Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
Video je super, ale ten odstrelovac je hrozny lemro:), ja byt v jeho posici, tak mamzamereno primo na ten roh, jak zpozanej vykukuji hlavy a pri prvnim pohybu mackam spoust. Urcite bych aspon toho 3tiho trefil.
-
vy jste všichni chytrý :-D....tak se seberte a udělejte hru sami :-D
-
-
facepalm...
-
To by si koukal, jakou bych udělal hru...... naprosto dokonalá, logická a uvěřiltená - autentická, po všech směrech unikátní, byl by to král mezi válečnými FPS.
....jen očekávám od někoho financ kolem miliard a dejme te mi tak 50 let... -
-
Do toho bych šel s tebou :-)
-
A ešte by si si musel najst frajera, co ti bude pchat pusku do prdele *7*
-
-
Proč? My, na to máme lidi! *1*
-
-
Všichni víme, že Battlefield je pecka na mutliplayer, tak se na ně tolik nezlobte.
-
-
Já se na ně nezlobím. Akorát je mi líto, že už i DICE dělá ze svých hráčů blbečky. Naštěstí scriptů v MP bude minimálně a ten singl se dělá "jen" kvůli konzolím a pak je to tedy v pořádku.
-
-
proč by se měl dělat singl jen pro konzole já jsem singl BFBC2 dohrál na PS3 jednou a pak už jen MP a třeba BF1943 singl nemá a vyšel jen pro konzole
-
-
Protože série Battlefield, neplést s Bad Company ( která je samostatnou sérií pro většinu lidí, co už něco pamatují a mají přehled ) vždy byla multiplayerová záležitost a vesměs šlo o hru na PC. Ten název Battlefield Bad Campany je dost nešťastný. Singlplayer pro B3, a to si myslím z 85%, se dělá především kvůli konzolistům, tedy špatně! Aby DICE, potažmo EA podojily oba segmenty trhu, tedy nás všehny! Mě třeba série BC vůbec neoslovila, ale neodsuzuji jí. Jistě má spoustu zajímavých vlastností stejně jako COD. Co jsem začal hrát MP FPS, tak mě singl FPS nějak nezajímá, zvláště v dnešní době, kdy se scriptuje až hanba a je to čím dál horší. Netrpí tím pouze FPS, ale už i ve strategiích se občas scriptování objevuje. Ano, ta videa jsou super, dech beroucí, ale ty scripty nevypadají tak pěkně. Koukni se i na to první video, jde o gameplay, co jsi tam "dělal"? Jen si šel jako trouba za spolubojovníky, pak jako pro troubu při odnášení raněného ti vyskočil na monitoru WASD, asi aby si věděl ,že ho máš nést dozadu a né dopředu? A co ta přestřelka mezi auty, většinu vyřešily zase spolubojovníci a ta šaráda s RPG závěru mě dostala. Kapitola sniper je sama pro sebe a script je podle mě do očí bijící. Trošku se toho obávám, že o tom bude celý singl. Tím nechci říci, že bude špatný, ale já už dnes vím, že mě nezajímá a s největší pravděpodobností si ho ani raději nezahraji. Howk
-
-
vyřešili, ať zase nečtu, že píšu jak trol. Jestli je tam jiná hrubka, tak se předem omlouvám *3*
-
-
-
-
-
Inteligence hráčů SP mě nepřestává udivovat. Vy si kupujete hru za 1600 kde vám 6 hodin řikají co máte dělat, sami vám hází do rukou zbraně a říkají kdy a kudy máte jít? Popřípadě vám říkají kde kdo je...
Největší bomby jsou když se tři krejou u zdi, vy stojíte 2 metry vedle nich a koukáte co se děje :)
Takový chudáčci se bojej MP i jenspustit, aby nedostali nakopáno. -
-
jen tak pro zajimavost,existuji i jine SP hry nez Cod ,bfbc a medal *3*
-
To mluvíš k američanům? nebo jak?
-
-
Hm, no to je moc hezké. škoda že je to jenom hromada skriptů. Tohle už na nikoho přece dojem nemůže udělat....
-
-
bohuzel muze.....
-
-
to je neuvěřitelně smutný... jak tohle může někdo považovat za nějakým způsobem vzrušující? vždyť jediné, co musíte dělat, je nesejít z cesty, kterou vám hra ukazuje, a hurá! máme tu napínavou misi sundavání ostřelovače. bomba. je mi z toho smutno.
-
-
-
Moc to hrotíte *1* Mě se to video hodně líbilo *4* je pravda, že sniper byl nepřesnej, ale když vezmete v úvahu, že to není vycvičený voják, ale normální povstalec, tak se ro dá překousnout *4* a plazení? Ježiš tak se plazí jinak, než jste si představovali *1* Grafika je nádherná a já se prostě nemůžu dočkat jak mulťáku tak i singlu *4*
-
-
Na vojně jsem nebyl a vím , že když proti mne jde komando , které nejsem schopen deseti ranami jakkoli oslabit , tak peláším z pozice co mi nohy stačí ....
(U američanů bych navíc počítal s tím, že pokud o mne vědí , tak smrt můžu čekat z druhé strany .....) -
-
A nebo, protože je to pravděpodobně tvoje první bojová situace, bys začal blekotat "Sakra! Dou po mě Amíci! Vědí o mě! Nééé!" Bum! Bum! Bum!... a nejen, že bys kulové trefil, ale ani by tě ve stresu nenapadlo měnit pozici. Špatně trénovanému ne-vojákovi takové chování docela odpovídá.
EDIT: Na druhou stranu nevím, jestli jsou velitelé Iráčanů dost pito... ehm... nezkušení, aby dali velkorážní odstřelovačku nějakému jelimánovi co nikdy nedržel v ruce zbraň...
-
-
-
lidi chcete hru nebo reál??jinak miluju keci lidí co neznají vojnu.
-
-
Myslim si,ze vetsina normalnich lidi tady neche po BF nejakou realitu,protoze BF byl vzdy akrada.Ale ta koncentrace skriptu na jednu minutu je v tom videu opravdu shodne vysoka a vypada to,ze obtiznost pujde v duchu soucasnych her...tedy aby hrac moc neumiral a hra ho moc nedeprimovala svou obtiznosti.Obtizne hry se holt v dnesni dobe nenosi,coz je skoda.Vetsina soucasnych her jde dohrat skoro s prstem v nose
-
-
Ty nevíš že takováhle videa mají obtížnost buď minimální a nebo úplně vyplou?
-
-
v tom pripade ta obtiznost casto byva vypla i u finalni hry *3*
-
-
Víš na světě jsou i jiné hry než CoD a MoH.
-
-
-
to je svatá pravda
-
-
-
to plazení se zbraní je fakt nějaký divný
-
-
Zajímavé je že parťáci tu zbraň drží uplně jinak.To jsou ale jenom detaily
-
-
partaci drzi zbran tak jak je drzi vetsina vojaku,tedy co nejpohodlneji...zatimco animace hrace je dost krkolomna no.Snad na tom jeste zapracuji
-
-
jj taky na me pusobi divne.Je to sice hnidopistvi,zejmena ted kdy je hra v plnem proudu praci,otazka je,jestli na tech animacich jeste zapracuji nebo ne
-
-
Nechci rýpat, ale tohle není sniper lama, ale sniper script! Nehledě na to, že z pozice, ze které střílel by nemohl rozstřeilt ten květináč na začátku videa. Další důvod proč nehrát singl kampaň, ale skočit rovnýma nohama do MP.
-
Nevim co vidite hroznýho na tom, že se snaží udělat BF3 singl jako COD. CODu se prodalo mrtě i přes to že je to script následující script ( a mě se to líbylo ). Beztak je a bude největší tahoun BF3 mulťák.
Co se týče videa, tak tohle bude práce AI jenom hodně omezeně. Z většiny událostí jsem cítil script.
Co se týče kvalit ostrostřelce/snipera, tak tam bych radši situaci neřešil. Někdo tu podotýkal že ve skutečnosti nejsou bubáci trénovaní a že vítr a kdesi cosi. Na 50 metrů za slabšího neproměnlivého větru bych na několikátej pokus trefil i Airsoftovou zbraní a taky nejsem trénovanej soldát. -
-
Líbit.... Nauč se česky.
-
-
OK, dík. A Aby ses nepo*.
-
-