Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jeho střely vypadají naskriptovaně...Nevím,nevím *7*
  • Někteří moc nevydrží.. *1*
  • To je trochu divný. Spolubojovníkům tam koukají hlavy a sniper střílí do květináčů. Skoro bych řekl, že tam nějaký teheránský strejda učí vnoučka střílet z dragunova.
  • zbývá jediná otázka, jestli to má poloherka Q8300 a HD5850 utáhne *1*
  • Už aby to vyšlo.. Ale než z SP čekám na videa z MP, kvůli němu to kupuji *2*
  • No hned na začátku mě udivil ten voják co stojí před hráčem.Střílí po nich sniper a on si tam tak v klídku lelkuje a prohlíží si kvér *1*
  • Tobě stačí tak málo?
  • datum vydani maji od sebe hodne vzdalene, takze by se dalo nasetrit na oboji *3*
  • Právě jsem prožil videoherni orgazmus =) *8*
  • BF2 určitě , crysis mám demo na steamu a je to naprd.Nic se tam nerozpadá (max. tak okna květináče) a to je asi tak vše... jinak celé je to suché a nezáživné , jenom chodíš a střílíš , žádná týmová spolupráce a každou chvíli to schytáš od nějakého campera co má v jednom kuse neviditelnost... ( můj názor )
  • V první chvíli jsem měl dojem, že se dívám na Mirrors Edge 2 protože všechny ty rádoby ventilace (a jiné objekty za kterými se kryli) na střeše jsou ůplně stejné jako v prvním Mirrors Edge *1* je vidět, že to dělá DICE
  • Crysis 2 nebo BF3? radu by to chtělo ;)
  • To plazení je nějáké čudné. Jinak jako joóo.
  • drzeni zbrane je divny,jinak to vypada dobre
  • Už ať je to na světě - spolu se Zaklínačem jediné dvě hry co jsou u mne jasně předobjednané. Věřím klukům z DICE, ještě mě nezklamali.
  • Pete.palis
    takhle se to dělá...na co plýtvat časem, když s ním můžu sunadat i několikapatrovou budovu jednou ranou *1*
  • Tomu ja rikam Nejlepsi Hra vsech dob *3*
  • Těšim se jak na single tak na multiplayer,vypada to velmi zajímavě.
  • Urug
    Fakt lama ten sniper
  • Tomu já řikam grafika roku 2011 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit