Přejít na výpis diskuzí
Survival scifárna Gods Will Be Watching se chlubí novým trailerem
26.2.2014 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
To se tu musite vykricet, jak vam strasne vadi ty pixely ? Nestacilo by to ignorovat ? Decka...
-
Hej lebo Broken Age a takáto "cooool retro" hra zaberú rovnako času a peňazí. Celý pixel art je len výhovorka pre robenie menej náročných na prácu hier, a bohužial hlavne na tejto stránke hned pixel art = super hra aj ked dostane viac bodou ako za podobnú cenu AAA hra ktorá stála 1000x viac a podpísalo sa na nej 20 rokov vývoja v hernom priemysle. Prečo potom CoD atd. tu nemajú 9, 10siatky ? tie sú tiež "retro" len tak nebolí myslené... či vôbec záleží na tom ako to bolo myslené ? heh
-
*1* Pobavilo. Co myslíš tím "dnešní programy"? Ať koukám jak koukám, ve Photoshopu nemám žádné speciální nástroje na automatizaci kreslení. Ani na automatickou animaci.
-
Rovno tomu dajte titul hry roka, však čím menej pixelov - lepšia hra, retro hrateľnosť a retro grafika je cool -_- načo sa namáhať
-
Ale no tak, tohle je vcelku dobrý, spíš mám problém se samotnou hrou, nepřišla mi ani skvělá natož návyková. Jednou a dost.
-
těžko může omrzet, když ještě ani nezačal bavit. Nemám nic proti retro grafice, ale tato cesta mně spíš příjde jako by si autoři řekli "hele, moc se nám nechce kreslit, tak to uděláme pixel art a bude to rychlovka". Udělat takovou scénu jako na obrázku je s dnešními programy na hodinu práce.
-
Nebojte se, však on se ten takzvaný pixel-art (aneb nechce se nám investovat do grafiky, tak tam dáme pár pixelů a nazveme to umění) hráčům brzy omrzí. Takhle to dál nejde.
-
omg antialiasing jim asi nic neříká
-
Podíval jsem se na trailer a opravdu nevím, čím se jako chlubí. *1* Před 20 lety se měli chlubit.
-
A že se mají čím chlubit *1*