Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
Tak proč si vy všichni profi vojáci a znalci všeho nesednete a nenaprogramujete to líp?! *10*
-
-
tak tak, kritizovat umí každej : )
ale ještě lepší je že kritizovat MÚŽE každej : ) a je to jedna z mála posledních svobod co nám v herním světě ještě zbývá, za chvíli třeba přijdeme i o tohle :D -
Nevim mozna by bylo pro nektery nejlepsi se prihlasit k armade a jet na nakou misi kdyz to chteji co nejrealistictejsi :D .. . To by ale asi pak zájem o hraní vůbec hodně rychle přešel .)
Holt nezavděčíš se nikomu. -
-
ti co chcou po BF realismus tak jsou vtipalci.BF bylo vzdy arkada,ale faktem je,ze to co predvadi SP videa z BF3 je proste cod pres kopirak,silena koncentrace skriptu na jednu minutu,same cool zpomalovacky ,obtiznost zyvacka atd.......tohle jsou dle meho opravnene veci.ALe chapu,ze plno lidi takovy styl bavi a maji na to pravo.Stejne tak mam pravo ja vyjadrit svuj nazor *3*
-
-
-
Nechcem sa zbytocne pridavat k ludom co tu zcela bezpredmetne kydaju na SP BF3 ako by snad niekto s nejakym SP vobec pocital ale pozastavim sa nad novodobym trendom scriptovania.V istej miere vie cloveka naozaj zabavit a vtiahnut do deja ale obavam sa ze ak to pojde dalej tymto smerom tak SP skutocne strati akukolvek pritazlivost stava sa z toho film.Scena v tomto videu to dokazuje idete za svojimi v podstate nic neriskujete lebo AI ma za ciel vas minut a len akoze vystrasit(vystrasi to vobec niekoho?) povedia vam kam mate vystrelit kedy mate vystrlit a zcoho mate vystrelit este vam to aj podaju do ruky.To sme ozaj tak debilny?Pamata niekto na single staruckeho Halflife kde vam siel po krku vrtulnik? Bolo na vas kam sa schovate odkial sa ho pokusite zostrelit a aj co k tomu pouzijete.Nehovoriac o tom ze zle rozhodnutia sa rovnalo smrti.Dovolim si tvrdit ze to bol daleko slobodnejsi a tym padamo autentickejsi zazitok nez co predvadza novodoby scriptovy trend.Je mi z toho smutno.SP hravam uz len preto aby som si v klude pokukal zbrane.Dufam ze ludia sa toho presitia a casom opat ocenia v hrach viac slobody a domyselnosti a script si najde uplatnenie v nejakej rozumnejsej miere lebo toto je uz skutocne ohavnost.
-
-
mluvis mi z duse.HL1 byla prvni hra,kde byly scripty nasazeny ve velkem a dodnes je dle meho vzorova ukazka jak by melo vyuziti scriptu vypadat.Jedno slovo co to vystihuje je STRIDMOST.To je vec,kterou SP kampane nekterych her jako cod,medal apod vuuubec neznaji.
O vodeni za rucicku a obtiznosti v dnesnich hrach ani nemluve.Staricky HL strci vetsinu dnesnich fps s klidem do kapsy...bohuzel -
-
Za chvíli budou hry tak jednoduché, že akce budeme díky Kinectu řídit pomocí prstu v nose.
-
-
s přihlédnutím k současným tendencím ve vývoji interaktivity a možností hráče v akčních hrách, by takové ovladání nemuselo být až tak složité naprogramovat.
Prst v nose - pokračuj ve scriptu
Prst ven - pauza
první vlaštovky už tu máme, například CoD Black ops a část kdy "řídíte" auto.
-
-
-
-
Nice..
-
no to je teda sila :-DDD to video je zoufale trapny,z jednoho prostyho duvodu. Pokud by vydavatele nemleli neco o priblizeni se realite,prosim. Ale takhle? vojaci se krejou dost zajimavym zpusobem(vzhledem k pozici snipera) navic sniper ma jednu ruku a oci na prdeli ne? one shot,one kill...tady to je jak na strelnici,vystrilet co nejvic kulek vnivec abych prozradil svoji pozici a trefit pri tom pokud mozno co nejvic lahvi,potrubi a zdi :-D na jednu stranu bych ve valecnejch konfliktech sympatizujici strane pral takovejhle boj ze zalohy,at si klidne chodi s hot dogem po strese,vzdyt je to tupej arab :-D doporucil bych programatorum precist par knih a zapisku odstrelovacu z WWII,Koreji,Vietnamu,Grenady,Perskyho Zalivu.......v realu by mu ustrelil na 700m pri jednom vykouknuti kebuly. Jezis,ja ze zacinam cim dal tim vic stydet,ze mi jendou bylo nact a takovyhle sracky sem hral :-D
-
-
Zkus si střelit s opravdový sniperky ty děcko *5* ježiš mě dostáváj zas tyhle sračky co melou lidé, co tohle maj z CS a dalších podobných her. Tomuhle se řika snaha o realističnost. Jsou vysoko na budově. Fouká tam vítr a to dokáže hodně ovlivnit let kulky. *4*
-
-
co do toho motas CSko? ty uz si z toho vecnyho pareni taky nejak zdegeneroval a omezujes se uz jen na rozlisovani podle her :-DD imho....do trajektorie kulky,teploty a sily vetru me prosim zasvecovat nemusis ;) z flint sem si strelil,samozrejme ze ne z odstrelovacich specialu,ale dalekohled ti uz chovani pusky zas tak neovlivni *5* a ta tvoje "snaha o realisticnost" ja uz moc nehraju,pamatuju stary flashpointy resistance a soudim,ze tam to zvladli vyvazit perfektne....tohle v multaku prosim
-
-
Dyt po nem strilel nakej terorista kterej je rad ze to nabil tak klid :D
-
-
*1* Nevím, stíhal přebíjet kurevsky rychle. Skoro jako ze samopalu. *1*
-
-
třeba to bylo ze samopalu, jen ten vycvičenej arab nenašel páčku na přepínání režimu střelby
-
-
-
-
-
v multiplayer sa dockas, tam ta dam dole jednou ranou ;)
-
-
Takhle by podle me mela vypadat zabavna vojenska akce, ani real ani prehaha arkada, ale ten pocit z toho je skvely uz jen podle videa. Jestli se to bude stejne dobre i hrat tak po tomhle si nikdo na zdimacky penez jako CoD a MoH ani nevzpomene.
-
audiovizuální stránka bude maso tešim :-)
-
Booze to je sila cist takovou diskuzi. Ja fakt nechapu co tady vsichni nadavaji. Je treba si uvedomit dve veci:
1) ti vyvojari to nedelaji ve svym volnym case ale je to zamestanani a aby za svou praci dostali zaplaceno musi se to prodat a tim padem oslovit co nejsirsi publikum. V soucasne dobe se lidi chteji u her bavit, tak se proste prizpusobi a udelaji to pekny pro oko a vyvazeny tak aby se clovek bavil. Az budou v mode simulatory kdy vas zabije flusanec teroristy tak treba BF 7 bude naprosto realistycky simulator.
2) Jak nekteri rikaji, je to singl, jak muzete hodnotit hru podle 2minutoveho videa ze singlu? to je jak dat vam screenshot z menu u RPG a vy byste uz vedeli o vsem. Navic BF byla vzdy MP zamerena a dokud nevyjde minimalne hratelna beta, nema absolutne cenu poustet se do spekulaci ohledne hratelnosti. Navic nemuze nikdo vedet jak moc se bude vse menit, je to pracovni verze a jako takova se muze pomerne dost prekopat. navic kdo vi z jakyho buildu hry to video je.
Jak vidite je tu docela dost neznamych, ktery nikdo z vas nevi, tak bych neodsuzoval neco na zaklade takoveho videa. Muzete rict svuj nazor, libi/nelibi, ale odusuzovat za nerealismus apod, to je docela smutny.
P.S. vyvoj jakyhokoliv takovyho produktu je nevdecna prace, protoze dycky se najdou remcalove, kteri za kazdou cenu musi na te veci neco pomluvit, budiz vam k dobru ze s tim se proste clovek rodi. -
-
presne tak .....moje slova ...... *5*
-
1) Pokud by šlo o novou sérii, tak bych to pochopil, ale Battlefield je zaběhnutá série a pokud vím na PC byla a je stále velice úspěšná. Nikdo nečeká od BF3 simulátor! Jen to co ukazují je za vlasy přitažené, až moc. Ty to nevidíš nebo nechceš vidět.
2) Nikdo tu neodsuzuje singlplayer, ale scripty *12* Já singlu FPS nehraju, ale neodsuzuji ho. Třeba takový DeusEx 3 bude pěkný singl a tam budou určitě také scripty, ale řekl bych ,že ne v takovém množství a né tak okaté jako zde na videích.
Re P.S.: V podstatě se tomu říká konstruktivní kritika, pokud to navíc nejsou bludy jako například, může být právě kritika tím, co lidi motivuje. A pokud je práce nevděčná, tak o tom pochybuji. By mě zajímalo kolik z nich jezdí v autech pod milion a bydlí v paneláku. -
-
1) Ja nejsem nejaky zaryty fanousek, jen rikam ze je brzo hodnotit to kdyz to nikdo nemel sanci hrat a ani nevime jaky upravy se budou delat, to je prece nesmysl. Az to vyjde, a bude to prehnane at si kritizuji vsichni jak chteji.
P.S. konstruktivni kritika neni nic spatneho, ale to kdyz clovek hodnoti neco s cim se osobne nesetkal z 2minutoveho videa a hodnoti tak CELOU hru, neni konstruktivni kritika.
P.P.S. Ja ti nevim, ale neznam moc klasicky radovych vyvojaru kteri si jezdi v aute za mega, ale to je jina vec, neresil jsem financni stranku, ale to ze udelas produkt na kterym se nadres a najednou ti to vsichni strhaji jeste predtim nez vubec to dostanou do rukou, tim byla myslena ta nevdecna prace, je jasny ze se clovek nezavdeci vsem, ale opravdu hodnotit neco na zaklade jednoho videa je hodne pritazeny za vlasy. -
-
Nehodnotím celou hru, ale to co vidím z GAMEPLAY videa, které hrál někdo jiný.
Hru si koupím ( mám předobjednáno ) ať je singl špatný nebo dobrý, kupuji kvůli MP! Ale příklad uvedu: viz. odstavec výše o COD a Crysis. Obě hry vypdají parádně, hají se dobře, ale jedna je přecijen lepší a má větší možnosti ve znovuhratelnosti a tedy svobodu vyřešit situaci jinak, zažít jinou hru. Třeba Crysis 2 mě nezaujala. Je to věc názoru a vkusu, ale tvrdit, že práce vývojáře nevděčná, ona každá práce ( hlavně pro lidi ) je svým způsobem nevděčná.
-
-
A ty kdybys měl práci aby sis mohl dovolit mít auto za milion chtěl bys ještě dostávat míň?
-
-
Nechtěl, ale pokud bych měl auto za mega, tak bych asi nepracoval v nějakém podniku, ale byl OSVČ, od čehož se odvíjí kolik za co dostanu peněz a jak jsem líný. Nicméně to neospravedlňuje fakt, že se v poslední době vše zjednodušuje a né vždy méně je více! A to, že lidé debatují a kritizují je dobře. Co jiného autorům ( všem ) pomůže se zlepšit je konstrukrivní kritika. Nikdy to nebylo vlezdoprdelkování nebo si mysíš, že bylo? Nejsem sám kdo má podobný ne-li stejný názor, že těch scriptů V BF3 je ve hře nějak moc a není to košér, hlavně pro fanoušky série Battlefield ( ne Bad Company ). Příklad: COD jsem hrál 1x a nic mě nepřinutí si to zahrát znovu, protože díky scriptům a přísné, linearitě to vždy bude stejné a nikdy nezažiji něco nového. Crysis si rád zahraji, je tam více prostoru zahrát / postupovat jiným způsobem než poprvé. A proč? Odpověz si sám. *3*
-
-
-
moje (ale tvoje) slova;)
-
-
No je to krajně nerealistické . A to JE problém !
K čemu realistické stínování , když se vojáci i sniper chovají jako na střelnici ... a efekt RPG ... no ten mne dorazil . -
Jako vypada to skvele, ale nevim, jestli by takhle sniper na sebe upozornoval *2* Ale vim, je to hra, to bylo jen rejpnuti *1*
-
Famózní *4*