Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    In Soviet Russia, Syberia plays you!
  • KrPa
    Co ty první dva díly? Je to jen klasická adventura nebo tam jsou i nějaké debilní mezihry? Zatím jsem hrál jen ryze české adventury a opravdu bych rád zkusil i nějaké zahraniční. Chci ale něco poklidného, kde mě nehoní čas.
    • Dva první díly jsou parádní. Jedna z nejhezčích ,klasických adventur co jsem hrál. Ovšem co se týká příběhu a atmosféry jednoznačně doporučuji českého Posla smrti.
      • Inquisitor
        Jo Posel smrti, spolu se Syberií jedna z nejlepších adventur. Většinou u her člověk dokáže vývoj příběhu odhadnout předem, ale Posel smrti dokázal opravdu překvapit. To se mi na něm spolu s úžasnou atmosférou líbí.
        • KrPa
          Mě třeba překvapil první Gooka. Ale posel byl taky výborný.
  • Hra je to vcelku dobrá, tá technická stránka se postupem času vyladí. Recenzant se mohl slitovat a počkat.
    • Zlutovat ? Nad tym zaverom hry? Akoze fakt? Technicke chyby a grafikami nevadi a prve dva diely milujem ale tento zaver 3ky je pre mna proste smrt! To uz nieje epic ale legendary fail! Zial hra bude mat slabepredaje aby vznikol dalsi diel a tak dufam ze vydaju aspon bezplatne dlc s normalnym koncom a nedostatky opatchuju
      • Pokud se ti nelibi, nekupuj. Ale chci aby jsi si jenom udelal vlastni nazor: napr. https://www.youtube.com/watch?v=9LTONZ-70u0. B. Sokal planoval 4. diel. Pokud se ti hra nelibi, tak ji alespon nepomluvej. At ma sanci na pokracovani...
        • Po 13 rokoch nazor na celu tu serii se mozna vyvinul pro mnohe lidi. Mne se jenom nezda ze Syberia 1/2 boli az tak moc jine nez 3 co se tyka story.
          • Syberia 1 alebo 2 mali dobre spracovany zaver. Pri trojke sa mi nepacil, ale kludne napis vlastnu recku alebo tvoj nazor na pribeh a zaver hry, rad si to precitam. Mne sa napr na trojke paci uvod hry az po vylodenie.
            • Myslim, ze pribeh je to vcelku pekny, o nic horsi nez Syberia 1/2 i kdyz napr. Posel Smrti je temnejsi adventurou od zacatku. No a ten konec je proste jenom kompromisem medzi happy endingem a bezhlavou tragedii. Jenze pokud chceme videt Syberiu 4 (nebo treba nejake to DLC) tak musime tu hru brat za to co to je (technicke problemy si nezaslouzi 4/10), ne za to co to opravdu ani nikdy byt nemelo. To je muj problem. Ano ta adventura mohla byt mnohem lepsi. Jenze je vydet napr. snaha zachovat puvodni atmosferu, ma to peknou hudbu, no a to se alespon ceni. Plus je to hlavne hra, ne interaktivni film jak je dneska zvykem.
  • Tak jestli jsou zabugovany rebusy, tak to je konec. To nemělo získá statut Final a mělo to být dále ještě ve vývoji. Ať se vrátí léta 2004 - 2007 to byl dobrý věk her.
  • Možná jsou všechny všechny Olejníkovy výtky pádné, ale potom co strhal "Last Guardiana" už na jeho recenze nahlížím se značnou rezervou. Počkám na Hrej a Konzolistu co oni na to a pak se rozhodnu.
    • ravux
      Strhal? Hral jsi to? Fakt ti to pripada jako napr. devitkova hra na next gen konzoli? Jestli jo, tak mam pro tebe dobrou zpravu - zahraj si Syberii 3. Dost mozna to budes povazovat za uzasnou (technicky i contentem) adventuru.
      • Last Guardiana jsem hrál bez patchů a bavilo mě to hodně.Devítku bych tomu nedal, ale osmičku rozhodně. Bylo skvělý zase hrát hru kde každých 5 minut nekoukáš na nakašírovaný filmečky (viz Uncharted) a většinu hry máš naprostou vládu nad postavou. Olejník tý hře vytýkal prkotiny. Jeho baví interaktivní pseudo hry s krásnou grafikou, jež se hrajou sami jako Order 1886 nebo novej Tomb raider. Cokoliv složitějšího strhá protože nutnost namáhat mozek a vynaložit nějaký úsilí je přece z módy. Příjde mi, že kritizuje zastaralý mechanismy z principu.

Syberii 3 jsem nehrál, takže nemůžu soudit. Jenom říkám, že na Olejníkovy recenze pro mě nemají takovou váhu abych se podle nich rozhodl zda hru koupím. To bych si třeba nekoupil ani Resident Evil 0, který taky dal co proto.
        • ravux
          Tak recenze je jen pomucka, urcite ne jedine kriterium, podle ktereho se rozhodujes. Navic cislo je to mene podstatne, dulezite jsou argumenty v recenzi (viz nestastna recenze na Planescape: Torment Enhanced Edition). No a v neposledni rade je to hodne subjektivni. Ja bych The Last Guardian dal tak 4/10, protoze to pusobi jako 10 let stara hra z PS3, prislo mi to hrozne prazdny a vubec me to nebavilo. V podstate na me ta hra pusobila az depresivne. Obecne mi recenze Honzy Olejnika prijdou jako velmi strizlive, vecne a zpravidla sve hodnoceni dobre oduvodni, coz je to nejdulezitejsi - pak se muzes rozhodnout, jestli jsou ty argumenty pro tebe validni nebo ne.
    • Zrovna tady jsou recenze o poznání lepší než na Hrej ;)
  • x_ander
    No to je teda studená sprcha... technické problémy opraví patche, ale jestli to drhne dějově a postavy jsou o ničem, tak kde se stala chyba?
  • Syberia 3-totálně špatné ovládání.Nemožnost nastavení a seřízení myši,myš je velice těžko ve hře ovladatelná(myslím to kolečko ve hře)mám nový počítač.Na ploše myš funguje normálně.Litují že jsem hru koupil,doufám že autoři hry vydají nějaký patch na opravu! *10*
  • Jack1947
    Takhle se to dělá zkazí se nedoděláním i jeden z hlavních žánrů na pc !

Bravo, rofl je že se to hraje na gamepadu a klávesnice a myš utřela nudly ! *1*
  • Hľadám niekoho, kto hrá alebo dohral PC adventuru Syberia 3. Potrebujem pomoc pri drtičoch.
    Ďakujem
    Dáša /jozef.janovický@gmail.com/
  • Jestli se mohu zeptat, je tato hra při koupi digitálního klíče s českými titulky? Všude jsem viděl zmínku pouze o zahraničních, i když se mluvilo i o české lokalizaci... Díky
    • Mám steam verzi z key4you a čeština tam je *3*
    • PCfanos
      Klíč do hry jsem koupil mimo Steam za 20E, aktivoval a stáhl ze Steamu a české titulky tam k mému překvapení byly.
      Jinak samotný příběh hry, postavy a hádanky hodnotím kladně, ale je pravda, že ovládání a kamera jsou hodně zprasené.
    • ravux
      Tuto informaci bys mel najit na eshopu, kde nakupujes. Treba na xzone ceske titulky jsou. Primo na Steamu AFAIK ne.
      • PLuto.petr
        V prvním patchi na Steamu píšou, že byly upraveny české texty. Tak nevím...
        http://steamcommunity.com/games/464340/announcements/detail/1283933365536406831
        • ravux
          Ja koukal do Languages na hlavni strance, kde cestina (mozna zatim) neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit