Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crysis 2 nebo BF3? radu by to chtělo ;)
    • datum vydani maji od sebe hodne vzdalene, takze by se dalo nasetrit na oboji *3*
      • Já si koupím PORTAL 2 a potom si předplatím limitovanou edici BATTLEFIELD 3 krása ne ? :D
    • BF2 určitě , crysis mám demo na steamu a je to naprd.Nic se tam nerozpadá (max. tak okna květináče) a to je asi tak vše... jinak celé je to suché a nezáživné , jenom chodíš a střílíš , žádná týmová spolupráce a každou chvíli to schytáš od nějakého campera co má v jednom kuse neviditelnost... ( můj názor )
  • trochu me desi ten zamernej kriz u zbrani... :(
  • V první chvíli jsem měl dojem, že se dívám na Mirrors Edge 2 protože všechny ty rádoby ventilace (a jiné objekty za kterými se kryli) na střeše jsou ůplně stejné jako v prvním Mirrors Edge *1* je vidět, že to dělá DICE
  • Nevim co vidite hroznýho na tom, že se snaží udělat BF3 singl jako COD. CODu se prodalo mrtě i přes to že je to script následující script ( a mě se to líbylo ). Beztak je a bude největší tahoun BF3 mulťák.
    Co se týče videa, tak tohle bude práce AI jenom hodně omezeně. Z většiny událostí jsem cítil script.
    Co se týče kvalit ostrostřelce/snipera, tak tam bych radši situaci neřešil. Někdo tu podotýkal že ve skutečnosti nejsou bubáci trénovaní a že vítr a kdesi cosi. Na 50 metrů za slabšího neproměnlivého větru bych na několikátej pokus trefil i Airsoftovou zbraní a taky nejsem trénovanej soldát.
    • Líbit.... Nauč se česky.
      • OK, dík. A Aby ses nepo*.
  • Nechci rýpat, ale tohle není sniper lama, ale sniper script! Nehledě na to, že z pozice, ze které střílel by nemohl rozstřeilt ten květináč na začátku videa. Další důvod proč nehrát singl kampaň, ale skočit rovnýma nohama do MP.
  • No hned na začátku mě udivil ten voják co stojí před hráčem.Střílí po nich sniper a on si tam tak v klídku lelkuje a prohlíží si kvér *1*
    • ono cela ta scena je hodne wtf ,proste script a jeste takovy,aby to nedeprimovalo hrace...singl bude ocividne jednoducha arkada jako COD.Tak snad aspon ten MP bude klasicky BF
  • to plazení se zbraní je fakt nějaký divný
    • Zajímavé je že parťáci tu zbraň drží uplně jinak.To jsou ale jenom detaily
      • partaci drzi zbran tak jak je drzi vetsina vojaku,tedy co nejpohodlneji...zatimco animace hrace je dost krkolomna no.Snad na tom jeste zapracuji
    • jj taky na me pusobi divne.Je to sice hnidopistvi,zejmena ted kdy je hra v plnem proudu praci,otazka je,jestli na tech animacich jeste zapracuji nebo ne
  • Tak tak. Chce to jeste zapracovat na realisticnosti a bude to fajn. Ten sniper mi pripada, jako by strilel z treba AK47 bez optiky. A ti vojaci se chovaji uplne neuveritelne. Jinak grafika fajn, snad to nebude cele jeden velky script. Trochu jsem si to spletl s CoD.
    • ja se obavam ze minimalne SP bude cod vice nez je zdravo *9*
    • keby to bol hrac na tej budove traja by uz boli davno dole:D
  • Paskvil ... ale zasmál jsem se.

Je to odraz dnešní doby. Dříve byly hry pro menšinu, měly myšlenku, logiku, spád, hratelnost.... A dneska se dělají hry jen a pro .... a tomu odpovídá jejich úroveň

Chcete zabít snipera? Proč využívat vojenské techniky, dělostřelectva a palebné síly, stačí čtyři mazáci a nepřítel nemá šanci
    Dice go to the hell...
    • Kvuli jednomu sniperovi poslat delostrelectvo doprostred mesta?
      • ty bys doporucil vykukavani a prestrelku ? pokud je po ruce tezka technika a nejsou zakazane zbytecne skody na majetku tak kabum .. pokud ne .. tak tenhle tym zustane sedet na prdeli, zavola velitelstvi, ti poslou druhy tym z jine strany .. plazeni se popod rimsy bliz a zepredu se deje jen v hrach a filmech ..
      • Ano. Sniper má poteciální šanci zabít i několik desítek vojáků, zejména klíčových osob. Na eliminiaci odstřelovačů se využívají obrněná vozidla - tanky a BVP, popřípadě raketomety.

Neplácej něco o něčem, o čem vůbec nic nevíš
        • Jasne pisu delostrelectvo o tezke technice nepisu nic. Raketomet navic ve videu pouzili.
  • To je ten slavnej novej singleplayer? Vypada naprosto stejne jako Bad company 2: nesmrtelni partaci kteri celou praci udelaji za vas a vy ste jen v roli divaka. *11*
    • spíš naopak ne? byli nesmrtelní a hovno dělali a ty jsi musel všechno udělat sám..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit