Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ha ha ha ha ha ha ha ha
    ha ha
    ha
    Já jsem tak rád, že se to konečně stalo. A to, jak se k tomu na foru staví někteří hráči je k popukání *14* *1*
  • Celej svět Star Wars je mi v dnešní době k smíchu. Když mi bylo 13-14, tak sem to žral, ale teď sem v TV viděl jeden z těch nových dílů a připadalo mi to tak směšný, že sem to bral jako komedii, jinak bych to nevydržel dokoukat (hlavně ten Jar Jar Binks nebo jak se jmenuje - nepochopil sem, proč tam nacpali tak trapnou postavu). Nejlepší hra ze StarWars univerza je podle mě X-Wing, X-Wing vs. Tie-Fighter a Dark Forces.
    • Tohle je potřeba oddělit - i když za všemi filmy stojí Lucas, nová trilogie nemá s tou původní společného zhola nic. Doporučuju se podívat na videorecenze na redlettermedia.com.
    • První díl byl úlet. Bylo to víc mířený na mladší diváky. Jestli jsi viděl Epizodu III, tak to už je zase úplně jiný kafe. Navíc SW byly vždy pohádka, to až EU - hry, knížky z toho naštěstí udělaly vážný a rozsáhlý svět.
    • MikeiXX
      A nesmíme zapomenout na výborné Jedi Outcast. :)
    • A eště Republic Commando zapomněls. *3*
    • Jar Jar je gej.

No, já osobně mám nejradši Jedi Academy. A ve své době KotOR 1.
    • Jo a očekávám velký počet mínusů. Co nadělám no. Ale to není trolling, ale jen můj názor :-) *8*
  • Uniká mi smysl posledního odstavce - tři měsíce před koncem budou nabízet klienta za poloviční cenu, když si ho posléze bude každý moct stáhnout zdarma?
    Podle mě každý kdo si to bude chtít vyzkoušet zahrát si už tu chvíli počká, případně si může vyzkoušet hru do 15 úrovně trial zadara už teď ...
    • Jde o to, že když si tu hru koupíš teď, tak budeš mít už nějaké věci potom odemčené. Navíc když si ty tři měsíce zaplatíš, tak dostaneš cca 450 cartel points. Já hru platím a budu jí platit dál. Protože když vidím jak F2P bude osekáná, tak mě to vskutku neláká :)
  • Já bych to tak rád zkusil ale kvuli originu ne!
    • Origin nepotřebuješ. Můžeš si to tam koupit, ale není to třeba.
      • Neni potreba pro hrani? tim padem bych do toho mozna i sel myslim ale do F2P :)))
        • Tak to byl argument za vsechny prachy :D
      • Shaker
        ted bude muset vymejslet dalsi argument... pekne si mu zatopil :D
        • LOL, so true
  • Tohle mělo být hned na začátku. Předchod na F2P jen může detekovat problémy hry (samozřejmě chybný názor, ale bohužel stále velmi rozšířený názor) a to je škoda. Kdyby bylo F2P už dávno, od začátku, hře by to podle mě velmi prospělo. Pravidelné měsíční poplatky jsou podle mého názoru už zcela zastaralým a nesprávným modelem.
    • PS Nestudoval jsem, jaký ten F2P bude. Musí to být dobrý F2P, jinak to nemá smysl.
  • Jack1947
    Njn, WOW holt bude jedinecne originalni a tomu se zadne jine MMO nikdy nevyrovna ani nemuze nijak vyrovnat, opacne by to proste nefungovalo.
    • SnakePlisken
      WoW bych jako příklad originality nedával. "Pouze" vylepšilo a dalo dohromady to, co bylo. Blizz si ale zaslouží uznání za to, že to udělali lépe a tak, že to fungovalo. Což předchůdci nedokázali. Až posléze začal Blizzard vymýšlet vlastní věci, které se dnes pro MMORPG staly standardem.
      • Jack1947
        Tady doslo spis k misunderstanding, ja to nedaval jako priklad spis, jsem se nevyjadril dostatecne jasne. Zde slo jen o to ze WOW je nejlepsi a ostatni MMO vysli holt pozdejs az tak ustoupi do postrani, originalni treba neni. (vecne ale jo a to na tom asi nic nezmeni.)
        • Jsem jedinej kdo ten příspěvek nechápe?
    • wow nebylo originalni ani kdyz vyslo, natozpak ted. ma nejvic hracu, o tom zadna ... ale malokdo dokaze pripustit, ze v tom muze byt vice stesti a nahody, nez umu a nejake originality.
      • V jakemkoliv businessu neni dulezity zda jsi neco zkopiroval nebo ne, ale je dulezity vytahnout ty dobry prvy a spatny zahodit a zkloubit vsechno do jednoho a udelat tak dobry vyvazeny produkt.
      • Shaker
        nez nahoda spis um Blizzu... ruku na srdce, sice je to vetsinou vsechno zkopceny od jinych her, ale remeslne to maj zvladnuty na jednicku.
    • Kdyby jsi jen chlapče tušil. Ono WoW ve své podstatě není originální v ničem. Gameplay a herní mechaniky si "vypůjčilo", stejně tak jako universum, které je také pouhý derivát jiné značky:)
    • Postaci, kdyz je nekdo prestane kopirovat a udela opravdu nove MMO.
  • 90% lidí by si mělo přečíst celý článek a nejen nadpis.
  • ...protože je fakt, že prostřední onlineovek se prostě v současné době zásadně mění a čím dál tím více hráčů preferuje možnost zaplatit si za hraní jen toho, co konkrétně chtějí a kdy chtějí - nechtějí platit dopředu celý měsíc, když ani neví, jestli třeba budou mít čas a chuť na hraní...

Ovšem v závěru dají tito chytráci ve velké částí případů do hry mnohem víc peněz, než kdyby si platili měsíční poplatek *1*
  • kolik je u nas cca hráču této hry
    • 24 ne pockej 25 hracu + 16 ze Slovenska
      • Ty jsi blázen, né počkej blázen na druhou :)
        • A jeje tady nekdo nerozumi zertu, ale jo blazen jsem, kdo take v dnesni dobe neni ...
          • Ok sorry opravdu psanému žertu se špatně rozumí :) A s tím kdo v dnešní době není máš taky recht :)
            • V poho, vsak kdo o sobe tvrdi opak je blazen na entou :)
  • SW je ortodoxní p*čovina takovou jebku jsem ještě nevidel a to už jsem toho hrál myslím si dost když u pc prosedím denně skoro 22 hodin a jen hraju je mi 24 a myslím že za tu dobu jsem už poznal co jsou hry typu SW zač jenom vymívání mozku a nahrazení svetelným mečem tak co to je potreboval bych odvás odpoved proč to nekdo vubec hraje je to fantasy hra ktera nepojednává o ničem příbeh totálne vymyšlenej sničím není pravdivej tak proč to hrát jen pak nekdo nekde hlásí co videl a přitom to není pravda ti co hrajou SW tak vidí ufo nikdo jinej ho nikdy nevidel dukazy na netu nejsou dukazem jsou to nekvalitní zábery fotky nebo grafiky upravenej záber tak o co jde
    • Obvykle si v hate na SW libuji, ale tady jsem vůbec nepochopil, jaké poselství nám chceš tím předat.
      • Hlavni problem vidim v tom, ze nepouziva carky ve vetach a nejak ten text neupravi ( aspon odentrovat, kdyz uz nechci delat odstavce )

Jinak je to moc pekny blabol i kdyz trochu tezsi na precteni. :)
        Dal bych 6/10 za nadprumerny trolling s velmi spatnou formou...
    • sankuri
      V Bohnicich maji dneska vychazky?
    • you, sir, are an iiddiioott.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit