System seller: Kvůli čemu jsme si koupili konzoli?
-
PS3 > Persona 5 a PS4 > Death Stranding
-
Jasně, jen jsem tím chtěl říct, že je vidět, že redakce je/byla orientovaná dlouho na PC.
U mě to třeba taky bylo LBP u PS3 a zvědavost na Uncharted (a na PS bylo těch lákadel řekl bych dost). Ale tak asi jsem starší než zdejší redakce, no :D Proto se tam zřejmě objevuje až PS4 a Switch.
-
Xbox Freesync ma ;)
-
Já už jsem na ty příspěvky mustard race alergickej jsou jak ohraná deska. Chápu když je někdo konzerva, nechce se učit s gamepadem nebo ho hry na konzole nezajímají, ale nechápu evangelium jediné "správné" platformy od hořčičáků pod článkem "kvůli které hře jsme si koupili konzoli"
-
PS4 vyšla 2013, Freesync byl oznámen 2014. Inženýři to tam vážně fláknout nemohli.
-
Jelikož jsem doma začínal v podstatě na konzolích (Gameboy, levná kopie Atari 2600) a pak jsem teprve přišel k PC (druhá půlka devadesátek), tak "návrat" i ke konzoli přišel až s PS3 jen kvůli Red Dead Redemption.
-
Začínal jsem s první PlayStation, dlouho jsem hrál na PC, na PS2, v posledních dvou generacích jsem měl všechny dostupné konzole včetně handheldů. Ale příběhu s Deep Down se pro mě žádný jiný system seller v historii nevyrovnal.
-
Data nemám k dispozici ale vždycky jsem vnímal že naše republika je převážně PC národ a co cestou do práce vidím školou povinnou omladinu tak bych řekl že budoucnost bude mobilní hraní. Můžeme si o streamování her myslet co chceme, ale MS a ostatní bohužel moc dobře ví co je v současnosti nejvýdělečnější část trhu☹ vloni to bylo 60% z celého trhu.
-
Jsem čistě PC Master Race (2 měsíce jsem zkoušel mít PSP ale to bylo asi pro dětské nebo asijské ručičky....). Tam mě k upgrade donutily hry jako NFS2SE, Unreal či Extreme Assault. Ale v poslední dekádě? ty hry nějak neumí prezentovat "nextget", takže člověk upgraduje spíše z "slušelo by se" než aby hra jasně řekla "kámo, tohle je fakt muzeum". Bohužel.
-
Tak ono později to může být prostě důvěra ve značku.
Jaksně... třeba na to abych k Xku přikoupil i PS3 mě přesvědčilo až LBP. Ale od té doby tam prostě vychází takové hry, že třeba PS5 koupím a fakt neřeším kolik tam toho budu moci hrát hned jak to rozbalím. Ale prostě to kupuji na celou generaci a už té značce věřím dostatečně na to, abych věděl, že mě to za ty peníze bude stát.
-
Tohle se podle mě nějak nevylučuje. Když si člověk kupuje konzoli, tak je to většinou vždy kvůli nějaké hře. Přeci na ní chce hrát :D
Takže jo, někomu mohli předtím koupit konzoli rodiče. Nebo hrál někdo u kamaráda. Jen to podle mě ukazuje, že se většina redakce držela celkem dlouho PC a konzole bylo něco okrajového.
-
No jo to si asi měl.. Kdo by dnes nechtěl soukromé letadlo, že? 😉 Třeba to za pár let taky někomu napíšu 😀.
-
Ne, nebudu si kupovat každou generaci konzolí day one :D
Twicer: Buď je to nějaký tvůj podivný sarkasmus a nebo prostě nechápeš můj komentář. 😉 Na PC sem hry většinou kupoval taky jenže to může říct každý, kdo má PC že? :D Nicméně na PS hry nekupuju v den vydání - stejně to je většinou plný chyb. Počkám si na slevu :) PS5 mám v plánu tak za 3 roky nejdříve. PS4 funguje, tak proč měnit. Na PC byl problém v tom, že sem chtěl využít potenciál hry a můj stroj byl čas od času proti :D a tak vyžadoval upgrade. Ale už mě nebavilo se s tím pořád s*át. A ke všemu ty Windows - děs.
Nikz: Co se týče nastavení, no mám PS4 slim a rozlišení mám dané na "auto" prostě to neřeším 😉 pravda některé hry třetích stran stojí svou optimalizací za prd. Jinak co - zapnu bednu, vezmu do ruky ovladač, nohy dám na stůl, otevřu si pivko a mám pohodu 👍 nebudu se někde krčit u stolu jak dnešní děcka.. Ano vím, že se PC dá spojit s TV a veškerá periferie je dnes bezdrátová, ale konzole je prostě konzole. Čím je člověk starší, tím chce i víc pohodlí :D no ne? 😉
-
No, to ne, to je hloupost. (akschuallllly... pro člověka, který má PSko a PC je XBOX zbytečná platforma bez her). Jen (ne)vážně míněný rejpanec. :)
-
na gamepadu a bez modů? ne díky
-
Adam někde říkal, že hraje od prvního PlayStation, článek je o tom jakou konzoli si koupili kvůli jediné hře a ne o tom která konzole byla jejich první.
-
Zajímavé na tom je, že z toho vlastně plyne, že největším herním veteránem je Aleš Smutný. Ten už sahal alespoň po minulé generaci konzolí. Ostatní šli zdá se až po PS4 a Switchi.
-
PS3: Madden, NHL
PS4: Madden, NHL
Switch: Witcher :)
-
No jasný. Ale u konzolí jsi alespoń částečně zůstal a asi nechodíš po fórech plivat na to, jak je to zbytečná platforma bez her.
-
"u online hrani tam je to neporovnatelne ve prospech PC"
Fakt je na PC o tolik lepší situace s cheaterama než na konzolích? Jako pokud bych chtěl hrát něco online, tak PC bude to poslední, kde bych to chtěl spouštět, pokud bych si chtěl opravdu jakože zahrát.