Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nestresujte je to jen "blbej" sing , az bude video z MP to bude jina *3*
  • K tomu špatne strílícímu sniperovi - byl v stejné úrovni jako ti vojáci, takže nemel nad nima žádnou výhodu v pozici.. navíc byl pekne daleko, takže pokud fouká vítr, není s obyc puškou a optikou (pochybuju že ten arabác mel nejakej kalibr) prdel na takovou vzdálenost trefit cíl. Hra je uveritelná rozhodne, jen to chce premýšlet;)
    • Má padesátku, dokonce to tam říkají.
      • no nevim .. podle inpaktu kulky to 50 nebude a vojak nejspis spatne videl ;)
        kazdopadne co kazi dojem z jinak perfektniho videa je, ze sniper pri prebihani mezi krytim nereaguje na ostatni, pouze na hrace .. tj. 3 vojaci probehnou v pohode a az kdyz probiha hrac tak se strili ... uveritelnejsi by bylo kdyby reagoval na druheho prebihajiciho ..
        • podle tech explozi betonu bych tu .50 i veril, na nejakou mensi razi se mi ty efekty zdaji nejak prehnany, i kdyz nazivo sem to teda nikdy nevidel takze je to ciste muj laicky dojem
  • Tady je to samej válečnej veterán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jste k smíchu
    • ty taky *3*
  • Nejlepší na celém videu je naprosto geniální znělka na závěr k logu hry. Miluju glitch. Konečně nějaký posun i v mainstreamové prezentaci.
  • Daniell605
    Vypadá to nádherně ale .. přiznejme si že to kazí na dojmu když sniperku drží zřejmě 8 letý kluk.
    Dobrý odstřelovač přece nepálí na slepo 20 ran =)
    • prumerneho cod hrace by to deprimovalo,kdyby ten sniper strilel dobre a hrac by se opravdu musel snazit *2*
    • To je pravda.. taky jsem si toho všimnul a po chvilce už je to dost divný *4* ..
      • Tak ti arabáči jsou pakini zmatkující... vše je možný však uvidíme na konci roku no *2*
        • Daniell605
          Nwm, myslim si že by ses divil jak sou *arabáči* dobrý a dobře vybavený =)
  • RakeW
    Sem slepej? V článku i v diskuzi se píše o srovnávání paneláku se zemí (jednou protitankovou střelou, považte!), ale já akorát vidím, jak částečně uletí ukotvení toho nápisu. Barák stojí dál...

edit:
    Aha už to vidím, ulítne velkej kus zdiva. Srovnání se zemí... Ehm.
    • ale kdo ví co následuje v dalších sekundách, co už nevidíme : ) každopádně i tak se mi zdá ten efekt jedné AT4 trochu přehnaný : /
      • trochu hodne,zelezobetonove konstrukce prestoji i atomovy vybuch....staci se podivat na dobove fotografie z hirosimi,jedine co stoji jsou ocesane sklelety budov
  • Doufám, že těch zpomalených záběrů bude ve hře, co nejmíň. Kazí to efekt. A ten odstřelovač >.< ale co. Jsem si už zvykl na to, že amíci jsou nesmrtelní :D
    • RakeW
      “You cannot shoot me unless the game goes into slow motion for some reason and I become easy to shoot.”
      • jj klasika *1*
    • omg to tam je jen pro efekt toho videa.
      • A co třeba to minulý? Taky pro efekt? *1*
  • Stejne je to vtipny remcat ze Battlefield 3 neni realisticky :o))))))
  • Kdyby to byla "fu*king fifty", jak říkají ve videu, tak by je odstřelovač bez problémů sundal i přes tu betonovou zídku, nehledě na to, že by dopad projektilu takového kalibru na kovovou trubku nadělal mnohem víc škody, než jen pár nemožných jisker. Takhle to i po zvuku vypadá, že střílí špuntovkou.
    • ten zvuk ale nie je zvuk streľby ale zvuk dopadajúcich nábojov a to je spracované perfektne, neviem čo tu riešite o sniperovi, je to arab ktorý nemá ani základný výcvik a iba mu dali do rúk pušku, predsa nemôže byť každý AI sniper taký dobrý ako vy :P
      • pokud by strilel z cal. 50,jak rikaji ve hre,tak tem vojaku ten 12.7mm projektil roztreli hlavu i pres tu zidku. Je to dost nerealny a pritazeny za vlasy cely ta scena :-DD
      • jo no a nebo je to z duvodu,aby to nebylo moc obtizne,coz v novodobych hrach neni IN *1*
  • Jako fanoušek Flashpointu a Army koukám , že tu není nic pro mne ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit