Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kulky lítající za roh, nepřátelé neschopní zasáhnout hráče i z 5m a ještě bullet-time? A nechtěli by rovnou prodávat jenom video gameplaye, ať se mi chudáčci tolik nenadřeme?
    • Jazz
      Běž si hrát "hardcore" Deus Ex a nech nám to, ju ?
  • WOW vetraci sachta jako alternativni cesta ! to sem este v zadnym FPSku nevidel '

-Sarkasm alert-
  • MidnighT91
    Zas ty debilní konzolistický pohyby... *11*
  • LOL. To je teda akce, bez okolků a drsně, při těch medovejch pohybech by jeden usnul. A ten skvělý autoaim, bey kterýho by netrefil ani vrata od stodoly. Fakt mňamka.
    • je to nahraný z konzolový verze, tam se autoaim dá chápat. Na PC to určitě nebude, popř. to půjde vypnout.
  • Radsi se na to a vsechno ostatni podivam na Zing.cz nez tady u vas a toho zkur...eho prehravace ! cest.
    • tiez som musel ist na youtube a tam si to pozriet nez kym sa tento prehravac uraci a nacita mi to.
  • Mě to video vcelku dost zklamalo. Vidím tuctovou předskriptovanou koridorovku. Žádnej sendbox fungující metropole jako v originále. Žádné strategické prvky jako spolupráce více agentů nebo persuace civilů. Dokonce i hacking "do" NPC probíhá jen formou skriptu, místo aby se dali volně ovládat. Netuším, proč se to jmenuje Syndicate. Vlastně tuším, ale nelíbí se mi to...
  • level design teda vypadá příšerně. F.E.A.R byl moc fajn, ale znovu už to nemusim, i když se to bude jmenovat jinak
  • Mayuri12
    Vypadá to celkem dobře ale chtělo by to záběry z PC verze todle působí trochu divně.
    (i když neříkam že všechny střílečky na konzolích sou špatný)
  • Netknut originálem musím říct, že to vypadá na parádní střílečku. A Starbreeze věřím jako málokomu.
  • Hm... To je natáčený z konzole? Soudím jen podle pohybů a toho jak vypadá obraz, je to taková ta mírná konzolová rozmazanost. Jinak to vypadá celkem zajímavě, je pravda že zas tak podobné Deus Ex HR (který se mi moc líbil - ikdyž se mi líbí úplně všechny hry, některé míň, některé víc...) to není. Takže... těším se! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit