Přejít na výpis diskuzí
SWTOR představuje vylepšený Legacy systém
22.3.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
tak jako pardon, ale když napíše ten člověk takovou hovadinu, tak co čekáte? já osobně mám z toho legacy systému taky rozporuplné pocity, především proto, že nemám žádného alta a taky ani zatím nechci, takže netuším, jak mě to zvýhodní, ale tak snad vím, že v patchi 1.2 je spoustu změn a změn k lepšímu, spoustu nového contentu atd. a když někdo napíše takovou blbost, že legacy systém je to jediné, co dělali, tak snad nemůžete očekávat, že s ním může být normální řeč...
-
tim, ze neumozni nejaky rozumny fps na uplne tech nejvetsich sunkach (i za cenu drasticky orezany grafiky) se pripravuji o cast prodeju hlavne casual hracum, na ktere je ta hra asi (po me zkusenosti) primarne cilena...je to jejich rozhodnuti.. ja problem s fps taky nemam :)
-
Ringo, a není snad to "hra mě baví" to nejdůležitější? *3*
PS: nechceš to risknout a napsat další článek dojmů z Tery? Sice tě kolikrát nemůžu vystát, ale ten tvůj článek byl super. -
Možná blbá otázka, ale můžeš s tvojí kartou na PayPal? S tím to taky jde platit. Jenom do budoucna, až se zase půjdeš podívat do jedné předaleké galaxie, jak píšeš*3*.
BG3 zatím pouze ve stádiu úvah. Uvidí se až jak to dopadne s těma BG EE. Podle jejich prodeje a přijetí se bude rozhodovat o práci na BG3. -
Lidi prestavaji hrat, ale hracu je tam porad dost :)
Treba nemaji nekteri cas ani chut vest flame wars a radsi hrajou SWTOR ;) -
Maj blbou sestavu (rozumej komponenty nejdou dohormady) ja hraju na nejvyssi detaily na 3 roky starem PC a nezaznamenal jsem jedinej performance drop.
-
Optimalizace? Co mas za sunku proboha? :D
-
Je to jednoznacne moje chyba, a ja jsem Bioware vdecny (opravdu hodne) za toto pouceni.. ty hry prestavaji byt pro me... nestacim na ne a ani moje kreditka :) ( nebude tak zle, vsak uz kdosi pripravuje BG3 ? a EVE a Rift porad funguji i s mou kartou..)
-
No promiň, ale jak je chyba BioWare, že ty nejsi schopnej si zařídit placení kreditkou přes internet?
-
Vypadá to slibně
-
Presne tak, akorat ja trochu nastvanej jsem, protoze mesic zdarma by mi pokryl veskery hrani (a na tri mesice tam zabavy opravdu neni - ty dve operace jsem dojel pouze na hc, ale full rakatu mam) kartu mi to nevzalo at jsem delal co chtel (a pritom v jinych onlinovkach bez problemu) takze nezbylo nez zaplatit dva mesice, nasledne delat alta, coz bylo celkem ok - ale ten posledni mesic jsem proste uz nehral... Proc proboha ty zakladni veci, jako moznost upravit interface, nejaky moznosti upravy vzhledu apod. nebyly k mani uz pri startu mi rozum nebere... mozna, ze do kazdy onlinovky je to pridavano postupne, nevim, ale kdyz uz to vsechny maji jak muzou riskovat to nemit? *1*
No urcite pocitam, ze se do hry vratim (kdyz uz jsem to zaplatil), ale az v okamziku kdy tam bude neco k delani (novy pribeh, planety a cca 5 operaci), a vzhledem k tomu jakou rychlosti ty updaty delaji, to nebude driv nez za rok.. Ano Bioware, touhle hrou jste me nastvali, za tri mesicni poplatky jste nabidli obsahu tak na mesic (pak uz jen repetitivni opakovani toho samyho) a na dalsi hry si budu davat sakra pozor, zadny predobjednavky jako u DA2, nebo nedej boze u SWTORu (a to jeste i velkoryse pro kamose, holt jsem duverivej idi.t) -
Ještě že jsem to přestal hrát protože dělat z toho takovýhle guláš kdy za republiku může hrát imperiální agent a za impérium jedi je podle mýho názoru hnus. Zlý jazykové budou tvrdit že revan byl taky jedi který byl na straně impéria, ale vážně to potom nemusí existovat frakce když jde takhle migrovat bez nějakýho příběhovýho odůvodnění. Stejně tak jako přenos schopnosti z různých class na jiný classy, to je taky nápad, kterej PVP moc nepřispěje. To už potom můžem zrušit i classy, prostě každá classa má být specifická a i ty ability mají být pro ni unikátní jenže když se to takhle začne míchat tak z toho vznikne kurwa bordel :). Mno nic tohle mě utvrdilo že bylo dobře, když jsem to přestal hrát.
-
Pozdě... Bohužel... Smutné je to, že tahle hra měla na to být prvním konkurentem WoWu, holt smůla... Trochu mě štve, že sem byl donucen koupit gamecard abych vůbec mohl začít hrát, protože Visu mi to prostě nevzalo, bejval by mi ten měsíc stačil... Single výbornej, ale MMO, ani omylem... Ve stávající podobě nekonkurenceschopné WoWu...
PS: Vyhozených pěnez nelituju, jako Single s relaxačním mulťákem bych to doporučil, jako MMO nikoli a pro člověka co je znechucen/unaven WoWem je tohle špatná volba...
PPS: Evropská komunita na dvou realmech se kterými sem měl tu čest katastrofální - tedy rovna WoWu dnes... -
Všimli jste si jak dříve u téhle hry byly neskutečné flame přes několik stránek ? a ted ? pár zpráv o tom jak tu hru lidi přestávají hrát ... Lituju Swtor Fanboye a trolly jediný místo na Trollování ted je Konec Mass Effectu 3
-
Protože ten člověk už má -10 a pokaždé se mi nechce poukazovat na očividné, v tomto případě fakt, že Mordieu je blb.
A ty jo, já nevím, jestli to tak někdy znělo, ale já nikdy neříkal, že si hru nemůžeš užít i přes její chyby. To MMO, jehož CBT teď hraju má taky chyby a přesto mě baví.
Jen se mi nelíbilo, že někteří se na SWtOR dívali jako na bezchybný zázrak, kterým určitě není.
A nechci nic začínat, ale neviděl jsem moc pro-SWtOR argumentů kromě "hra mě baví" nebo specifičtěji "příběh mě baví". A jak jsi sám řekl, hra tě může bavit i když má chyby. -
Ringwraith preco neurazas takychto ludi, ale iba tych, ktory maju padne pro-swtor argumenty, pripadne ludi ktory si hru uzivaju aj napriek jej chybam? *1*
-
To "priezvisko" sa da proste vypnut.
-
Na low lvl planetach sa to da ukocirovat lepsim hardwarom, na Ilume to pada na 5-10 fps aj na kompoch ktore maju k dispozicii len NASA.
-
Já bych to vrazil Obsidianu, to jsou neoficiální mistři na pokračování, která častokrát překonají původní hry (pravda u Falloutu 3 to nebylo až tak těžké *1* ).
-
Ok *7* To je jak s tim hladem v africe... blbci. Kdyby si otevreli lednicku jak ja, tak se muzou najest, je plna jidla. *15*
Ale jinak dobrej pokus.
Sice jsem mel na vetsine planet relativne dobry FPS, ale na nekterych to padalo k nule. Hlavne Balmora?. To bude urcite chyba moji sestavy.