Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo, a z Warhammeru byli všichni jak taky posraní... obě dvě krabice mi hnijou na skřini...
  • Já ještě nemluvim o jistym úspěchu tý hry, přestože v něj věřim, ale nemyslim si, že je pravda, že si lidi raději počkaj, jak bude hra vypadat finálně. Takhle jsem to myslel.
  • Fail je když si to předobjedná několik set tisíc lidí a ani polovina to za měsíc už nepředplatí. Uspěch je, když se hráčská základna minimálně usadí, lépe roste od počtu předobjednávek.
  • Cahir
    No, co jsem tak vyčetl a vypozoroval různě po internetu, tak hráčská základna této hry začíná být opravdu huge...
  • to Conan trhal taky
  • Ono skupina platicich hracu je jen jedna a vsichni nemohou hrat vsechno, na to by musel mit clovek 2 zivoty, jrnomze tento nepodstatny udaj jaksi vsichni opomijeji a vsichni se vidi jako kralove v oblasti MMO
  • A proto jsou CE většinou vyprodaný a v předobědnávkách se trhaj rekordy, že? *15*
  • Nevim proč se o většině MMO řiká fail, jedinej kdo očekává, že sesadí WOW z trůnu jsou fanoušci MMO žánru :D RIFT? AOC a Warhammer jsou hry co stále vydělávaj, prvotní vlnu si každá hra získala a nějakou základku si každá vytvořila.
  • Já si myslim, že co se týče už nynější fanouškovský základny (a vzhledem k tomu, že hra ještě ani nevyšla, tak potěšpánbůh), vůbec nemusej mít strach ohledně případnýho nezájmu o hru.. Spíš bych fakt věřil strachu z přetěžování serverů, který by jistě (kdyby byl hned od začátku neomezenej prodej) praskaly ve švech..
  • Ehm a když si zaplatí víc lidí než tam chtěj těch 5 euro navíc za první vlnu,tak jim pak napíšou máte smůlu či co? :D
  • Ale buď. Po těch failech co byly s ostatníma MMO, hodně lidi raději počká jestli to bude mít vůbec cenu kupovat.
  • Taky tak, už dva týdny *3*
  • No tak jestli tohle nema byt jen sprosta reklama na okamzity predprodej, honem si predobjednat jak vychc*nost. A soude podle nekterych slabomyslnych prispevku nize dobre fungujici.
  • Me se spis zda, ze maj v kalhotach a chtej, aby si to lidi predobjednali.
  • To same *3*
  • A proto mám už objednanou Collectorku a preorder code zadanej! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit