Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, máte chuť zúčastnit se psychologického výzkumu? Myslíte si, že někdy strávíte online více času, než sami chcete? Pokud ano, pak budeme moc rádi, když nám zodpovíte pár otázek na http://ivdmr.fss.muni.cz/dotazniky/index.php?id=263. Výzkum probíhá online, je anonymní a nezabere vám déle než 10 minut. Podmínkami pro účast je minimální věk 18 let a schopnost přečíst anglický text (nic náročného). Snažíme se zjistit, jak na vás působí doba strávená online, která může mít pozitivní ale i negativní vliv, záleží jen na vás, jak to vnímáte. Nakonec bych vás chtěl také požádat, jakmile jednou dotazník začnete vyplňovat, tak ho prosím dokončete, případně když víte, že na něj nemáte čas, tak se do něj ani nepouštějte. Jo a omlouvám se za spam, Jakub Brojáč, psychologie FSS MUNI.
  • V mé edici, která je zakoupená na xzone se dost pospaných věcí prostě neděje! Navíc nemožnost přeskakování dialogů je doména pirátské verze hry...
    Nic nenaznačuji, ale byl bych opatrný na herním webu!
    • Kterým tlačítkem / klávesou se přeskakují věty v rozhovorech? Nemožnost přeskakovat dialogy zminuje dost herních webů (treba Adventure Gamers)
      • To by mě také zajímalo. Hru mám na Steamu a na ovladači ani klávesnici dialogy přeskakovat nemůžu nebo jsem na to alespoň nepřišla.
        • ucho
          stačí na sekundu podržet najednou klávesy F, O, K.
          • Odzkouším, díky moc :).
  • Ano, nemožnost přeskakovat dialogy a ovládání Gamepadem je problém Pirátské(cracknuté) verze hry!
    • obvious troll is obvious...
    • Tak to je zaujimavé, pretože som hru kúpil a tieto problémi mám tiež.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit