Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
To je trochu divný. Spolubojovníkům tam koukají hlavy a sniper střílí do květináčů. Skoro bych řekl, že tam nějaký teheránský strejda učí vnoučka střílet z dragunova.
-
Booze to je sila cist takovou diskuzi. Ja fakt nechapu co tady vsichni nadavaji. Je treba si uvedomit dve veci:
1) ti vyvojari to nedelaji ve svym volnym case ale je to zamestanani a aby za svou praci dostali zaplaceno musi se to prodat a tim padem oslovit co nejsirsi publikum. V soucasne dobe se lidi chteji u her bavit, tak se proste prizpusobi a udelaji to pekny pro oko a vyvazeny tak aby se clovek bavil. Az budou v mode simulatory kdy vas zabije flusanec teroristy tak treba BF 7 bude naprosto realistycky simulator.
2) Jak nekteri rikaji, je to singl, jak muzete hodnotit hru podle 2minutoveho videa ze singlu? to je jak dat vam screenshot z menu u RPG a vy byste uz vedeli o vsem. Navic BF byla vzdy MP zamerena a dokud nevyjde minimalne hratelna beta, nema absolutne cenu poustet se do spekulaci ohledne hratelnosti. Navic nemuze nikdo vedet jak moc se bude vse menit, je to pracovni verze a jako takova se muze pomerne dost prekopat. navic kdo vi z jakyho buildu hry to video je.
Jak vidite je tu docela dost neznamych, ktery nikdo z vas nevi, tak bych neodsuzoval neco na zaklade takoveho videa. Muzete rict svuj nazor, libi/nelibi, ale odusuzovat za nerealismus apod, to je docela smutny.
P.S. vyvoj jakyhokoliv takovyho produktu je nevdecna prace, protoze dycky se najdou remcalove, kteri za kazdou cenu musi na te veci neco pomluvit, budiz vam k dobru ze s tim se proste clovek rodi. -
-
presne tak .....moje slova ...... *5*
-
1) Pokud by šlo o novou sérii, tak bych to pochopil, ale Battlefield je zaběhnutá série a pokud vím na PC byla a je stále velice úspěšná. Nikdo nečeká od BF3 simulátor! Jen to co ukazují je za vlasy přitažené, až moc. Ty to nevidíš nebo nechceš vidět.
2) Nikdo tu neodsuzuje singlplayer, ale scripty *12* Já singlu FPS nehraju, ale neodsuzuji ho. Třeba takový DeusEx 3 bude pěkný singl a tam budou určitě také scripty, ale řekl bych ,že ne v takovém množství a né tak okaté jako zde na videích.
Re P.S.: V podstatě se tomu říká konstruktivní kritika, pokud to navíc nejsou bludy jako například, může být právě kritika tím, co lidi motivuje. A pokud je práce nevděčná, tak o tom pochybuji. By mě zajímalo kolik z nich jezdí v autech pod milion a bydlí v paneláku. -
-
1) Ja nejsem nejaky zaryty fanousek, jen rikam ze je brzo hodnotit to kdyz to nikdo nemel sanci hrat a ani nevime jaky upravy se budou delat, to je prece nesmysl. Az to vyjde, a bude to prehnane at si kritizuji vsichni jak chteji.
P.S. konstruktivni kritika neni nic spatneho, ale to kdyz clovek hodnoti neco s cim se osobne nesetkal z 2minutoveho videa a hodnoti tak CELOU hru, neni konstruktivni kritika.
P.P.S. Ja ti nevim, ale neznam moc klasicky radovych vyvojaru kteri si jezdi v aute za mega, ale to je jina vec, neresil jsem financni stranku, ale to ze udelas produkt na kterym se nadres a najednou ti to vsichni strhaji jeste predtim nez vubec to dostanou do rukou, tim byla myslena ta nevdecna prace, je jasny ze se clovek nezavdeci vsem, ale opravdu hodnotit neco na zaklade jednoho videa je hodne pritazeny za vlasy. -
-
Nehodnotím celou hru, ale to co vidím z GAMEPLAY videa, které hrál někdo jiný.
Hru si koupím ( mám předobjednáno ) ať je singl špatný nebo dobrý, kupuji kvůli MP! Ale příklad uvedu: viz. odstavec výše o COD a Crysis. Obě hry vypdají parádně, hají se dobře, ale jedna je přecijen lepší a má větší možnosti ve znovuhratelnosti a tedy svobodu vyřešit situaci jinak, zažít jinou hru. Třeba Crysis 2 mě nezaujala. Je to věc názoru a vkusu, ale tvrdit, že práce vývojáře nevděčná, ona každá práce ( hlavně pro lidi ) je svým způsobem nevděčná.
-
-
A ty kdybys měl práci aby sis mohl dovolit mít auto za milion chtěl bys ještě dostávat míň?
-
-
Nechtěl, ale pokud bych měl auto za mega, tak bych asi nepracoval v nějakém podniku, ale byl OSVČ, od čehož se odvíjí kolik za co dostanu peněz a jak jsem líný. Nicméně to neospravedlňuje fakt, že se v poslední době vše zjednodušuje a né vždy méně je více! A to, že lidé debatují a kritizují je dobře. Co jiného autorům ( všem ) pomůže se zlepšit je konstrukrivní kritika. Nikdy to nebylo vlezdoprdelkování nebo si mysíš, že bylo? Nejsem sám kdo má podobný ne-li stejný názor, že těch scriptů V BF3 je ve hře nějak moc a není to košér, hlavně pro fanoušky série Battlefield ( ne Bad Company ). Příklad: COD jsem hrál 1x a nic mě nepřinutí si to zahrát znovu, protože díky scriptům a přísné, linearitě to vždy bude stejné a nikdy nezažiji něco nového. Crysis si rád zahraji, je tam více prostoru zahrát / postupovat jiným způsobem než poprvé. A proč? Odpověz si sám. *3*
-
-
-
moje (ale tvoje) slova;)
-
-
Kvôli jednému sniperovi, ktorý je navyše slepý jak patron, odpália raketometom polku budovy... Hmmm : D Ale inak vizuálne je to pekné, to hej : )
-
Fakt lama ten sniper
-
-
presne to iste ma napadlo...ked idu 4ja vojaci za sebou medzi prekazkami ... no pochybujem ze jeden by to neschytal
-
-
Ber to tak, že kluci měli štěstí a narazili na špatného odstřelovače :).
-
-
to mi připomíná jak před nějaku dobou běhalo po internetu video "testování pušek v iráku" nebo tak nějak :D
-
-
no to je jasný že je to skript ale co bys jako chtěl aby je ten sniper oddělal všechny do pár sekund a bylo po hře
-
-
Ty jeho střely vypadají naskriptovaně...Nevím,nevím *7*
-
-
Tomu já řikam grafika roku 2011 *3*
-
ta budova asi moc dobře postavená nebude co? *3*
-
-
co bys chtěl, beztak jim to tam stavěli sověti (pokud si to nestavěli sami pouštní architekti ze sušených kozích bobků), a ne japonci
-
-
ja nechapem co sa tu vsetci pohorsujete ze to je len skript skript skript. to je predsa samozrejme a dice to dopredu avizoval. je to len SP kampan ktore je ako doplnok k MP. battlefield je skratka a jednoducho multiplayerova hra.
mna osobne SP nezaujima vobec a zahram si ho uz len kvoli enginu a wow pasaziam ako padanie panelakov vo videu. a aj tak to bude niekolko nasobne lepsie nez nejaky call of shitty ci posledny medal of honor. -
-
To urcite ano, ale co se tyce grafiky tak se od MOH moc nezmenila, hlavne zbrane, takove "divne" leskle.
-
-
To bol ako vtip dufam!!
-
*facepalm*
-
-
Tak jeste jednou junaku, to ze je to stejny engine neznamena ze to bude stejne hnusne jako MoH, v okoli skok je.. ale ostatni ? naprosto totozny, hranaty, osklivy..
-
-
stejny engine?
*facepalm*
ked nic nevies netrep kraviny :)
-
-
-
-
-
Ja když jsem bojoval ve Vietnamu tak to bylo jiný, tohle je blbá arkáda.
-
Keby to bolo naozaj tak uz kazdy amik na tej streche lezi s gulkou v hlave
-
-
Kdyby to bylo naozaj tak by si ten odstrelovac nestacil ani prdnout a bylo by po nem :P
-
-
Už aby to vyšlo.. Ale než z SP čekám na videa z MP, kvůli němu to kupuji *2*