Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chcete realitu?? omg, vždyť byste nepřešli ani první mapu.. trefí vás aspoň jednou VŽDYCKY!!

mě se to líbí, je mi fuk, že je to zas naskriptovaný, má to atmosféru a bude to bavit, to je hlavní.. šmitec konec..
    • přesně - mě by teda nebavilo kdybych v SP ušel dva kroky a hedka
      náhoudou mě se to moc líbí
      • Mě headka nevadí, Člověk to bere jako výzvu přemýšlet, jak to obejít / vyřešit jinak. V scriptovaných hrách dostaneš headku " jen " když vybočíš z cesty mimo tunel nebo pokud chceš dělat něco co designér vymyslel jinak.
        • tebe by to možná bavilo, ale byl bys hodně v menšině.. v takovýhle hře nejde o to abys furt přemýšlel.. SP je od toho aby sis tu hru užíval a né se u toho trápil.. trápit se pak můžeš u mulťáku.. já kdybych to zkusil různejma způsobama a furt nic tak bych to po 10 pokusech vypl.. asi tak.. rozumíš jo?
          • Rozumím, jo! Ani k tomu nemám co dodat. Jen jsem rád, že patřím k té menšině.
            • Už jsem starej pes. Rád používám svůj mozek. *3*
            • Psychotic
              Nebuď.
  • Ta střecha jakoby Mirrors Edge z oka vypadla. Tomu řikám recyklace *1*
  • no to je teda sila :-DDD to video je zoufale trapny,z jednoho prostyho duvodu. Pokud by vydavatele nemleli neco o priblizeni se realite,prosim. Ale takhle? vojaci se krejou dost zajimavym zpusobem(vzhledem k pozici snipera) navic sniper ma jednu ruku a oci na prdeli ne? one shot,one kill...tady to je jak na strelnici,vystrilet co nejvic kulek vnivec abych prozradil svoji pozici a trefit pri tom pokud mozno co nejvic lahvi,potrubi a zdi :-D na jednu stranu bych ve valecnejch konfliktech sympatizujici strane pral takovejhle boj ze zalohy,at si klidne chodi s hot dogem po strese,vzdyt je to tupej arab :-D doporucil bych programatorum precist par knih a zapisku odstrelovacu z WWII,Koreji,Vietnamu,Grenady,Perskyho Zalivu.......v realu by mu ustrelil na 700m pri jednom vykouknuti kebuly. Jezis,ja ze zacinam cim dal tim vic stydet,ze mi jendou bylo nact a takovyhle sracky sem hral :-D
    • Generalmagor
      Zkus si střelit s opravdový sniperky ty děcko *5* ježiš mě dostáváj zas tyhle sračky co melou lidé, co tohle maj z CS a dalších podobných her. Tomuhle se řika snaha o realističnost. Jsou vysoko na budově. Fouká tam vítr a to dokáže hodně ovlivnit let kulky. *4*
      • co do toho motas CSko? ty uz si z toho vecnyho pareni taky nejak zdegeneroval a omezujes se uz jen na rozlisovani podle her :-DD imho....do trajektorie kulky,teploty a sily vetru me prosim zasvecovat nemusis ;) z flint sem si strelil,samozrejme ze ne z odstrelovacich specialu,ale dalekohled ti uz chovani pusky zas tak neovlivni *5* a ta tvoje "snaha o realisticnost" ja uz moc nehraju,pamatuju stary flashpointy resistance a soudim,ze tam to zvladli vyvazit perfektne....tohle v multaku prosim
        • Dyt po nem strilel nakej terorista kterej je rad ze to nabil tak klid :D
          • *1* Nevím, stíhal přebíjet kurevsky rychle. Skoro jako ze samopalu. *1*
            • třeba to bylo ze samopalu, jen ten vycvičenej arab nenašel páčku na přepínání režimu střelby
    • mmrrxx
      v multiplayer sa dockas, tam ta dam dole jednou ranou ;)
  • Právě jsem prožil videoherni orgazmus =) *8*
    • smejki
      pán je rychlík *1*
    • :-D
    • Tobě stačí tak málo?
      • Někteří moc nevydrží.. *1*
        • Co se týká žen, jsem na tom lépe určitě xD
  • zbývá jediná otázka, jestli to má poloherka Q8300 a HD5850 utáhne *1*
    • smejki
      5850 bych se nebál. možná to nepůjde na max, ale přes medium se jistě přehoupne s přehledem
    • Utahne, ve FULL HD a vše na High asi ne, ale se středními detaily se spokojíš..EA neni v optimalizaci nejhorší, takže nečekám nějaké hardcore nároky jako třeba u Crysis 2 =)
      • hardcore naročný? Crysis 2? Prosim tě kdes to slyšel :D:D:D
      • pockat, nepsali prvne ze Crysis 2 bude jeste mene narocnejsi jak 1. dil? :D sakra :D
  • lidi chcete hru nebo reál??jinak miluju keci lidí co neznají vojnu.
    • Myslim si,ze vetsina normalnich lidi tady neche po BF nejakou realitu,protoze BF byl vzdy akrada.Ale ta koncentrace skriptu na jednu minutu je v tom videu opravdu shodne vysoka a vypada to,ze obtiznost pujde v duchu soucasnych her...tedy aby hrac moc neumiral a hra ho moc nedeprimovala svou obtiznosti.Obtizne hry se holt v dnesni dobe nenosi,coz je skoda.Vetsina soucasnych her jde dohrat skoro s prstem v nose
      • Ty nevíš že takováhle videa mají obtížnost buď minimální a nebo úplně vyplou?
        • v tom pripade ta obtiznost casto byva vypla i u finalni hry *3*
          • Víš na světě jsou i jiné hry než CoD a MoH.
      • to je svatá pravda
  • Pete.palis
    chcete reálnýho snipera???....počkejte si na mulťák, tam vám budou lést i ušima a budete se modlit za to, aby tam běhal někdo, jako je na tom videu;)
    A script hru krásně obohacuje a dělá zý ní filmový zážitek, takhle by hra ztratila na akčnosti z vizuálního pohledu;)
    • Filmový zážitek? Ale tohle je hra a my by jsme měli určovat kam kdy jít. Tohle tahá za ruku až moc a věřím, že pokud bych šel na druhou stranu střechy, tak by se sniper trefil, protože porušují to co autoři zamýšleli. Myslím si, že ten sniper nepůjde sestřelit jinak než použitím RPG. Bohužel to nezjistím, BF3 kupuji kvůli MP, rád bych si SP zahrál, ale ta videa mě odrazují a na příští pokračování se raději koukat ani nebudu. Toto lidé "kritizují" možnosti svobodného pohybu a rozhodování jak situaci řešit a snad jen malé procento od toho čeká simulaci. Za sebe, poznámky, které zde čtu mi přijdou jako zdravá kritika. Každopádně komu se to nelíbí, jsou lidé kteří Battlefield hrají nějaký pátek, proto jim není jedno jak se hra prezentuje. Určitě to bude zážitek, ale co tě přiměje si SP zahrát znovu? Vždy to bude stejné.
  • Všichni víme, že Battlefield je pecka na mutliplayer, tak se na ně tolik nezlobte.
    • Já se na ně nezlobím. Akorát je mi líto, že už i DICE dělá ze svých hráčů blbečky. Naštěstí scriptů v MP bude minimálně a ten singl se dělá "jen" kvůli konzolím a pak je to tedy v pořádku.
      • proč by se měl dělat singl jen pro konzole já jsem singl BFBC2 dohrál na PS3 jednou a pak už jen MP a třeba BF1943 singl nemá a vyšel jen pro konzole
        • Protože série Battlefield, neplést s Bad Company ( která je samostatnou sérií pro většinu lidí, co už něco pamatují a mají přehled ) vždy byla multiplayerová záležitost a vesměs šlo o hru na PC. Ten název Battlefield Bad Campany je dost nešťastný. Singlplayer pro B3, a to si myslím z 85%, se dělá především kvůli konzolistům, tedy špatně! Aby DICE, potažmo EA podojily oba segmenty trhu, tedy nás všehny! Mě třeba série BC vůbec neoslovila, ale neodsuzuji jí. Jistě má spoustu zajímavých vlastností stejně jako COD. Co jsem začal hrát MP FPS, tak mě singl FPS nějak nezajímá, zvláště v dnešní době, kdy se scriptuje až hanba a je to čím dál horší. Netrpí tím pouze FPS, ale už i ve strategiích se občas scriptování objevuje. Ano, ta videa jsou super, dech beroucí, ale ty scripty nevypadají tak pěkně. Koukni se i na to první video, jde o gameplay, co jsi tam "dělal"? Jen si šel jako trouba za spolubojovníky, pak jako pro troubu při odnášení raněného ti vyskočil na monitoru WASD, asi aby si věděl ,že ho máš nést dozadu a né dopředu? A co ta přestřelka mezi auty, většinu vyřešily zase spolubojovníci a ta šaráda s RPG závěru mě dostala. Kapitola sniper je sama pro sebe a script je podle mě do očí bijící. Trošku se toho obávám, že o tom bude celý singl. Tím nechci říci, že bude špatný, ale já už dnes vím, že mě nezajímá a s největší pravděpodobností si ho ani raději nezahraji. Howk
          • vyřešili, ať zase nečtu, že píšu jak trol. Jestli je tam jiná hrubka, tak se předem omlouvám *3*
  • Nechcem sa zbytocne pridavat k ludom co tu zcela bezpredmetne kydaju na SP BF3 ako by snad niekto s nejakym SP vobec pocital ale pozastavim sa nad novodobym trendom scriptovania.V istej miere vie cloveka naozaj zabavit a vtiahnut do deja ale obavam sa ze ak to pojde dalej tymto smerom tak SP skutocne strati akukolvek pritazlivost stava sa z toho film.Scena v tomto videu to dokazuje idete za svojimi v podstate nic neriskujete lebo AI ma za ciel vas minut a len akoze vystrasit(vystrasi to vobec niekoho?) povedia vam kam mate vystrelit kedy mate vystrlit a zcoho mate vystrelit este vam to aj podaju do ruky.To sme ozaj tak debilny?Pamata niekto na single staruckeho Halflife kde vam siel po krku vrtulnik? Bolo na vas kam sa schovate odkial sa ho pokusite zostrelit a aj co k tomu pouzijete.Nehovoriac o tom ze zle rozhodnutia sa rovnalo smrti.Dovolim si tvrdit ze to bol daleko slobodnejsi a tym padamo autentickejsi zazitok nez co predvadza novodoby scriptovy trend.Je mi z toho smutno.SP hravam uz len preto aby som si v klude pokukal zbrane.Dufam ze ludia sa toho presitia a casom opat ocenia v hrach viac slobody a domyselnosti a script si najde uplatnenie v nejakej rozumnejsej miere lebo toto je uz skutocne ohavnost.
    • mluvis mi z duse.HL1 byla prvni hra,kde byly scripty nasazeny ve velkem a dodnes je dle meho vzorova ukazka jak by melo vyuziti scriptu vypadat.Jedno slovo co to vystihuje je STRIDMOST.To je vec,kterou SP kampane nekterych her jako cod,medal apod vuuubec neznaji.
      O vodeni za rucicku a obtiznosti v dnesnich hrach ani nemluve.Staricky HL strci vetsinu dnesnich fps s klidem do kapsy...bohuzel
      • Za chvíli budou hry tak jednoduché, že akce budeme díky Kinectu řídit pomocí prstu v nose.
        • s přihlédnutím k současným tendencím ve vývoji interaktivity a možností hráče v akčních hrách, by takové ovladání nemuselo být až tak složité naprogramovat.
          Prst v nose - pokračuj ve scriptu
          Prst ven - pauza
          první vlaštovky už tu máme, například CoD Black ops a část kdy "řídíte" auto.
  • Tak.. tak..je to tady samej voják *1* Až to bude o autech,tak tu budou zase profi řidiči z formulí.
    • Takže když doma hraju nejrealističtější dostupný simulátor bojového vrtulníku, tak musím být hned pilot a to i když jsem nikdy v ničem neletěl. Já si myslím, že jde spíš o mechanismy.
      • Nepochopil si mne,Jaromíre.. *3*
        • Vím, jak to myslíš, ale to je spíš narážka na ty, co by měli šoupat nohama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit