Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

Tohle si říkáš dokud všechno zajímavé ti neprojde prsty, následně začneš pokukovat ve větším spektru her :)

• PC mi stačí a nemusím hrát všechno, tak si těch pár exkluzivit nechám ujít.

• PS3 - Dark Souls

PS4 - Bloodborne

Wii -  Legend of Zelda Twilight Princess

Switch - Legend of Zelda Breath of the Wild

• Whoossain

Víceméně všechny konzole, který jsem měl/mám (Xbox360, PS3, PS4 Pro) jsem pořizoval kvůli exkluzivitám, protže primárně hraju na PC. Výjimkou je jenom Xbox One X, kterej jsem kupoval primárně jako UHD player.

• Já si konzoli pořídil hlavně proto, že mě už unavovalo cpát do PC nemalé peníze 😀. Oželel sem grafiku (která sice na konzolích není špatná), fps a vůbec možnosti PC a křeslo vyměnil za gauč 👍. To pohodlí při hraní na konzoli prostě nemá konkurenci je to taková pohoda, že už nic jiného nechci 😅. S ovladačem sem se naučil velmi rychle a nedělají mi problém ani FPS hry, pravda jsou lidi co to prostě nedávají a u konzole mají myš a klávesnici, ale to není ono 😀. 🎮

• cNNk

No budu na tom podobne. Taky me asi nejvic nalomily zdejsi switch gameplaye a i kdyz prim stale hraje PC, tak mam switch stejne v ruce defakto kazdej den.

• Tanatonaut

A roztomilé fotky Šárky jsou kde 😈

• 0011

Jediný X jsem nehrál, nechápu proč už dávno není port na switch, snad po úspěchu remasteru jedničky konečně bude. Já jsem velký fanda žánru mecha, ale protože ze zásady neemuluju tak mi zbývá jenom doufat.

• jack

K Playstation 3 (první konzoli) jsem byl "donucen" sérií NHL, která se přestala vydávat na PC. 

• Derp_1337

Osobně jsem se bavil mnohem více u Xenoblade Chronicles X než u Xenoblade Chronicles 2.

• Derp_1337

Jako "system seller" mi nejvíce utkvěl v paměti Star Citizen. Kdesi v roce 2012 jsem si říkal, jak to bude revoluční hra a budu si muset kvůli ní pořídit nový hardware!

No všichni ale víme, jak to dopadlo, že? S takovou to nedokážou dokončit ani do roku 2022😂 (a to vývoj začal už někde v roce 2010)

Jinak největší důvod pro koupi konzole (PS3) bylo The Last of Us. Na tu dobu vynikající hra.

• 0011

Svojí úplně první konzoli za vlastní peníze jsem si ve 30 koupil new3ds protože mi před Vánoci odešli ramky v pc a neměl jsem vůbec představu co by mě mohlo bavit, pak jsem skoro celé svátky trávil u Pokémon Alpha Saphire. Nintendu jsem fandil vždycky protože pro ně byla inovace víc než mít nejlepší hrubý výkon. V té době jsem chvíli uvažoval i o Wii U, ale nakonec jsem si řekl, že počkám na ten záhadný projekt NX, z kterého se vyklubal Switch. Když pak oznámili v lednovém directu 2017 Xenoblade Chronicles 2, tak jsem věděl že konzoli musím mít. Jak mě Final Fantasy od sedmičky dál naučilo JRPG nenávidět, první Xenoblade mě je naučilo opět milovat. Zelda mě totálně překvapila a u mě je to nejlepší hra na Switch ale system seller v mém případě byl druhý Xenoblade který u prvního traileru neměl ani datum vydání a strávil jsem u něj 210 hodin, (u Zeldy pak na 3 profilech celkem 540 hodin).  Kdybych dopředu věděl jak se budu u Zeldy bavit, tak by pro mě byl system seller Breath of the Wild, ale nic jem od toho nečekal protože mě Ocarina of Time moc nebavila a kultovní Majora's Mask ještě míň.

• Děkuju za zmínění Deep Down, neslyšel jsem nikoho že by mu na tom taky tolik záleželo. 

• Jj. Souhlas - jeden z nejlepších open world her, co jsem kdy hrál.. 

A switch má svoje chyby, ale koupě jsem nikdy nelitoval. Naopak 

• Gulivera84

Me taky Adam s Vaskem u Zeldy prodaly Switch a moc vam dekuju chlapi! Opravdu zajimavej stroj plnej kontrastu ale naprosto sem ji propadl...

• Pro me slo nejen o kvalitu ale i o mnozstvi. Bylo to prave loni kdy jsem si rekl, ze ma PS4 konecne velky pocet exkluzivit, ze se mi vyplati ji poridit. Ostatne nehodlam, v zakladu jako PC hrac, hrat na PS4 nic jineho nez exkluzivity, protoze PC nabizi lepsi zazitek (60 fps, hezci grafiku, pohodlnejsi system - kdyz chci na net, staci mi jen vypnout hru apod.). A i kdy to bude znit podivne, tak doufam, ze se to s PS5 zmeni (alespon na chvili) a nova konzole PCckum pekne zatopi, bude to totiz znamenat, ze ji vyvojari spravne zdimou jak se ma. Zatim jsem toho na PS4 tolik nedohral, ale koupe rozhodne nelituji, jsou tam dobre hry, byt ty exkluze jsou vsechny vesmes stejneho zanru, akcni adventury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit