Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omiklon

PS3 > Persona 5 a PS4 > Death Stranding

• Cvicme_v_rytme

Jasně, jen jsem tím chtěl říct, že je vidět, že redakce je/byla orientovaná dlouho na PC.

U mě to třeba taky bylo LBP u PS3 a zvědavost na Uncharted (a na PS bylo těch lákadel řekl bych dost). Ale tak asi jsem starší než zdejší redakce, no :D Proto se tam zřejmě objevuje až PS4 a Switch.

• Xbox Freesync ma ;)

• 0011

Já už jsem na ty příspěvky mustard race alergickej jsou jak ohraná deska. Chápu když je někdo konzerva, nechce se učit s gamepadem nebo ho hry na konzole nezajímají, ale nechápu evangelium jediné "správné" platformy od hořčičáků pod článkem "kvůli které hře jsme si koupili konzoli"

• LiarForHire1

PS4 vyšla 2013, Freesync byl oznámen 2014. Inženýři to tam vážně fláknout nemohli.

• celoush

Jelikož jsem doma začínal v podstatě na konzolích (Gameboy, levná kopie Atari 2600) a pak jsem teprve přišel k PC (druhá půlka devadesátek), tak "návrat" i ke konzoli přišel až s PS3 jen kvůli Red Dead Redemption.

• Pavel Makal

Začínal jsem s první PlayStation, dlouho jsem hrál na PC, na PS2, v posledních dvou generacích jsem měl všechny dostupné konzole včetně handheldů. Ale příběhu s Deep Down se pro mě žádný jiný system seller v historii nevyrovnal.

• 0011

Data nemám k dispozici ale vždycky jsem vnímal že naše republika je převážně PC národ a co cestou do práce vidím školou povinnou omladinu tak bych řekl že budoucnost bude mobilní hraní. Můžeme si o streamování her myslet co chceme, ale MS a ostatní bohužel moc dobře ví co je v současnosti nejvýdělečnější část trhu☹ vloni to bylo 60% z celého trhu.

• unicz

Jsem čistě PC Master Race (2 měsíce jsem zkoušel mít PSP ale to bylo asi pro dětské nebo asijské ručičky....). Tam mě k upgrade donutily hry jako NFS2SE, Unreal či Extreme Assault. Ale v poslední dekádě? ty hry nějak neumí prezentovat "nextget", takže člověk upgraduje spíše z "slušelo by se" než aby hra jasně řekla "kámo, tohle je fakt muzeum". Bohužel.

• Tak ono později to může být prostě důvěra ve značku.

Jaksně... třeba na to abych k Xku přikoupil i PS3 mě přesvědčilo až LBP. Ale od té doby tam prostě vychází takové hry, že třeba PS5 koupím a fakt neřeším kolik tam toho budu moci hrát hned jak to rozbalím. Ale prostě to kupuji na celou generaci a už té značce věřím dostatečně na to, abych věděl, že mě to za ty peníze bude stát.

• Cvicme_v_rytme

Tohle se podle mě nějak nevylučuje. Když si člověk kupuje konzoli, tak je to většinou vždy kvůli nějaké hře. Přeci na ní chce hrát :D

Takže jo, někomu mohli předtím koupit konzoli rodiče. Nebo hrál někdo u kamaráda. Jen to podle mě ukazuje, že se většina redakce držela celkem dlouho PC a konzole bylo něco okrajového.

• No jo to si asi měl.. Kdo by dnes nechtěl soukromé letadlo, že? 😉 Třeba to za pár let taky někomu napíšu 😀.

• Ne, nebudu si kupovat každou generaci konzolí day one :D

Twicer: Buď je to nějaký tvůj podivný sarkasmus a nebo prostě nechápeš můj komentář. 😉 Na PC sem hry většinou kupoval taky jenže to může říct každý, kdo má PC že? :D Nicméně na PS hry nekupuju v den vydání - stejně to je většinou plný chyb. Počkám si na slevu :)  PS5 mám v plánu tak za 3 roky nejdříve. PS4 funguje, tak proč měnit. Na PC byl problém v tom, že sem chtěl využít potenciál hry a můj stroj byl čas od času proti :D a tak vyžadoval upgrade. Ale už mě nebavilo se s tím pořád s*át. A ke všemu ty Windows - děs.

Nikz: Co se týče nastavení, no mám PS4 slim a rozlišení mám dané na "auto" prostě to neřeším 😉 pravda některé hry třetích stran stojí svou optimalizací za prd. Jinak co - zapnu bednu, vezmu do ruky ovladač, nohy dám na stůl, otevřu si pivko a mám pohodu 👍 nebudu se někde krčit u stolu jak dnešní děcka.. Ano vím, že se PC dá spojit s TV a veškerá periferie je dnes bezdrátová, ale konzole je prostě konzole. Čím je člověk starší, tím chce i víc pohodlí :D no ne? 😉

• Maxianimal

No, to ne, to je hloupost. (akschuallllly... pro člověka, který má PSko a PC je XBOX zbytečná platforma bez her). Jen (ne)vážně míněný rejpanec. :)

• na gamepadu a bez modů? ne díky

• 0011

Adam někde říkal, že hraje od prvního PlayStation, článek je o tom jakou konzoli si koupili kvůli jediné hře a ne o tom která konzole byla jejich první.

• Cvicme_v_rytme

Zajímavé na tom je, že z toho vlastně plyne, že největším herním veteránem je Aleš Smutný. Ten už sahal alespoň po minulé generaci konzolí. Ostatní šli zdá se až po PS4 a Switchi.

• ico.crook

PS3: Madden, NHL

PS4: Madden, NHL

Switch: Witcher :)

• No jasný. Ale u konzolí jsi alespoń částečně zůstal a asi nechodíš po fórech plivat na to, jak je to zbytečná platforma bez her.

• "u online hrani tam je to neporovnatelne ve prospech PC"

Fakt je na PC o tolik lepší situace s cheaterama než na konzolích? Jako pokud bych chtěl hrát něco online, tak PC bude to poslední, kde bych to chtěl spouštět, pokud bych si chtěl opravdu jakože zahrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit