Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno ona byla moznost misto karty zadat paypal ucet, tak sem to udelal ja ;) jinak me swtor vydrzelo na 2 tydny, ani ten mesic sem nepotreboval ;D
  • já jsem hlavně zvědavý, co to přinese mě, jako onecharacter hráči. zatím nemám čas rozjíždět alta a až bude rating pvp už vůbec nebudu mít důvod...
  • tak to je hloupost. na hráče mohou působit maximálně dva za sebou stuny, přičemž druhý spustí resolve na dost dlouhou dobu. nehledě na to, že každá classa má podle mě taky spoustu pasivních abilit, které zmírňují efekt stunu (snížení délky, dmg, získání focus atd.). já se naopak setkávám v pvp s tím, že vždy, když chci použít stun, je hráč vůči němu imunní. rozhodně je to menší bída, jak ve wowku, kde tě roguna a lock můžou ufearovat ustunovat a usapovat na klidně až dvacet vteřin.
  • 2 Xor: Rozhodně problém není v naší kartě, nikdy se mi nestalo, že by mi nebyla povolena platba přes inet (WoW, Steam, zahraniční eshopy), až u EA... Nikomu si nepomohl... A koho to zajímá, já nejsem z Uzbekistánu, ale z Evropy, krom toho EA avizovalo, že bude možné platit jakoukoli kartou a až následně začli zákazníci zjišťovat, že tomu tak není. Pokud Visu povolej v Německu a v CZ ne, tak ať táhnou... A pokud nepovolej ani Paypal, tak ať táhnou dvojnásob...
  • XorxoxTalarius
    No pekne ...
    My jako zakaznici musime tedy doufat, ze se jim to povede zpravit co nejdrive a ze nas Bioware jako omluvu necim odmeni (treba dalsima kapitolama pribehu :D )
  • Tak pak mas mou omluvu za fanboye *2*
  • XorxoxTalarius
    No co pisou ostatni, tak to vypada ze se to zacalo objevovat az po bete, nekdo v Bioware holt udelal nejakou "vymazlenou vychytavku" kterou poradne nestihli otestovat na vsech ruznych sestavach ... nebo o tom vedeli, ale nemohli si dovolit odlozit vydani (viz treba Skyrim na PS3)
  • Ringwraith
    Tak i tvůrci enginu je od toho odrazovali.

Viz první část zde: (další části další rozbor enginu)
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=227759

Konkrétně: http://www.heroengine.com/2011/11/heroengine-meets-starwars/
    Konkrétněji:
    “It’s not productized yet,” we told Gordon. “There are whole sections of code that is only roughed in and not optimized for performance or security. And there are very few comments and very little documentation.”

He didn’t care. “We are going to have tons of engineers. We can finish it ourselves. We’re going to want to modify your source code for our special project anyway.”
  • XorxoxTalarius
    Uz jsme to poodhalili o neco niz :) Nejspise nekdo comitl do jadra kodu neco co nemel :D
  • XorxoxTalarius
    No predelavat to cele snad nebudou muset, pokud maji strukturovany kod (a ja pevne verim ze ano :D ), tak budou muset "pouze" predelat cast ktera pracuje s jadry procesoru :D
    Ale jelikoz je to hra se spoustou hracu (navic se jedna o Bioware), tak urcite dostanou tu nejlepsi podporu od Intelu i AMD. Ale stejne to bude trvat ...
  • Mno tak to pak zacina davat smysl, nekdo kdo bastlil ten engine se proste vybodl na podporu multicore stroju.

Pak to ale urcite neni chyba hrace zejo.

OStatne, ja sam nechapu proc tak sileny engine kupovali.
  • pozn.: a to jeste nemluvim o downloaderu, kterej velice rad delal (kolem launche) pri downloadu nekterym lidem chyby a pak stahuje cely 6-10 gigovy party znova.

A druha pozn.: v bete tyhle problemy byly daleko mensi.
  • Napr. vsechny I7-xxx maji stejny chipset. GF jsou podle PCIEx standardu. Neni mozny aby jeden clovek s X58 a Gf580 mel dropy a druhej ne. Dnes s kompatibilitou HW problemy absoltune nejsou, pokud nejde o nacpani stare GF do nove desky a obracene. Reseni jsou dve. Bud je chyba softwarova a nekdo ma proste rozkopany winy. A nebo je chyba ve hre. A vzhledem k tomu ze vsechno ostatni funguje na 100% tak me ani tak silny argument jako "kdybys tomu rozumel" *15* nepresvedci abych si myslel ze chyba je v HW.
  • Ringwraith
    Hmm, takže vlastně čím lepší PC máš, tím hůře. Ach, koupě čtyřjádra se některým vymstila.

A podle toho, co tam píše ten týpek to bude běh na opravdu dlouhou trať - tedy předělat engine. Protože nemyslím, že spravování bude stačit. Bude potřeba předělání.
  • XorxoxTalarius
    Jak jsem psal nize ... po shlednuti threadu na SWTOR foru to vypada na problem v jadru kodu, jelikoz vsichni co si stezuji maji vice jak dvoujadrove procesory (aspon podle popisu jejich sestav) ...
  • XorxoxTalarius
    Podle zbezneho zhlednuti to vypada ze ti co maji vic jak doujadrovy procesor trpi problemy s FPS dropem ... trefil jsem se? :)
    Ja mam E8400, 8GB, 1 GB DDR5 G46 GTX a vse v pohode ... chipset mam jeste Nvidia ...
    Takze jsetli jsem se trefil, tak to bude beh na dlouhe lokte, ikdyz lidi ma EA dost na to aby dokazali spravit chybu v jadru kodu.
  • MrSanta
    Oni rozpočet pro NASA docela hodně zkrouhli, takže je to možné *15*
  • Fanboy alert *15* problem je vsude, jenom ne ve hre, ta je dokonala.
  • Ringwraith
    Hledal bych chybu jinde:
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=317352
  • XorxoxTalarius
    Kdyby jsi vedel neco o HW a vyvoji her, tak by jsi takovy nesmysl nemohl napsat, jelikoz by jsi vedel ze tohle se opravdu stava ...
    Moje vyhoda je ze mam radic desky jeste od Nvidie a kartu Nvidia (tedy radic optimalizovany pro praci s touto kartou ... sice se nedostanu do zavratnych vysek s FPS, ale nemam zadny drop a stale se udrzuji na nejvyssi detaily okolo 40 FPS (oko vidi 25, de facto 30 bohate staci) ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit