Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc to hrotíte *1* Mě se to video hodně líbilo *4* je pravda, že sniper byl nepřesnej, ale když vezmete v úvahu, že to není vycvičený voják, ale normální povstalec, tak se ro dá překousnout *4* a plazení? Ježiš tak se plazí jinak, než jste si představovali *1* Grafika je nádherná a já se prostě nemůžu dočkat jak mulťáku tak i singlu *4*
    • Na vojně jsem nebyl a vím , že když proti mne jde komando , které nejsem schopen deseti ranami jakkoli oslabit , tak peláším z pozice co mi nohy stačí ....
      (U američanů bych navíc počítal s tím, že pokud o mne vědí , tak smrt můžu čekat z druhé strany .....)
      • Psychotic
        A nebo, protože je to pravděpodobně tvoje první bojová situace, bys začal blekotat "Sakra! Dou po mě Amíci! Vědí o mě! Nééé!" Bum! Bum! Bum!... a nejen, že bys kulové trefil, ale ani by tě ve stresu nenapadlo měnit pozici. Špatně trénovanému ne-vojákovi takové chování docela odpovídá.

EDIT: Na druhou stranu nevím, jestli jsou velitelé Iráčanů dost pito... ehm... nezkušení, aby dali velkorážní odstřelovačku nějakému jelimánovi co nikdy nedržel v ruce zbraň...
  • Hm, no to je moc hezké. škoda že je to jenom hromada skriptů. Tohle už na nikoho přece dojem nemůže udělat....
    • bohuzel muze.....
      • to je neuvěřitelně smutný... jak tohle může někdo považovat za nějakým způsobem vzrušující? vždyť jediné, co musíte dělat, je nesejít z cesty, kterou vám hra ukazuje, a hurá! máme tu napínavou misi sundavání ostřelovače. bomba. je mi z toho smutno.
  • Amerika!!! sami posraty hrdina *11*
  • Inteligence hráčů SP mě nepřestává udivovat. Vy si kupujete hru za 1600 kde vám 6 hodin řikají co máte dělat, sami vám hází do rukou zbraně a říkají kdy a kudy máte jít? Popřípadě vám říkají kde kdo je...

Největší bomby jsou když se tři krejou u zdi, vy stojíte 2 metry vedle nich a koukáte co se děje :)

Takový chudáčci se bojej MP i jenspustit, aby nedostali nakopáno.
    • jen tak pro zajimavost,existuji i jine SP hry nez Cod ,bfbc a medal *3*
    • To mluvíš k američanům? nebo jak?
  • chapu ze vybiraji skriptovane casti hry aby udelali dojem a podali atmosferu, ale doufam, ze tyhle pasaze budou tvorit minumum hry, pac zatim to vypada na jeden velky skript, at uz prvni video a odtazeni partaka/rpg do dodavky, nebo padajici budovy nebo tohle druhe ktere bylo vlastne jen sled skriptu v spojeni s sipkou dopredu a kliknutim mysky ..
    • singleplayer je většinou o scriptech.. od téhle hry se čeká hlavně jaký bude multiplayer, i když nepochybuju, že single taky nebude špatný, teda přinejmenším průměrný oproti jiným střílečkám..
      • no ja taky doufam ze bude dobry .. ale to co jsme zatim videli bylo vsechno jen na efekt (ohromit sirokou masu lidi) .. vizualni stranka a atmosfera 9/10 ale hratelnost tak 2/10 .. proto doufam ze to rozume prolnou mene skriptovanymi, nebo mene svazujicimi pasazemi a ohromi pak i prumene narocne hrace ... a vim ze je to hra silne orientovana na MP ale me treba zajima vic SP a ten zatim silne propagujou
        • Zajímalo by mě, jak si představuješ Single Playerovou část s minimem scriptů. Trochu nechápu, proč se každý u FPS hned opře do scriptů slovy "Zase plný předpřipravených animací a efektů.." Bez scriptů by to bylo úplně o ničem.. pokud jsou ve hře servírovány s adekvátním množsvím solidní akce, a u BF3 předpokládám i s potřebou taktického postupu.. pak si myslím, že není proč si stěžovat. Podle mě jde jen o to, vyvážit herní akci s tou, co se děje okolo.. *5*
          • jak pisu .. "doufam ze to rozume prolnou mene skriptovanymi, nebo mene svazujicimi pasazemi" .. skripty mi nevadi, jsou nutnost ale jsou dvousecnou zbrani ...
  • Nice..
  • vy jste všichni chytrý :-D....tak se seberte a udělejte hru sami :-D
    • facepalm...
    • To by si koukal, jakou bych udělal hru...... naprosto dokonalá, logická a uvěřiltená - autentická, po všech směrech unikátní, byl by to král mezi válečnými FPS.

....jen očekávám od někoho financ kolem miliard a dejme te mi tak 50 let...
      • Do toho bych šel s tebou :-)
      • A ešte by si si musel najst frajera, co ti bude pchat pusku do prdele *7*
    • Proč? My, na to máme lidi! *1*
  • markovicXIII
    tak toto videjko mne pride trosku zaujimavejsie a akcnejsie, len ta kvalita stoji za staru belu www.youtube.com/watch?v=jq-mu0pKos0&feature=player_embedded
    • to je tim že to někdo točil na kameru nebo na mobil o prezentaci coš se ale nemohlo
  • Krása, ale zase je to vymýšlené pro "neschopného" hráče používat mířidla místo kříže v klasických střílečkách pro děti. Vypadá to jako béčkový americký válečný film.
    • kdybys to delal ty .. chtel bys to prodat 10 narocnejsim hracum touzicim po alespon minimalni vyzve nebo 1000 hracum kteri chteji velke vybuchy, peknou grafiku, nenarocnost a jednoduchost .. do the math .. podle me uplne racionalni rozhodnuti a smerovani herniho prumyslu .. bohuzel
      • Souhlasím, Bohužel pro mainstream jsem ten pan "náročný" co denně prohledává haldy indie her a méně známých vývojářů. Hlavně mi teď v hlavě tkví Portal2
        Mimo to se také dájí dělat kompromisy.
      • Indie hry jsou jediná naděje.
        • v tomhle případě je ještě naše naděje tým Project Reality, a že DICE časem uvolní toolkit : )
  • Video je super, ale ten odstrelovac je hrozny lemro:), ja byt v jeho posici, tak mamzamereno primo na ten roh, jak zpozanej vykukuji hlavy a pri prvnim pohybu mackam spoust. Urcite bych aspon toho 3tiho trefil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit