Přejít na výpis diskuzí
Survival scifárna Gods Will Be Watching se chlubí novým trailerem
26.2.2014 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Ne to tedy stejné rozhodně není, a moc nechápu co je na tom hloupého.
-
Prosím vás. Už toho nechte. Jenom ze sebe děláte k@koty. Nepoužívejte slovo hipster v jakékoliv podobě. Co jsem tu četl, tak většina z vás neví co nebo kdo to je. Přestaňte používat slovo "objektivnější" ve spojení s hodnocení her, filmů, literatury. Jenom snižujete svou cenu v diskuzi. Nelíbí se vám pixelová grafika? V pořádku. Respektuju to. Ale ty vaše zamindrákovaný názory jsou vyloženě k smíchu. Jsem proto, aby se zavedly povinný účty se jmény a věkem.
-
Co tobě přijde hnusný, nemusí připadat hnusný někomu jinýmu. Je zcela normální, že někdo vidí estetiku / kouzlo / cokoli hodnotnýho v něčem, co tobě nevoní.
-
To je možné, ale soudit hry podle vzhledu je nesmysl, tak nechápu proč to redakce podporuje.
-
A ještě 4 možnost, že s tebou i nějací nesouhlasí :P
-
Každá z těch složek je nedílnou součástí hry, tak proč je nehodnotit.
-
Je to jako móda. Jsou různé vlny a ono to často přejde a pak bude zase něco nového...
Klidně by to mohli udělat vyhlazený a náklady by neměli větší. Ale jako u módy nemá smysl vážně řešit proč nějaký mistr prodává roztrhané kalhoty a che za to prachy a lidi to kupují?
To mě více vadí, když nějaký HD remake od velké firmy není HD anebo když okleští port, případně technickou stánku obecně. Tam na to mají zdroje i čas. Jen se to chce rozhoupat. -
Tak pakliže to bude stejně povedená hra jako předchůdce tak ani neceknu. Zrovna Hotline Miami je pro mě jedna z nejlepších indie her co jsem hrál. Holt je to ta výjímka.
Teď si tak nějak uvědomuju že spadám do obou skupin. -
Přebytku hororových adventur jsem si nevšiml.
-
A nebo ještě třetí možnost - že se mnou hodně lidí souhlasí.
-
Tady jsi totiž špatně, tohle je fórum nespokojených antihipsterů.
-
Mám pocit, že je na tomto příspěvku málo mínusů.
-
Stejně jako se třeba roztrhl pytel s hororovými adventurami, ale proč by si někdo stěžoval, když her je spousta a každý má z čeho vybírat?
-
Blbější komentář vypíchnutý na hl. stránce jsem tu už dlouho neviděl ( N7N7 ), buď se tu hackuje, nebo někdo v redakci upadl na hlavu.
-
S hrami s pixel-artovou grafikou se doslova roztrhl pytel. Evidetně nezávislí amatéři zjistili, že si to kupodivu někdo kupuje, tak se nesnaží dělat pěknou grafiku, když stačí tahle. A chytrá komunita proti tomu bojuje.
-
Aj, překlik pardon.
-
Co jsem si v poslední době všiml, tak vznikly dvě nový games.cz diskuzní módy. Hate na pixel-artovou grafiku a hate na Bioshock Infinite. Nepsal bych to, kdyby se to nedělo často, ale fakt se to rozjelo víc než bych čekal. Dokonce i CoD-hate se pomalu přesouvá do pozadí.
Ale to jsem odbočil... ehm, ke hře nemám co říct. Snad jen, co diskutující budou na grafiku říkat, až vyjde nějaká novinka k Hotline Miami 2? Kruci, to taky nebylo k téhle hře... -
Hnusnou grafiku pozná každý.
-
Je vidět, že ti na hodnocení příspěvků dost záleží, když kvůli tomu zakládáš vlákno.
-
"Třeba takový FTL, supr hra ale tu verzi vlevo už bych asi nehrál"
Stejně hloupé jako říct,... tyhle šachy nehraju, figurky jsou ošoupané ....