me zacla dochazet fantazie)
    8. clanek:"Prachy se vydelavaj tezce, nema je ten, kdo jezdit nechce"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit