Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danieledl
    Vypadá to zajímavě a určitě to není Deus Ex. Možná to i vypadá na velepšené AI, ale to se uvidí až v plný verzi hry.
  • Masa-san
    Libí se mi ten náznak puzzlí viz otevření dveří pomocí zakřivené trajektorie projektilu. Naopak ta hackovací schopnost je nějaká příliš všestranná a ultimátní. Jednoduše může hacknout a vyřadit úplně cokoliv od lidi po kulomety zřejmě na jakoukoliv vzdálenost i přes objekty. No uvidíme co se z toho vyklube zatím to vypadá všelijak, muže to byt dobré i nemusí. *2*
  • Může mi někdo vysvětlit, proč se na to mám těšit?!? Nejlíp někdo uplacený od EA.
  • wtf. to "ovladanie mysle" znamena to ze ked ho "hacknete" tak urobi predskriptovanu vec, ak je v nejakom dolezitom uzle, alebo random sa zabije ak je to random npc? By ma zaujimalo ci by sa dokazal dostat dalej kebyze neovladne toho vojaka a kebyze ten vystrelom zbrane do svojej hlavy nerozbije okno. Asi dalo, ze by ste rozbili to okno.. TO by bolo perfektne zabezpecenie tak ako tak.

Ale co mi bilo do oci bola ta strelba, ved on ani nemieril priamo na nepriatelov ale len tym smerom a nad nich a vsetkych dal na ranu. Nerozumiem, to akoze hackol projektyl a nasmeroval ho?:)

Priserne
  • tak hnusnej level design jsem od FEARu neviděl... FUJ
  • jindra.veliky
    na to ani nebudu koukat kdyz si to ukazjou na gamepadu. to se neda vydrzet to pomale otaceni. fakt hruza s gamepadem jedine zavodni hry. *7* *6*
  • miker17
    na co šáhnou to poserou
  • hybe se strašně pomalu proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit