Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Tak samozřejmě že tvorba pixel artového herního assetu je časově méně náročná, než modelování 3D assetu a jeho texturování. Proto si graficky kvalitní 3D hry mohou dovolit velká studia s vysokým rozpočtem. A proto jsou na taková studia kladeny vyšší nároky. Těžko můžeš obviňovat malinký tým s malinkým rozpočtem, že si vybral pro ně výhodnější grafický styl. Je to ekonomické uvažování a hodnocení svých schopností.
  • Takže když se mi to zcela upřímně líbí, tak lžu?
  • Carmamrdon
    A mi zas přijde strašně humorné, že to říkáš zrovna ty. Zrovna ty, který se se svým bráchou Jackem1947 musíte zůčastnit každé diskuze, aniž byste měli vůbec nějaký názor. No taky je to už nuda... *6*
  • Stejně jako vizuální retro vlna, jsou už poměrně otravné vaše příspěvky, které připomínají zvuky přeskakující desku.
  • GlaDOS
    Pixel art se dělá víceméně pořád stejným způsobem.
  • Veskoslav
    No ona je nová móda zase. Pixel na jedné straně a pak lidi, co ho nesnášení na druhé. A musíš se přidat na jednu stranu:)
  • Kozy
    Tak ty mínusy přiletěly hodně rychle :D

Náhodou, už to tak nějak patří k folkloru Games.cz, bez toho už by to tu nebylo ono.
  • Dnešními programy myslím to, co je k dispozici v porovnání s tím, co bylo před 25 lety, kdy byl pixel art vrchol počítačové grafiky.
  • Zajimalo by me, komu se podarilo dohrat puvodni hru, ktera je zdarma? Ja vydrzel nejdele sotva dva tydny, pak me zemrel/zesilel jeden clovek a dalsi uz se vezli. Za par dnu je tym na mraky. Fakt silna hra, kde na grafice nezalezi. I kdyz, vypada to docela stylove podle me. Abych rekl pravdu, vsechna ta rozhodnuti a uceni se chybami zapusobili pusobi mnohem silneji nez i vsemi chvaleny Bioshock Infnite.
  • U hraní Gabriel Knight, bych dnes nerezignoval kvůli grafickému zpracování (kdepak), ale kvůli samotnému ovládání. Ačkoliv jsem tuto a podobné adventury měl poměrně rád, dnes je pro mne nesmírně otravné vybírat z X ikon, aby byla provedena příslušná akce. Lenost je nesmírně nakažlivá.
  • Veskoslav
    Ta hra je divná. Ale přijde mi strašně humorné, jak N7N7 naprosto nemá rád tento typ her (chápu ho, vadí mi spousta těchto pseudointelektuálních pixelových srand), ale pokaždé se musí k podobným hrám vyjádřit nebo napsat do jiné diskuze, že hodnocení nízké kvůli tomu, že to není pixelová indie blbost. Už je to nudné psát pořád to samé dokola. Mě tyhle hry nezajímají, nekomentuji je a na výběr jsou stovky jiných her. Ale nemám potřebu to komentovat stále stejným stylem příspěvků. A k tomu se přidají další rádoby vtipní, co naroubují pixelové blbosti na CoD a spol a hned by tomu redakce dávala vyšší hodnocení. No je to už nuda....
  • Já se třeba nedavno výsostně bavil u Gabriel Knighta 1 - Sins of the fathers a ostatní jsem kvůli grafice rezignoval hrát. Někdy to není podstatný. To samé Riddick, vždyt už bude mít deset let a dlouho jsem se u FPS takhle nebavil. A abych nasštval konzolisty, prolítnul jsem si nedavno i MGS a také se u toho svkěle bavil a přitom je to jen pár splašených čtverešků a textur.
  • Takže som mal radšej napísať "Pixel art je dobrý a progres v hrách pre ktorý dnes nehráme v dvojcifenom rozlíšený je zlý" na tomto by si si ty honcoval ?
  • Mart9
    Přitom jsou stovky flash her, které vypadají lépe. Nechápu, čím si zrovna tenhle hnus zaslouží článek.
  • joo kdyz nam vadi ty obrovite pixely tak nejsme dost cool co tyhle hnusne hry pochopi jen stari intelektualove ze jo oooo *6*
  • :-D jasně, už to tu jednou bylo a jmenovalo se to Cannon Fodder....dal bych si to znovu.
  • to je zase blivajz to snad uz neni mozne to co kdo kreslil? nejake autisticke dite? to i ty staré hry na ktere se to snaži podobat vypadali mnohem líp, tohle je proste vylozene HNUS
  • To je tak radobyvtipnej komentar, ze budes mit urcite tak 12 plusu a budes honit cutoru celou noc.
  • Mňa by zaujímalo že či keď by tvorcovia Call of Duty tak zdegenerovali že by už prestali robiť 3D grafiku, dabing, a celú hru by dali do 144p z izometrického pohľadu, či by možno konečne CoD dostalo aj osmičku či deviatku (alebo rovno titul hry roka)
  • LionelHutz
    Co to sakra je za úchylnou módu tohleto?
    NE není to hezké, NENÍ to cool a retro, vypadá to prostě hnusně a hipstersky, nezlobte se na mě.

*11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit