Přejít na výpis diskuzí
Stovky modů pro Kingdom Come řeší ukládání, páčení zámků, grafiku, vousy i nahotu
2.3.2018 | Adam Homola
181 příspěvků
-
Hra ti poběží mám i5 4200 H a grafickou kartu gtx 950M. Hra běží ve full HD při vlastním nastavení textur na vysoké a prostředí také na vysoké detaily a vegetace na střední. Zbytek na nízké detaily. Fps se pohybuje okolo 25.
-
-
super díky, to jsem potřeboval vědět. 25 nic moc, ale spokojím se s horšíma detailama.
-
To se jako da hrat na 25 fps?
-
-
za prvy neverim ani tem 25fps na pseudokarte typu 950m
za druhy to bude mozna tak maximum pri koukani do zdi, mezi lidma a v pohybu dropy nekam k nule -
proč by nešlo? pokud hráč nemá přehnaná očekávání....
https://www.youtube.com/watch?v=rx704_XjGRM
zas tak strašné to není, určitě kvůli tomu neoslepneš, ani nedostaneš epilepťák -
-
To video není vůbec dobrý testovací vzorek, protože těch 24FPS dosáhli jenom umělým omezením výkonu grafické karty.
Je obrovský rozdíl "stabilních 24FPS při umělém omezení" oproti "tak slabá grafická karta, že bude většinou sotva dávat 25FPS" ... v druhém případě totiž budou katastrofální propady FPS při náročných scénách.
-
-
-
-
Nejsmutnější je, že se stále tvůrcům vyplácí prodávat nedodělané hry. Lidi jsou prostě nepoučitelný, kupují hru ještě před vydáním a pak se hádají na fórech. Ještě trochu se tohle chování dá pochopit u her které mají multilayer, ale u všeho ostatního je to prostě jen hloupost spotřebitele.
A pak má někdo kladně mluvit o herní komunitě. Neustále se tu lidi dohadují co je lepší, pc nebo konzole a ve stejnou chvíli si všichni nechají kálit na hlavu od herních studií. -
-
Asi sis splet diskuzi v KCD mám 130h a je dodělaná na jedničku.
Jinak jedinej kdo tady neustále breči v diskuzích je trapáček yx krerej se nemuže srovnat s tim že je KCD úspěšná. -
-
Osobně jsem KCD nehrál, ale sleduju recence a názory + jeden muj kamarád si hru koupil na PC.
Přijde mi tvůj případ jako buď velmi šťasný nebo neobjektivní.
Nejvíc mě štve obhajoba fanoušků, že jiné velké hry byli na začátku taky zabugované. To se mi vždy hned uleví, když vím že ostatní firmy taky prodávají špatné produkty a proto už tedy asi nejsem hlupák co si koupil zajíce v pytli. -
-
Nejvíce knučej piráti co tu hru nekopupily bacha nato *15*
-
-
Nejvíce knučej piráti co tu hru nekopupily
To se trochu střílíš do vlastní nohy, ne, Jacku? -
-
Toho už někdo zpracoval *15*
-
Ani ne, ale tady je alergický na slovo pirát pomalu každý druhý pcckář, tak proč zase jednou nepřiložit polínko že ?
Navíc je to myšleno jako legrace, opravdu piráti neskučej spíše to bývá naopak ale pššt.
-
-
To je možný. V každým případě jsou na tom líp něž lidi co si koupili hru na konzoli.
Jo a rozhodně tohle není obrana nebo ospravedlňování piráctví. -
-
To zase není fér ale u Skyrimu a Kingdom to platilo a bolelo dost... prostě optimilizace takovéhle velké hry je moc složitá.
-
vždycky a u každé hry jsou na tom nejhuř lidi co si koupěj hru na konzoli. už jen z podstaty konzole
-
-
-
-
-
já to dohrál bez problému (nahrano ted asi 127hodin). Na pár vtipných bugu sem narazil to ano (dokonce i slavíci mi šli odevzdat no problem) Ale tak černě bych to neviděl.
spíš by mě zajímalo kde je ten patch co ohlašovali že bude 14 dni po vydání xD -
A za tady kolem takovych je ... a jeste svoji blbost obhajujou.
-
-
Grafické mody já beru, to jo, ale mody co zasahují do mechanik hry moc nemusím. Vždy mi přijde že to odstraní určitou vybalancovanost.... Možná je to o zvyk že vždy hru jednou dohraju a pak si jdu hrát s modama... jediné co bych uvítal je vyšší obtížnost od cca prostředku do konce hry. Je to pak až směšně jednoduché
-
-
Vždycky ne, jsou mody, které napravují různé chyby ve hrách atd. A třeba zrovna KCD žádné vybalancované mechaniky určitě nemá, prostor pro modery je velký.
-
-
vybalancovaní tam je, tak na cca 5 urovni :D od desáté už je z tebe superman
-
-
-
Dobrá zpráva, kdo chce dá vanilku, komu se nelíbí pomoduje. WH nemusej sahat na mechaniky a všichni budou spkojený *3*
-
-
mody nejsou moc dobra vec,clovek na tom muze uzijdet, porad neco vylepsovat, ze ze hry samotne se stane jen benchmark pro mody, mluvim z vlastni zkusenosti.
-
-
clovek muze moc ujizdet na cemkoli. To neni chyba modu. Kdyby nebyl mod pro tezsi soupere v pozdejsi fazi hry, tak by ta hra byla naprosta traparna, protoze jedno bodnuti a jeden sip v 90% pripadu znamenalo konec nepritele a jindra byl jak terminaror, kdy mu rany od souperu nedelaly prakticky zadne zraneni dokud mel aspon minimum staminy.
-
Holt to nejni hra pro všechny.
-
-
co mojí mody společného s tím, že hra není pro všechny. Přemýšlej, než něco napíšeš.
-
-
Docela dost, zkus přemýšlet *3*
-
-
tak povídej...
-
-
-
-
-
Kromě hráčů na konzolích.
-
-
Krabičkáři si asi budou muset vychutnat Vávruv kalich hořkosti do dna, nebo pořídit PC *1*
-
-
"o" *4*
-
-
Tušíte někdo jak to vypadá s patchem? Čekal jsem ho teď na víkend, ale pořád nic.
-
-
Pry pristi tyden. Podle twitteru.
-
-
Ze ta hra nema ani workshop je taky na povazenou.
-
spis by to chtelo i neco na vic lidi v ulicich, vypadaj tam strasne prazdne jak kdyby tam chcipl pes a vsivhni se odstehovali
-
-
Kdyby tam bylo vic lidi v ulicich, tak tady misto toho brecis na nizky fps, protoze je moc lidi v ulicich.
-
-
Tady jde vidět, co te hře nejvíc chybí. Vývojáři by se měli na to podívat a některé (hlavně to ukládání a míření) dát do hry. Je ostuda, že modeři musejí dávat do hry základní věci. To není zrovna nejlepší vizitka studia.
-
-
Tvůj názor.. ještě že to je jenom TVŮJ názor ...
-
-
však jo.
-
-
Ale to nebylo na tebe, ale na asx-01
-
-
-
Jako by Bugthesda byla v tomhle jiná... míření v realisticky zvhlížejicí hře asi néé hele ale save on exit by bodl.
-
-
já mám u sebe 9-10 sejvovic vyrobených z amchymie a nemám problém. a střílet z luku se dá naučit. prostě to nebudeš dávat jako ve skyrim na 50 metrů. však je trefuju na maximální vzálenost 10 metrů a to stačí, když je trefíš do ksichtu. nebo z koně je to nejlehčí. s nim tě nikdy nedoběhnou.
na jednu straju se všeobecně zavrhujou ti, díky nim se zjednodušuje hratelnost a pak tu každý brečí, když se to někdo snaží tělat jinak. pokrytectví to mám nejradši. -
-
ale to, ze si chci ulozit hru kdykoliv neni nejaky extra pozadavek...Gothic to mel taky a ze by to nebylo hardcore nebo by to bylo az moc jednoduche?
-
-
můžeš se kdykoliv vyspat v posteli, to se ti taky uloží, ale chápu, co tim myslíš
-
-
-
-
-
tak snad nějakej českej megafanoušek sepíše 100 důvodů proč hrát Kingdom Come. Vávra v tomto zatím zaostal.
-
-
Sepsal bych 1000 důvodů proč počkat až to opraví... klído.
-
-
Vsadím se, že ani jeden z těch důvodů nenapíšeš gramaticky správně.
-
-
Nějaké jednodušší útvary ano, navíc nevíím co to má společného s mou gramatikou *7*
-
-
-
Kámo ty máš těžký život. Do teď jsi musel několik let trpět kvůli Danově článku a teď zase trpíš z toho, že ta jeho hra je úspěšná... Možná by ti mohlo ulevit to, že bys tu dva týdny denodenně vypisoval nějaký hate ať už kvůli švarc systému, Bakalovi, kickstarteru nebo obtížnost, ale vidím, že to už máš za sebou... Ještě je možnost zaspamovat metacritic nulovými recenzemi, ale toho už se chopil jiný tragéd... Tak asi ti holt nezbude nic jiného než to prostě překousnout a nebo udělat vlastní hru
-
-
veris ze ani nemam? sem nakouknu jednou za dloooouhej cas. A nestacim koukat co tu smolis :-D :-D
-
Skyrim je několikanásobně úspěšnější, tak nechápu proč by měl někdo trpět kvůli hate článku od člověka, co není schopen udělat ani pořádný inventář.
-
-
Lol kestlize tu nekdo bluje dva tydne v kuse tak to ocividne nema v kebuli v poradku. Doufam ze ti aspon maminka usila k vanocum voodoo panenku jmenem Dan
-
-
-
To sepis ty, kdyz te to zajima
-
-
Hra má tak nechutný hype, že se o ničem jiném na některých serverech nepíše, kdyby alespoň ta hra stála za to, což rozhodně nestojí, lehce nadprůměrně rpg, nic jiného to není, ale ta aaa cena je mazec.
-
-
Hele jeste pred vydanim bych psal to samy co ty, nicmene zkus si to zahrat. Je to opravdu neco unikatniho a i pres ty neduhy, z cehoz nejhorsi je imo doskakovani textur, je to opravdu super hra.
Pokud chces urcite se vyplati pockat na par patchu, ale ja to stahl, hral asi tri hodiny a hned koupil na gogu. Takova hra tu dlouho nebyla :) -
-
Chudak trollik vypustil bait, tesil se, jak si tu pocte dotcene reakce od fanboyu a vy na nej takhle. Ze se nestydite.
-
-
A co to vzít konstruktivně? Nad čím se "nahypovaní" recenzenti rozplývají? Co ti na hře (kromě bugů, o kterých všichni víme) vadí?
-