Přejít na výpis diskuzí
Survival scifárna Gods Will Be Watching se chlubí novým trailerem
26.2.2014 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Veskoslavův fanoušek by pak ale ztratil smysl života.
-
Chtěl bych vidět, co by se stalo, kdyby se v Tiscali games najednou rozhodli, že v komentářích odstraní funkci hodnocení + a - Leckterým uživatelům, kteří se tu vyskytují by to absolutně zbořilo svět :D
Kdo je pro ať napíše komentáč (ups, že by další hodnotící metoda?) -
Nevím, jen jsem ho tu několikrát viděl a přišlo mi anti-mainstreamové, tak jsem ho použil s pocitem, že je to kůl a nikdo pravý význam tohoto slova, které je velmi obtížné na brýlých nalézt, použil :)
-
Je tohle stránka o hrách a hraní, nebo o designu, proč vás tak strašně zajímá obal, žádné komentáře k hratelnosti, jen počítání pixelů,... pózér soudí hipstera...lol...
-
No na něco takového autoři zjevně cílí ;) MCp ixel není pro každého ... ale ve videu mi to snad ani nevadilo . Vesmírný Gajbraš Tripvůd určitě zažije spoustu dobrodružství a díky imaginaci si jej každý prožijeme zase po svém . Mne schématické pixely v Humble bundle nevadí a pokud bude příběh stát za to , tak jim tu chybějící detailní ručně malovanou grafiku odpustím ...
-
Kdyby to pomohlo gameplayi tak by mi bylo jedno jestli jsou tam technologie jako SSS, AA 16x, Toad tech atd.
Zahrál bych si to i v rozlišení 320*240 bez filtrování (což upravdu zavání pixelartem :D). -
Další, co používá slovo hipster a pochybuji, že víš, co znamená.
-
Na tuhle hru se nemůžu dočkat.
Jsem zvědavý jak se hra bude měnit, podle toho jak a kdy vám kdo umře. Tedy, doufám, že tam něco takového bude :). -
"Pěknost" je subjektivní.
-
Safra já zatím hrál jen verzi Vlevo :/ .... a z replikátorů v enhanced verzi tedy nadšený nejsem , kus strachu který jsi měl o každého člena posádky je pryč :(
-
Jaký hejt :-D omg když se vám ta hra nelíbí tak ji nehrajte a děte si hrát CoD, osobně si radši zahraju milion autorských her s horší grafikou, než abych utrácel za miliontý díl nějaké áčkové srajdy, která sice má grafiku jak z roku 2008, ale má milion pixlšejdrů, blůrů a antialijazingů, které tam sou jen proto aby si hráči museli každé tři roky koupit novou grafárnu.
-
Tento titul se mi osobně také graficky nelíbí, ale hra jako taková ano. Zaplatil bych za to abych si zahrál? Pokud by to bylo trošku více rozvedené, přidané další funkce a možnosti, např mapa-cestování, víc charakterů rozvinutý příběh a nebyla by to hříčka na 10 min, ale zábava třeba na 3+ hoďky tak bych do toho šel.
-
Touhle grafikou ukazují zvednutý prostředníček všem případným zájemcům. I pixel art jde udělat pěkný, ale chce to holt trochu péče a schopnosti. Ani jedním evidentně tito nezávislí amatéři neoplývají. Hlavně, že za to budou chtít peníze.
-
Mohl bych začít: Klasický kecy odpůrce hipster-artu :D
Každopádně, cry engine je jen přirovnání. Je jen na vývojářích jak se poperou s financováním a realizací jako takovou, pokud je možnost za cenu horší grafiky se déle věnovat a pilovat gameplay, nevím co je na tom špatného. Mohli by to udělat jinak, ale rozhodli se to udělat takhle, s tím se buď kupující smíří, nebo se kupující nestane kupujícím. -
Nějakou "módní" vlnu do toho ale zde počítat.
Stejně jako se dařilo akčním klasikám s Arnoldem, anebo se hráli hojně HC RPG a další. Tak se dnes asi daří pixelové grafice a klidně je možné, že to i někteří díky tomu lépe hodnotí. -
Klasický kecy milovníka hipsterartu. Proč hned mluvíš o CryEnginu, je přece tolik způsobů jak tu hru udělat pěknou a nemusíš mít k dispozici supr čupr engine. Děláš jakoby mezi tím nic nebylo. Pixelart jsem schopen odpustit hře která je po stránce hratelnosti naprosto geniální nebo je to pěknej pixelart, což ale 80% her nemá.
Třeba takový FTL, supr hra ale tu verzi vlevo už bych asi nehrál.
http://media.moddb.com/cache/images/mods/1/24/23748/thumb_620x2000/Kestrel.2.png -
Možná by měli začít na základní škole vysvětlovat pojmy jako je "vkus", "subjektivita" a "stav vědomí".
-
Nelžeš, akorát se ti podle jheo komentáře líbí hnusné věci =).
-
Nikoliv.
-
1) Chápu, že vám vadí fakt,že jakmile hra vypadá rozpixelovaně (tedy je škatulkovaná jako pixel art) a dostane od recenzenta (který může mít svůj vlastní názor) více bodů než AAA titul tak chápu, že to může vypadat tak, jako by se redaktoři chtěli svézt na vlně pseudo cool hipsteřině jakou indie scéna částečně je. Nicméně nechápu fakt, proč tolik záleží na tom že je grafika kostičkovaná, kdyby byla triangulární tak bude lepší, co třeba kuličky ty by jste nechtěli? Jasně bylo by strašně super, to idéálně mít třeba v cryenginu a roztejkat se nad tím, jak při ranním slunci jsou vidět pářící se berušky v ultra HD a 80x antialiasingu na mašině kterou jste postavili za těžce vydřené prachy našetřené z posledních 30ti výplat. Jenže realita je taková, že ne vždy mají vývojáři investice na to, takovéto orgie uskutečnit.
2) Ano připouštím, že firma která má na kontě hry hezčí a najednou začne dělat pixel art tak to smrdí "zlato-kopařinou" . Samozřejmě, že se toto může stát. Nicméně pořád platí, jestliže je hra dobrá, tak je absolutně jedno jestli je pixelartová nebo v cryenginu. Jestliže vývojářům poslouží k účelu a vyčaruje tu správnou atmosféru, zase v tom nevidím problém.
3) Tak fajn redaktoři Tiscali by mohli začít hry hodnotit objektivněji, asi jim to už možná došlo. Každopádně zase není potřeba jim to pořád servírovat aniž by k tomu byl nějaký důvod. Ten hate je přinejmenším nepodmíněný a zavání sebeupozorněním.
Tak jako vy tady signalizujete, že už je moc, těch až příliš dobrých hodnocení v pixelartovém provedení, tak redaktoři Tiscali možná signalizují, že už je ku*va příliš hnoje typu CoD, který si stejně 90% dětské populace v amerYce stejně koupí.
4)Poslední dokola omílaná pravda, kterou podle reakcí pod článkem pořád nikdo ještě nepochopil A PROTO JÍ OPAKUJU, kdo vás nutí hru hrát? Jste snad zbaveni práv kupit si hru kterou chcete? Pokuď vím tak nejste a nikdo vás nenutí (jestli ano, tak je mi vás líto).
Tak proč tolik hatu? Tak nemají peníze na lepší grafiku, noaco. Je přeci lepší neudělat vůbec nic než aby to byl pixel-art. IHMO