Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic nemusí být k dostání
19.8.2011 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
stejně jako úplně každé začínající MMORPG posledních let a ve výsledku to může být stejně propadák
-
Takova blbost ale nikde jsem to nenasel a jelikoz se jedna o MMORPG tak by o tom mela bit nekde zminka, kdyz si koupim hru rekneme za tech 500kc na jak dlouho ji muzu hrat? jako u WOW sou mesicni poplatky nebo SW to bude resit mikrotransakcema?
-
alebo je to pekna marketingova masaz, na predobjednavky *7*
-
Byl to od nich krutý mind trick, ale odolal jsem a koupil jenom standard :D
-
Když si vzpomenu jak patch 3.0 udělal z WoW na 14 dní nehratelnou hru, tak tenhle krok vývojářů rozhodně uvítám.
A přestaňte to pořád srovnávat s wowkem. To každým patchem jde do kytek a i když mu odešlo 1M hráčů, tak ještě dlouho bude na 1. místě co se týče hráčské základny. -
Jo aha dík,já hledal Knights of The old Republic,ale ty nároky se mi zdály tak jako by ta hra byla z roku 2000-2005
-
Tak to zkus ještě jednou a pořádně... (Star Wars: The Old Republic)
-
znam ale tam to není
-
Jejej, nejstarší marketingový trik... PRohlašte, jak Vaše naprosto normální hra bude strašn výjimečná, vymyslete něco, co vytvoří dojem nedostupného a hůř sehnatelného zboží (jako třeba tohle rádoby omezení prodeje) a hola hej, všichni Vám urvou ruce. Stejné jako s "limitními" edicemi, i když se jiné neprodávají apod. *9*
-
"preci nemusi kazda MMO hra byt o tom ze cim vic casu ji venujete tim dal se dostanete, ale ma to byt zabava pro kazdou volnou chvili ne prace na budovani postavy skilllu"
Palec nahoru! Takhle podle mě vypadá zdravý postoj ke hrám. -
Určitě skvělá věc.
Mě to ale připomělo a je to trochu OT když začínala BETA na WAR http://www.youtube.com/watch?v=j3aN7zVBv3w *1* -
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
-
Souhlasim .... fanda co ma jen proste rad SW to veme jako doplnek a po pribehu pujde dal.
-
Tak ono to ani nemusí překonat WoW, stačí, když bude na stejný úrovni (respektive na stejný úrovni jako wow bejvalo). Protože lidi co hrajou WoW chtěj něco jinýho, mě už taky nebavil Azeroth a jeho neustálý modifikace a doplňky v podobě Northrendu atd. Navíc co já vim, co fans píšou na forech (oficialních, neoficiálních, českejch, zahraničních), tak většina z nich počítá s endgame contentem. Navíc si myslim, že když už bioware tolik bazíruje na příběhu, tak postupný patche a další expanze budou ten příběh rozvíjet víc, než třeba ve WoWku.
-
Jaký jsou nároky?
Mam tohle tak jestli mi to pude:ATI HD 3200 256MB,3GB RAM,AMD dvoujádro 2,1GHz.
Připojení k netu mám oficiálně 8MB\s,reálně je ta rychlost však menší. -
navic si myslim ze spousta lidi tak nejak uz nechce u jedne hry travit pul zivota preci nemusi kazda MMO hra byt o tom ze cim vic casu ji venujete tim dal se dostanete, ale ma to byt zabava pro kazdou volnou chvili ne prace na budovani postavy skilllu atd.....
-
tak tak po te co jsem se spalil s Conanem to veskere nove MMO budou mit tezke...
-
Jenže půlka těch fanoušků bude tvořit lidi co maj rádi SW, bioware nebo rpg a tihle si to podle mě jen dokončej příběh a pak to ukončej a už si to nezaplatí.Nakonec ti zůstanou jen lidi co maj zájem o endgame obsah a pochybuju že to v tomhle ohledu překoná wow nebo nabýdne něco co by wow nemělo.
-
Jo, na to, že hra ještě nevyšla, tak je maximálně nahypovaná a fans je kotel. A pokud hra nezklame, což si myslim, že se nestane, podle toho co je o ní zatim známo, tak bude obrovskym úspěchem a obrovskym money-makerem..
-
Tak s tema pocitaji ne to je snad jasny to by pochopil i C-3PO