Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
video docela pěkné, ale pár věci mě tam zamrzelo.
jednak pohyb zbraně v rukou hráče - nemůžu si pomoct ale mám dojem jako bych se díval na záznam kamery nějakýho pásovýho robota s lafetovanou zbraní.
drhá věc je fyzika - amo je moc pěkná, ale zdá se mi poněkud přehnaná. Jak ten sniper okusuje kusy betonu z poměrně solidní zídky by se asi dalo vysvětlit nějakou .50, ale třeba ten efekt AT4 na několikapatrovej barák mi přijde přehnaný. Sice v tomhle nejsem žádnej expert, ale mám dojem že na různých videích třeba z iráku když podobně s AT4 likvidovali vojáci snipery, to rozhodně nevypadalo jako by budovou prolítla 747 s plnou nádrží. -
podle tech explozi betonu bych tu .50 i veril, na nejakou mensi razi se mi ty efekty zdaji nejak prehnany, i kdyz nazivo sem to teda nikdy nevidel takze je to ciste muj laicky dojem
-
Az na to, ze tohle neni standartni postup. Je to jenom zajimavost, co se stala. Ti chlapici meli obrovske stesti. Sam to ve videu rika.
-
nahypovaná pikačovina :/
-
co bys chtěl, beztak jim to tam stavěli sověti (pokud si to nestavěli sami pouštní architekti ze sušených kozích bobků), a ne japonci
-
ne že bych byl nějakej expert, ale nezdá se vám trochu přehnaný že by jedna střela z AT4 takhle vyřídila barák? Vždyť to pomalu vypadalo jak záběry z náletu na WTC
-
to mi připomíná jak před nějaku dobou běhalo po internetu video "testování pušek v iráku" nebo tak nějak :D
-
ten zvuk ale nie je zvuk streľby ale zvuk dopadajúcich nábojov a to je spracované perfektne, neviem čo tu riešite o sniperovi, je to arab ktorý nemá ani základný výcvik a iba mu dali do rúk pušku, predsa nemôže byť každý AI sniper taký dobrý ako vy :P
-
V celé diskuzi se řeší SP kampaň. Ale hlavně že ty umíš psát co je blbost.
-
blbost je nazvat skript umelou inteligenciou a este vacsia blbost je riesit nejaku SP kampan pri hre ako battlefield. cize jeho koment bol velmi idiotsky.
-
Nenadávej má pravdu řeší se tu blbosti.
-
to neni AI ale skript ty idiot.
-
stejny engine?
*facepalm*
ked nic nevies netrep kraviny :) -
2meti - mrkni na tohle treba to v ty tvy stypidni zabednenosti otevre oci:
http://www.youtube.com/watch?v=cnN1uyUBEBk -
Ja když jsem bojoval ve Vietnamu tak to bylo jiný, tohle je blbá arkáda.
-
Tak ono stačí ukázat pár videí a ty hned máš obavy. Uklidni se a čekej. Lidi v dice umí velice dobře dělat svou práci tak by to chtělo trochu víc důvěry.
-
Tak jeste jednou junaku, to ze je to stejny engine neznamena ze to bude stejne hnusne jako MoH, v okoli skok je.. ale ostatni ? naprosto totozny, hranaty, osklivy..
-
To bol ako vtip dufam!!
-
No video pekne naskriptovane snajper je presny asi ako priemerny hrac na konzolach bez autoaimu.Ale mna osobne to vobec neirituje.Co ma iriruje je multyplayer a zacinam mat obavi ci sa chlaci s dice nezameriavaju zbytocne moc na single.Chem vidiet nejake to videjko s multy vrtulniky stihacky tanky atd na toto im serie pes.
-
Hlavne tady nenadavejte na nerealisticnost nebo podivne skripty.
Vzdyt cela PC serie Battlefieldu je hlavne o multaku a na simulator si uz vubec nehraje.
To nic nemeni na tom,ze je to sakra zabavna serie samozrejme.
Snad PC verzi prilis neosidi diky konzolim.