Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
pockat, nepsali prvne ze Crysis 2 bude jeste mene narocnejsi jak 1. dil? :D sakra :D
-
Ano. Sniper má poteciální šanci zabít i několik desítek vojáků, zejména klíčových osob. Na eliminiaci odstřelovačů se využívají obrněná vozidla - tanky a BVP, popřípadě raketomety.
Neplácej něco o něčem, o čem vůbec nic nevíš -
Amerika!!! sami posraty hrdina *11*
-
no nevim .. podle inpaktu kulky to 50 nebude a vojak nejspis spatne videl ;)
kazdopadne co kazi dojem z jinak perfektniho videa je, ze sniper pri prebihani mezi krytim nereaguje na ostatni, pouze na hrace .. tj. 3 vojaci probehnou v pohode a az kdyz probiha hrac tak se strili ... uveritelnejsi by bylo kdyby reagoval na druheho prebihajiciho .. -
Kvuli jednomu sniperovi poslat delostrelectvo doprostred mesta?
-
Má padesátku, dokonce to tam říkají.
-
Tady je to samej válečnej veterán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jste k smíchu -
presne to iste ma napadlo...ked idu 4ja vojaci za sebou medzi prekazkami ... no pochybujem ze jeden by to neschytal
-
To je ten slavnej novej singleplayer? Vypada naprosto stejne jako Bad company 2: nesmrtelni partaci kteri celou praci udelaji za vas a vy ste jen v roli divaka. *11*
-
K tomu špatne strílícímu sniperovi - byl v stejné úrovni jako ti vojáci, takže nemel nad nima žádnou výhodu v pozici.. navíc byl pekne daleko, takže pokud fouká vítr, není s obyc puškou a optikou (pochybuju že ten arabác mel nejakej kalibr) prdel na takovou vzdálenost trefit cíl. Hra je uveritelná rozhodne, jen to chce premýšlet;)
-
Paskvil ... ale zasmál jsem se.
Je to odraz dnešní doby. Dříve byly hry pro menšinu, měly myšlenku, logiku, spád, hratelnost.... A dneska se dělají hry jen a pro .... a tomu odpovídá jejich úroveň
Chcete zabít snipera? Proč využívat vojenské techniky, dělostřelectva a palebné síly, stačí čtyři mazáci a nepřítel nemá šanci
Dice go to the hell... -
Nestresujte je to jen "blbej" sing , az bude video z MP to bude jina *3*
-
Utahne, ve FULL HD a vše na High asi ne, ale se středními detaily se spokojíš..EA neni v optimalizaci nejhorší, takže nečekám nějaké hardcore nároky jako třeba u Crysis 2 =)
-
Co se týká žen, jsem na tom lépe určitě xD
-
keby to bol hrac na tej budove traja by uz boli davno dole:D
-
:-D
-
ta budova asi moc dobře postavená nebude co? *3*
-
Tak tak. Chce to jeste zapracovat na realisticnosti a bude to fajn. Ten sniper mi pripada, jako by strilel z treba AK47 bez optiky. A ti vojaci se chovaji uplne neuveritelne. Jinak grafika fajn, snad to nebude cele jeden velky script. Trochu jsem si to spletl s CoD.
-
Já si koupím PORTAL 2 a potom si předplatím limitovanou edici BATTLEFIELD 3 krása ne ? :D
-
Kvôli jednému sniperovi, ktorý je navyše slepý jak patron, odpália raketometom polku budovy... Hmmm : D Ale inak vizuálne je to pekné, to hej : )