Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud by strilel z cal. 50,jak rikaji ve hre,tak tem vojaku ten 12.7mm projektil roztreli hlavu i pres tu zidku. Je to dost nerealny a pritazeny za vlasy cely ta scena :-DD
  • Erien
    Hlavně ať se povede MP. V SP pro mě za mě může létat třeba Milka po obloze :).
  • Kurva mami kdy už príjde ježíšek :D nevíte nikekdo kdy ? to tento ? vym že bych to někde našel ale sem línej jak prase :D
  • hardcore naročný? Crysis 2? Prosim tě kdes to slyšel :D:D:D
  • tesim se az sito koupim.
  • to je tim že to někdo točil na kameru nebo na mobil o prezentaci coš se ale nemohlo
  • Už jsem starej pes. Rád používám svůj mozek. *3*
  • Psychotic
    Nebuď.
  • Jako fanoušek Flashpointu a Army koukám , že tu není nic pro mne ...
  • Daniell605
    Nwm, myslim si že by ses divil jak sou *arabáči* dobrý a dobře vybavený =)
  • Kdyby to bylo naozaj tak by si ten odstrelovac nestacil ani prdnout a bylo by po nem :P
  • markovicXIII
    tak toto videjko mne pride trosku zaujimavejsie a akcnejsie, len ta kvalita stoji za staru belu www.youtube.com/watch?v=jq-mu0pKos0&feature=player_embedded
  • Rozumím, jo! Ani k tomu nemám co dodat. Jen jsem rád, že patřím k té menšině.
  • Ta střecha jakoby Mirrors Edge z oka vypadla. Tomu řikám recyklace *1*
  • tebe by to možná bavilo, ale byl bys hodně v menšině.. v takovýhle hře nejde o to abys furt přemýšlel.. SP je od toho aby sis tu hru užíval a né se u toho trápil.. trápit se pak můžeš u mulťáku.. já kdybych to zkusil různejma způsobama a furt nic tak bych to po 10 pokusech vypl.. asi tak.. rozumíš jo?
  • tak tak, kritizovat umí každej : )
    ale ještě lepší je že kritizovat MÚŽE každej : ) a je to jedna z mála posledních svobod co nám v herním světě ještě zbývá, za chvíli třeba přijdeme i o tohle :D
  • s přihlédnutím k současným tendencím ve vývoji interaktivity a možností hráče v akčních hrách, by takové ovladání nemuselo být až tak složité naprogramovat.
    Prst v nose - pokračuj ve scriptu
    Prst ven - pauza
    první vlaštovky už tu máme, například CoD Black ops a část kdy "řídíte" auto.
  • třeba to bylo ze samopalu, jen ten vycvičenej arab nenašel páčku na přepínání režimu střelby
  • edit: snad tu nejsem jediný kdo si MP a SP u Battlefieldu nespojuje *5*
  • Proboha co to má bejt, ten způsob sestříhání, snaží se snad EA získat komunitu fanoušků Kriminálky Miami?
    O BF3 si dělat iluze nebudu, dokuď neuvidim gameplay od normálního hráče. Věřim, že BF3 bude nářez, ale nenávist k EA mě čim déle tim více nutí na jejich promo věci nekoukat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit