Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde to uplne vpohode - pokud se ti do dany oblasti prikodrca moc hracu, tak vytvoris dalsi instaci (ktera muze bezet na jinym serveru), vcetne toho, ze neni problem aby se hraci mezi instancema prepinali, a nasli tak kamose (jednoduse vis, ze instance udrzi rekneme 200 lidi, tak do ni naportujes 100 a 100 mas rezervu.

To ale samo vyzaduje neco podobnyho zahrnout uz do navrhu hry a pokud to hra neumi ...
  • Já už z nedočkavosti hraju po 3etí kotory.... *7* *7*
  • Jasne bude to totalni fail ze starym soubojovym systemem a navic pod zastitou EA....
  • Velikost kampaně neznamená, jak moc se o tom píše na tiscaligames. Například takovou návštěvnost jakou měli přednášky, prezentace a všechny možný panely SWTOR na conech poslední dobou (e3,CC,Gamescon..), neměly ani jedna z těch her co jsi vyjmenoval. Ani se k tomu nepřibližovaly.
  • Ani jedno ze zmíněnejch nemělo takovou kampaň jako SW. Možná Age of Conan se mu mohlo přiblížit, ale ani Rift ani Aion takhle velkou kampaň neměly.
  • tak to je opravud videt ze se o mmo nezajimas, staci vzpomenout na vanguard, age of conan, aion nebo rift. vsechny mega hype, navaly s frontama, miliony prodanych kopii a po 3 mesicich merge serveru, transfery a ted po nich nestekne pes.
  • Darius: Přece netvrdím, že musíš projít všechny postavy, jen říkám, že všechny MMO prvky v té hře jsou, ať už je to pvp, pve, rp které záleží na hráčích, crafting, a hlavně zábavné expení, které nemá složení 9/10 questů zabij 10 želv a získej jejich maso :D Upřímně nevím proč tuto hru hájím, co se týče Bioware mám absolutní důvěru v to že mně to bude bavit což deklaruje má roční předobjednávka :)
  • Takže říkáš, že fronta (maximálně hodiny při nejzalagovanějším launchi) je horší, než nemožnost si hru zahrát třeba dva, tři týdny díky tomu, že ti tu hru prostě neprodají a účet i prostě nezaktivuješ? Fail :D
  • Jo, psal jsem o SWTOR.
  • XXDarthVaderXX
    lol
  • Cahir
    Já mám teorii o malých pinďourech...
  • Cahir
    EDIT: Blbě jsem si tě přečet, myslel jsem, že spojením "zoufale potřebuje" poukazuješ na možnost existenčních problémů Bioware, kdežto tys měl asi na mysli pouze situaci ohledně SWTOR.
  • Marllone
    Tip pro Electronic Arts: více serverů. Vlastně ne, to by stálo moc peněz...
  • Problém nemusí být v počtu hráčů na instanci, ale v počtu hráčů na server. Pak můžeš mít na mapě třeba jen sto panáků a stejně se to nebude dát hrát, protože server musí současně obsluhovat dalších x instancí se stovkou panáků.
  • Něco mi v tom nehraje. Určitě to může přimět pár dosud nerozhodnutých hráčů k předobjednání hry. Ale že by jich bylo tolik, aby se vyplatilo přiznat, že hra možná nezvládne velký počet uživatelů? Vzhledem k tomu, že Bioware zoufale potřebuje megaúspěšný launch a obrovský počet prodejů v rámci něj, se mi nechce věřit pohádkám o tom, že počet budou omezovat kvůli kvalitnějšímu hernímu zážitku.
  • Za to můžou videohry.
  • Cahir
    Darius: Ok, stačí, když projdeš příběh dvou postav - jedna za republiku, druhá za impérium. Příběh tě tím pádem vyjde na 400 hodin. Tvůrci tvrdí, že příběh jedné postavy jsou v podstatě "tři kotory". Když k tomu přidáš nějaké to PVP a zběžné šmejdění po planetách, jsi na dost vysokém číslu a ani nemusíš být žádný ultra nadšenec.
  • Cahir
    Chlapci, chlapci, kde se ve vás bere tolik nenávisti? *6*
  • Cahir
    Dá-li se limitace technologických možností považovat za chybu, pak ano.
  • Blizzard ma asi nejvetsi zkusenosti v tomhle a stejne se tomu nevyvaroval, takze to asi moc dobre nejde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit