Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se dalo čekat. Na druhou stranu, když se to bude dát hrát jak placeně, tak f2p, tak se mně to docela líbí. Každý si může vybrat svůj model. Eště kdyby to tak bylo u ostatních f2p her, možnost zaplatit nějaký balíček za 40€ třeba a mít přístup ke všemu obsahu, který je ve hře při launchi.
  • Vrook
    Rozhodně to neni zpráva, z který vyplývá, že by bylo SWTOR špatná hra, jak se většina místních herních analytiků a odborníků na herní průmysl tady v diskuzi domnívá. Pro mě to byla na těch pár měsíců výborná zábava. Pravda ale je, že to neni dost dobrá hra, abych za ni platil měsíčně. To je všechno, co z toho vyplývá.
    • Ano, je to skvělá hra, jen není tak dobrá aby za ni lidi měsíčně platili. Jen taková drobná muška *4*
  • Osobně se mi celkem libí ten F2P model. Z herního obsahu dovoluje neplaticimu hráči vše, kromě operací (raid instancí), které budou za tu novou ingame měnu platících co jsem tak pochopil a jestli půjde s tim obchodovat i za normální kredity, tak to bude ideál.

Velký patche co přidávají novej herní obsah, flashpointy(dungeony), warzony(bg), herní systémy atd vychazejí snad každej druhej měsíc. Game support je taky fajn. Levelování je zábava i pro další postavy díky dabovanýmu příběhu, který je pro každou classu zcela odlišný... Pro mě jedinej podstatnej zápor jsou operace pro 8/16 hráčů. To pro mě odchovance původniho wowka kde jsem chodil raidy 20/40 hráčů je dost velkej a nepříjemnej rozdíl. Ne kvůli obtížnosti, ta je na solidní urovní, ale kvůli tomu pocitu raidování s armadou lidí co jdou něco progressovat... operace pro 8 lidi je pro mě spíš klasickej dungeon a 16 se skoro nechodi, protože tam nic lepšího nepadá, jen toho padá víc, což mi přijde komický.
    • Pokud me pamet neklame, tak ve wowku jsou jiz nejakovej ten rok raid instance nastaveny na 10/25 hracu ...

A zadruhe ty se divis, ze jsou Ops nastaveny na 8/16 hracu ? Ja ti napovim proc tomu tak je, za to muze pritel engine, ktery ,kdyby bylo 40 ops hracu v instatnci, by zcela jiste zkolaboval a dostal infarkt stejne jako vetsina hracu, kteri maji problem utahnout FPS pri 16 ops jen tak tak silou vule. Proto asi tento krok.
      • Pokud umim číst a psát, tak jsem psal "původnim wowku" takže myslim bez datadisků (datadisky to jen zhoršovaly) ...

Pro mě je větší sranda s vice lidma něco dělat koordinovaně, než v 8 lidech ( to je fakt skoro jako normalni parta na dungeon ). A když mě bavily 20/40 raidy, tak 8/16 mi přijde fakt dost chudej endgame... V pvp je to vždy jenom 8v8 což mě dlouhodobě taky moc nebavilo (snad jen huttball je sranda se sehranou partou).

Chápu proč jim odchazejí lidi, ale s mizernym endgame obsahem se neni čemu divit. Přitom na druhou stranu všechno krom endgame obsahu je fakt super ...
      • Ten engine je opravdu hodně problémový.. I po upgradu pc, se mi fps nezvedli. Docela mě zaraží že např: TERA online, která je graficky na uplně jiném lvl, tak mi beží na full detaily v pvp 20 vs 20 v pohodě. Ale v SWTOR mi už fps klesnu docela rapidně ve warzone kde je to 8v8.
  • asi jsem od toho čekal moc...škoda
  • Dobře. Biowhore má zlomenou páteř a už se okolo jen plouží na vozejku. Co zasadí tu polsední ránu? C&C? Dragon Age 3? Mass Effect MMO?
    • Shaker
      A kdyz to budou dobry hry, tak to nebudes hrat jen proto, ze je to od BioWare?
      • A můžeš mi jmenovat dobrý hry posledních let od Bioware? Doby slávy, kdy tvořili takové legendy jako Baldury a Neverwintery mají už dávno za sebou.
        • Shaker
          to je hodne subjektivni nazor, za sebe rikam jednoznacne Mass Effect a to vcetne konce trojky
  • sankuri
    Ja jsem vam to rikal *7*
    • GW2 da best, nigga!
      • Ringwraith ty uz anglicky radsi nikde nic nepis, nebo dostanes pres hubu :D
      • sankuri
        Mno tam se aspon nemusim bat ze by casem presla na F2P model:-P
        • deridon
          třeba se to bude prodávat jako housky.. kamarád si koupil první díl v Penny za 299,--!
          • sankuri
            Tak prvniho dilu se vcetne datadisku prodalo pres 7m kusu co neni nejhorsi.
    • Ty jsi rikal ze do mesice nebo dvou to bude F2P. A nemel jsi pravdu *2*
      • sankuri
        Hold milovnici Star Wars byli fanatictejsi nez jsem predpokladal a vydrzeli v tom sebemrskacstvi o neco dyl:-D
        • Malleth
          Já myslim, že právě milovníci star wars se vyhli tý hře velkým obloukem, protože SWTOR dělá SW universu jen ostudu.
          • Tak kdo to teda hrál?

Snad ne jen Biodroni...
            • Malleth
              Řekl bych že i dost wowkařů. Koneckonců v SWTOR obšlehli wowko pomalu i s barvou fontů, takže tam byli jako doma a měli k tomu navíc namluvený rozhovory. Ty podle mě přitáhli hodně lidí.
  • InfidelBro
    Stejně každý bude hrát Guild Wars 2 -_-
    • No GW2 není taky úplně takový zázrak jak se tváři;)

Ale určitě má dobře našlápnuto s novými (spíše staronovými) herními prvky.
      GW2 mám koupeno a nějaký čas tomu určitě věnuji.
      • InfidelBro
        Podle mých vlastních zkušeností z beta víkendů, nevidim jediný důvod, proč by se lidi měli nějakým SWOTRem vůbec zaobírat (z ohledu na MMO prvky atd.)
  • Malleth
    Já bych i platil, kdyby ta hra za něco stála.
  • Zayl
    Tak jsem se podíval na ty omezení a hrát to furt nepůjdu. Tohle je přesně ten přístup kdy free-to-play je tak brutálně omezený, že to nestojí ani za instalaci. V zásadě se dá říct, že F2P si budou mít možnost 100% užít jen story mise, bo kdoví kolik bude limit na ty ostatní věci (a jelikož se bavíme o EA tak bych to viděl tak 1 za týden).... To si radši opráším CDčka s KOTORy.
    • Pro lidi, co si to nezaplatili to je ohromny, kolik toho je namluveneho, jakou jsou ty pribehy fakt pekne udelany... i jako singlovku bych doporucil znamym, aby si to zahrali.

Ale je fakt ze ten end content vypada, ze bude hodne moc omezenej. Takze pro lidi, co si to koupili a platili na zacatku to je vlastne temer o nicem.
    • Shaker
      aha, jasne, tak 8 pribehu v jedny hre zadara je ti malo... ok
      • Zayl
        Na stupidní reakci jako je ta tvoje jsem čekal. Díky že si mi udělal radost.
        • Shaker
          jestli je pro tebe normlani argument stupidni reakce, tak bez do p*ce, ty dutohlave... uz mam dost slusnyho chovani se k lidem, co si to nezaslouzi
    • no ber to tak, ze ta pribehova kampan je na te hre nejzajimavejsi ;]
      • Přesně, jenom se trochu bojím toho omezení ras při tvorbě postavy :(
        • Shaker
          co se ras tyka, tak je tam clovek, modrej clovek, cervenej clovek s rohama, modrej clovek s chobotama, zelenej clovek a clovek s satkem pres oci... jakyho omezeni, ze se bojis? :D
        • Vegen
          Naopak mi přijdou tato omezení od Bioware trochu odvážná. Pro mě byla nejzajímavější část to vylevlování, budování vztahů se svojí partou, skákat pro datacrony atp. A to vše bude zdarma :D
  • Nevite jak to ted funguje? Mam od Vanoc nerozbalenou originalku, nemel jsem na to cas, navic nevlastnim kartu pro int. platby a time card jsem jaksi jako darek nedostal:). Kdyz si ted zalozim ucet ve hre jen pouze na zaklade ty originalky, necha me to nejakou dobu hrat... nebo jeste porad potrebuju k hrani bud timecard nebo kreditku? diky :)

Jeste me napadlo bude ta originalka za 50 eur k necemu kdyz hra prejde na F2P?
    • K originalke by mal byt 2 mesiace zdarma, plati od aktivacie.
      • Na začátku byl jen 1 měsíc. Nevím jak dneska. 2 měsíce jsou ty placené karty s gametime.
    • Whisp
      Prvý mesiac máš zadara, ale musíš si ho aktivovať, na čo potrebuješ kartu, alebo time kupón. Takto to aspoň bolo, nemyslím si, že to zmenili. Keď ideš hrať cez f2p, tak máš radu omezení. Pokiaľ máš kúpenú hru a platíš mesačné poplatky, omezenia nemáš.

Pokiaľ máš účet v banke, tak si zaobstaraj kartu podporujúcu platby cez internet, určite sa ti zíde aj na ďalšie veci.

Na aktiváciu mesiaca zadarmo u hry si môžeš kartu požičať od známeho, strhne to tuším 50 centov za manipuláciu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit