Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Varjag
    Hele? Nejsi ty tak trochu hipster?
  • "neanonymni" Max Damage
  • Varjag
    Nic proti pixelům, ostatně nebýt pixelů, jsme bez grafiky, ale proč tak velké, když větší množství menších vypadá prostě lépe? Osobně si rád zahraju z nostalgie i starší hry přes DOSbox a královsky se u nich bavím, ale vyvíjet nové hry, které takto vypadají? Škoda, některé by možná stály za zahrání, ale prostě se do nich takhle nějak nemůžu dostat. To je jako dobrovolně koukat na malou vypouklou obrazovku černobílé televize, když ve vedlejším pokoji máte novou obrovskou barevnou... Myslíte, že by lidé brali elektra útokem, kdyby se začaly prodávat "nostalgia art" televizory s realistickým zrněním nebo "lítáním" obrazu? Nemyslím.. Přesto všem hráčům, kteří na to mají, přeji, ať se božsky baví u her, jež mi asi navěky zůstanou utajeny..
  • Vydedukovat z 2 vět že jsem id!ot chce.... něco v sobě.... Každopádně pořád si neobhájil PROČ máme mít u nicku vlastní jméno a věk.
  • Carmamrdon
    Vrať se na Facebook a nevymýšlej tady pičoviny.
  • Kozy
    Hele já ti nevim. Na Novinkách máš taky jména a jak se tam lidi k sobě chovají.
  • Kozy
    Tak vyzkoušet tu hru je to nejmenší si myslim a netroufám si tvrdit kdo jí tady hrál. Mě osobně opravdu nebavila ale jak řikám tohle provedení "hipster artu" je vcelku obstojný.
  • jasne anonyme, za to ty frajer jses tu na rane, co? dalsi pohadku, Maxi!
  • Carmamrdon
    Ty jsi ze sebe udělal idiot@ hned v prvním příspěvku, kde požaduješ povinné účty se jménem a věkem, a přitom tu sám vystupuješ jako anonym. *1*
  • Jasně, ale je to asi tak stejně relevantní jako barva na kvalitě auta.
    Kouknout na screenshot umí každý, zkušenost s hrou tu ale má myslím málokdo.
  • Já neříkám, že něco řeší. Nepotřebuju věk ani jméno na to, abych si podle textu uělal o tom člověku obrázek. ALE, když nebude anonymita, tak se tu budou lidi víc respektovat. Chce to pravidla. A vědět, kdo dává mínusy a plusy. Co se týče věku. Stereotypy a k nim vztažená pořeklada vychází ze zkušeností.
  • Právě díky tomuhle komentáři jsem to napsal:) Jsi přesně ten příklad hloupých lidiček, který se ukazujou. Tím, že jsi argumentoval vyšším věkem, přesněji 85 rokem, jako respektujícím precedentem, jsi ze sebe udělal jen idiot@:)
  • Mart9
    upálit *16*

*1* *1*
  • Těhle hříček vychází řádově mnohem více než AAA her, tak co je tak těžkého na tom pochopit, že poměr recenzí tady bude podobný ?
  • Raziel_cz
    Tady panuje nálada jak v Čechách při volbě prezidenta. Skoro mám strach sem napsat, že se na Gods Will Be Watching těším od doby, co sbíralo peníze na Indiegogo a že se mi tenhle styl grafiky líbí.
  • Kozy
    Nelíbí se ti některé názory a hned takový pravidla? A čemu by to pomohlo, změní se něco když tomu člověku bude třeba 30?
    Vždyť to nic neřeší.
  • SOMA, Routine, Alien: Isolation, The Forest, Daylight, Asylum, Caffeine, Quadrant.

Třeba.
  • V čem ti pomůže mé jméno? Je mi 17 a můžu mít názor jako 85 letý. Pokud hodnotíš autory přísěvku podle věku, ba jména vrať se do jeskyně....
  • Máš pravdu, jdu dělat něco produktivnějšího, toto je stejně ztráta času.
  • maros.goc
    aky pixel art? ja tam vidim len jednu velku nevkusnu machulu :) ale hratelnost moze byt dobra:) koniec koncov aj atmosfera :) ..ale nedal by som za to ani cent

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit