Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic nemusí být k dostání
19.8.2011 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Chceš mi říct že si tohle všechno projdeš?Tak pokud bude takovejch nadšencu do expení víc tak ani endgame moc řešit nemusej no :D.Navíc těm číslům moc nevěřím.Teť jsem vyděl záběry z raidu a nic moc teda.PVP pravda, ale jakej bude nevím no a nakonec zbýrani kovu a haranpadí po planetě rozhodně zábava nebude.
-
možná...ale IQ
-
Na to, jak ta hra vypadá, je to opravdu více než zvláštní. Nebude mít na krabici 18- ?
-
Právě že to je takhle schválně vymyšlený - ty si koupíš kupón na hru, ale když není zrovna k dostání, tak ji prostě nemáš. Připomíná mi to lístkovej systém na trabanty. Jseš v čekačce, ale produkt co chceš pořád nemají.
-
Pokud nedokáží zajistit kvalitní herní zážitek pro hráče i v případě že se do světa najednou vyrojí velké množství avatarů najednou, a musí to řešit omezováním prodejů, tak je zjevně někde chyba.
-
To vůbec nemusí být pravda, pokud něco o té hře víš, tak co se příběhu týče tak má vyjít na nějakých 200 hodin. 3 akty pro jednu postavu každý akt kolem 60-70 hodin příběhu. A máš tam 8 postav pro každou jiný příběh, a to nepočítám endgame, a jiné věci jako crafting, bavení se v guildě, pvp apod. Zkus si něco zjistit než budeš soudit hru tak rychle :)
-
EA umí udělat dobrý marketing, ovšem jejich hry jsou většinou doslova mizerné kvality...
-
Možná proto že KotOR a TOR jsou dvě jíné hry?
-
Preji hodne trpelivosti, free servery na wowko stoji za houno po 7mi letech vyvoje
-
Krávy jsme spolu nepásli.... alespoň teda myslím... *5*
Fronta je fronta, hra je prodaná, prachy jsou v bance a každá fronta někde skončí.
Fail je naopak neprodat a dát jim čas si to ještě rozmyslet. -
Víš ty chytrolíne, to oni právě nechtějí to by bylů totiž neskutečnej fail.....to lidi odradí když ji mto napíše že musí čekat.....
-
Trefný příspěvek. Ještě bych dodal, že kdyby měli takový strach o vytížení serverů, tak prostě zavedou přihlašovací fronty jako ve wowku a tím zabijou dvě mouchy jednou ranou.
-
14 dní vážně ?Nevím ale možna by měli spustit víc serveru než dělat z lidí pitomce.To by taky mohlo pomoct.
-
O MMORPG se moc nezájímám, protože to jednoduše neni muj šálek kávy, ale nějak si nevzpomínám že by v posledních několika letech bylo nějaký MMORPG vyhypovaný tak moc jak SW. Ta reklamní kampaň a neustálá marketingová masáž je neuvěřitelná.
-
Tak Warhammer si to posral sam, kdyz prestval byt jako Warhammer ;)
-
Zjisti si, co znamená troll...
-
...tj kuupce ludze bo nebudzee
-
tak to je blby budu muset pockat na nejaky free server nez si to zahraju jetli to bude trvat jako u rift zesedivim
-
lol..dalsi troll...o platobnom systeme este nič nikto nehovoril.
-
Měsíční poplatky jako u WoW. Jaká to bude částka netuším, ale předpokládám, že to obvyklá cena. K plné hře máš první měsíc zdarma.