Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duchino

Heh, to vůbec ne, mám jen ve zvyku zastávat se neprávem napadaných lidí. Proč třeba ty máš tendenci ostatní, kteří normálně diskutují, nazývat trolíky a lenivými uplakánky? 

Máš pravdu, v reálném životě bych s tebou měl problém. 

• Derp_1337

To soudíš dle vlastních životních zkušeností?? Je to známý psychologický jev: projekce.

Dám ti radu. Většina témat zabývající se konzolemi, konzolovými exluzivitami a nebo PC porty z konzolovek, láká lidi z dvou znepřátelených táborů: konzolisti vs PC hráči. Tyhlety dva tábory se střetávají ve věčném (a zbytečném) souboji názorů. Pokud ti je tahle rozpálená debata nepříjemná a připomíná ti to tvé životní problémy, tak ti doporučuji se těmhle diskuzím buď vyhýbat a nebo to začít brát s nadhledem.

• Duchino

Ty máš podle mě nějaký životní problém...

• Derp_1337

Jo, dostaneš klíč, který zadáš v PS store a hra se ti přidá na tvůj profil a stáhne se do konzole.

• proč bych byl líný? prostě nevidím důvod si pořizovat konzoli když tam to co hraju nejvíc není. To, že jde K+M zapojit do konzole vím, ale je to spíš workaround a plnohodnoutnou podprou modů má málokterá hra. Navíc nová TV už nativně podporuje Steam link, takže není problém hrát z gauče a z PC je pak prakticky TV konzole, takže kromě pár exkluzivit mi nic nechybí.

• Musím říct, že rts strategie mi na konzoli chybí 😀.

• To máš asi pravdu 🤔 sice sem na to taky nenarazil, ale bude asi jako předplatné PS+ nebo tak něco ne? Ve storu je tuším možnost zadání kódu. Teda aspoň u PS, nevím jak je to u Xbox..

• Naprosto tě chápu, takhle ti to vyhovuje. Mě to například vyhovuje tak já to dělám teď 😉. Jde jen o názory a nemusíme si je tady hned vyvracet a tak podobně. I když tu jsou tací, kterým to nedá spát 😅. Ale co ať si každý dělá co uzná za vhodné, no ne? 🙂 Tím bych tuto konverzaci asi uzavřel. Tak ať se daří 👍😉

• Co naděláš.. Je to veřejná diskuse a budeš se s tím muset smířit a nebo donekonečna reagovat na příspěvky, které jsou jak ohraná deska. 👍

• twicer

Chápu jen to co sám napíšeš :) Pokud seš slevový hráč tak věřím že tě konzole vyjde líp. Já kupuju PC každou druhou generaci konzolí a vyjde mě to stejně jak když bys kupoval konzole v den vydání, stím že jsem na dvojnásobném výkonu a není tedy problém využít všeho potenciálu co hra nabízí. Samozřejmě to celé výměnou za menší pohodlí.

• twicer

Když už gemblíš 20let tak bych řekl že docela jo :) Teda záleží jak si vykládáš zajímavé :D Zajímavé může být kde co, ale že bych si to chtěl i zahrát či dohrát to je věc druhá.

• Derp_1337

Ok, možná má odpověď byla přehnaně agresivní, ale z principu nemám rád líné lidi, co si stěžují v diskuzích, i když řešení jejich problémů je až komicky jednoduché. Např.:

- "Hrát na konzoli je špatné kvůli gamepadu". Řešení? Zapoj si do konzole klávesnici a myš!

- "Konzole má lepší obraz, protože je zapojená do televize". Řešení? Zapoj si počítač do televize.

- "Hrát hru XYZ je lepší na konzoli, protože hra se lépe ovládá na gamepadu". Řešení? Zapoj si gamepad do počítače.

- "Hrát na konzoli je pohodlnější, protože sedím v obýváku na gauči". Řešení? Zapoj si výstup z počítače do obýváku a můžeš hrát z gauče.

- "Já raději hraju na židli u monitoru". Řešení? Zapoj si konzoli k monitoru.

atd. atd. atd.

• Já neargumentuji, mě je volné na čem kdo hraje a ty směšné spory konzole vs pc mě nezajímají. Napsal jsem pouze svůj subjektivní pohled. Ten gauč jsem napsal jako perličku neb níže jej kdosi uvedl jako klad. Tedy způsob tvoji komunikace je zbytečně agresivní a to já ve svých letech už nemám rád. 

• Derp_1337

Jenom verze Xbox One X má Freesync.

• Derp_1337

Tvůj argument byl někde na úrovní tříletého dítěte, tak se nediv, že jsi dostal odpověď, která si z tebe dělala srandu.

• No hlavně čumím jaký jsi arogant. 

• Derp_1337

"na gamepadu? ne díky"

Že se vždycky objeví nějaký lenivý uplakánek, který pláče, že ke konzoli defaultně dostane gamepad a na něm mu to nejde. Když chceš hrát na konzoli s klávesnicí s myší, tak můžeš.

Jsi líný pohnout zadkem a něco udělat a místo toho tady pláčeš v diskuzích, prostě klasický troll.

Hodně her to defaultně umožňuje (Overwatch, Fortnite, God of War, War Thunder, CoD Modern Warfare, atd.) a pokud to náhodou hra defaultně neumožňuje, tak stačí klávesnici a myš zapojit přes zařížení jako CronusMax, který ti signál z K+M zkonvertuje do formátu Gamepadu a můžeš vesele hrát.

• Derp_1337

"zatím jsem na konzoli neviděl žádnou hru, kterou bych musel aktivovat přes product key"

Možná jsi taky nikdy v životě neviděl naživo skutečného polárního medvěda, ale to neznamená, že neexistují 😎

Přes product key se obvykle aktivují online hry. U online her se velmi často mění obsah, takže BluRay s instalačními daty by se velmi rychle stal zastaralý a zbytečný. Takže hráči často v obchodě  dostanou pouze product key vytisknutý na papír (nebo účtenku) a celou hru si stáhneš přes net.

• Derp_1337

Ten tvůj problém býval KDYSI celkem běžná věc a výrobci her, konzolí nebo filmových přehrávačů na to všude upozorňovali. Nešlo koupit si hru/film v jednom "regionu" a přehrát to v jiném "regionu".

Mohl za to prádávný výmysl s názvem "region lock" a kvůli němu nešlo přehrávat DVD nebo BluRay z jiných regionů. Naštěstí se od téhle stupidní praktiky začalo pomalu upouštět. Už X let jsem region lock DVD nebo BluRay neviděl, ale prý se dají ještě někde najít.

• Derp_1337

"lépe se mi hraje na židli u monitoru než na gauči u TV"

:FACEPALM:

To je ale zas stupidní argument. To jako nejde na konzoli hrát na židli u televize? Dokonce můžeš hrát na židli u monitoru! To čumíš, co?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit