Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Zkus projít SWtOR fóra, najdeš tam dlouhá témata, kde si spoutu lidí stěžuje, jak se jim hra seká i na velmi silných sestavách.

Asi skutečně bude potřeba optimalizovat.
  • Mahcake
    Díky bohu, akorát by to zprznili a sérii poničili.
  • Mahcake
    Kdyby potřeboval, tak by byl. ;)
  • To je celkom dobrý nápad.
  • Nejsou schopni opravit závažnější bugy od vydání hry, nějakou optimalizaci nečekej.
  • Ringwraith
    Ta prý bude těžká. Četl jsem pár rozborů od pár lidí na Bioware fóru, že prý by úprava enginu zabrala opravdu dlouho.
  • you can dance in Cantina but it is not allowed because we said so - Ding dong bannu
  • Co takhle vylepsena optimalizace enginu. *8*
  • EA jsou stejne nejvetsi banda zmrdu, hrat jejich hry ani nema cenu
  • dej si facku, pročti si, co bude v patchi 1,2, dej si znovu facku, a pak si pořádně rozmysli, co tu napíšeš...
  • bojím se že KOTOR 3 už nebude..
  • no co jsem pochopil tak přijmení se "dědí" pouze pokud chceš své nové postavě přidat nějaké schopnosti ze své 50ky... takže pochybuji že se tím někdo ke své lvl 5 postavě bude obtěžovat přidávat nějaký skill
  • a muzu jeste delat striperku v kantyne v Mos Eisley? :)
  • .
  • Khanemis
    Mně ten legacy systém přijde jako velmi dobrý nápad, vždy jsem něco podobného v mmorpg chtěl, tady se to navíc zdá ještě propracovanější, než jsem čekal. Navíc pokud bude ve hře standardně vidět sdílené příjmení všech postav, tak to ztíží situaci hráčům, co s jednou postavou dělají bordel a s jinou se pohybují po světě s čistým štítem, což je obvyklý problém onlinovek. Jen aby to se všemi těmi schopnostmi a speciálním vybavením bylo celé vyvážené.
  • Když na games.tis.. bylo první video o SWTOR ( filmová bitva v lese) moc jsem se na tuhle hru těšil . Po letech ve wow ale vidím, že to inovace asi nebude, jen další kopírka. Video nezáživný a ty ingame videa, která naběhnou během hraní, bych nejraději odstřelil , to v onlinovkách nemá co dělat. Hold musím zas čekat na KOTOR 3 , třeba jednou :)
  • Na tomhle celou dobu dělali ? Tohle mě rozhodně nepřiměje znovu se vrátit do hry. *7*
  • zacal sem se na kousek videa divat a pak sem si uvedomil ze me ta hra uz vubec nezajima :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit