Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé jak to dnes už táhnou hlavně grafárny, a fakt že min nároky jsou vždy předimenzované.. Mno, ale docela drsné že já osobně na stroji který jsem upgradoval tak min 4 léta nazpět, si v hratelné podobě zahraju úplně cokoliv, i Far Cry 3 *15*
    Phenom II 550 BE, 2GB RAM, GF 9600GT 512mb..většinou na 1680x1050 - 1440x900, high/medium, často pouze bez AA a AO ... tak co to je ? :D
  • je mi to jedno, nudne blbosti nehraju
  • AMD nie je zase až také zlé a konkurencie schopné určite je. Intel je síce Intel a je bez debaty výkonnejší, ale zase nehorázne predražený.
  • Pořád jsou lepší/hezčí jak Windows 8 *1* *1* *1*
  • Doporuceny :-((
  • XP je proste mrtvej OS at uz se nekomu libi nebo ne :) Je porad pekne funkcni a jednoduchej (dnes uz mozna az moc) ale uz je to dědeček... Zase je pravda ze na takle starsi a pomalejsi stroje jsou 7 zbytečný
  • To bylo portem a taky, že se to dělalo na konzole... Každopádně to máš pravdu.
  • Keyz
    Přidali tam jeden DX11 efekt aby to nešlo na DX9.

Často když machrují S DX 10,11 a nakonec to mění málo věcí.Proč pak nedají možnost výběru?Ten kdo na horší pojede na DX 9 a naopak.Tak to bylo v v několika hrách a pohoda.
  • Keyz
    Zajímavé,že pokaždé uvedou takové nároky a pak to stejně lidem jede na horších strojích a i když by nemělo.
    Pro jaké rozlišení to uvádí?
  • To je slabota,budeš to mít pomalý.
  • Keyz
    GTA IV taky mělo velké požadavky a bez modifikací to nebylo nic extra oproti konzolím.
  • Není nic zajímavého AMD nemůže konkurovat Intelácký architektuře. Proto nasadili tak malou cenu aby se to prodalo. Nicméně pořád to pro někoho stačí ale INTEL je INTEL.
  • Proč mrtvý? Já je používám stále a nemůžu si je vynachválit. Možná jsem staromilec ,ale mě pořád stačí 3 GB DDR3 RAM a 512 MB DDR5 grafika+CRT flat monitor.A na tohle nový systém fakt nepotřebuji.
  • Ještě si to neviděl / nehrál... Stačí se podívat na nové tech demo od CRYTEKu to ti příjde málo ? Neříkám že toto tam bude na druhou stranu nebrečeli by zas všichni opačně, že to je přehnaně náročný ? Každopádně souhlasim, že to dom*dali konzole tu značku co se týče grafiky... (Doufejmě že jsou poučeni a že to bude lepší...)
  • takže od intelu na max potřebuju i7 za cca 7000kč nebo AMD za necelý 3000kč? zajímavé :D
  • Tak myslim ze na QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965 na 3900MHz s 8gb 1600Mhz ram a Zotac Geforce 460 1gbram AMP Edition by som si v pohode mohol uzit na full detailoch. AA ani dalsie vyhladzovacie pismenka ma az tak velmi nezaujimaju . Ale tesim sa fest.
  • to je me divny.....konzole taky nemaj dx11, takze to prinejmensim musej vyvijet i pro dx9....ale na pc ze by to neslo?....taky memam dx11, jen dx10, a doufam, ze to je jen nejaky nedorozumeni a ze i minimalni naroky nebudou mit dx11 jako nutnost
  • HW nároky se zvyšujou, grafika zůstává stejná nebo horší oproti Crysis 1. Ach jo. Holt to tak musí bejt, aby nekrachly výrobci hardwaru. Živíme svýma novýma grafickýma kartama spousty lidí. Na tu musíme myslet a přát jim to.
  • crysis nikdy nebyl nejak moc CPU narocna hra :-) navic FX-4150 vychazi v hernich testech celkem bez problemu nekde na urovni i3 ktery na hry ve skoro vsech pripadech dostacuje

samozrejme kdyz hrajes armu2 a shoguna2 tak se bez i5/i7 asi neobejdes
  • Alespon ty hry vytlaci od spousty lidi uz mrtvy XPčka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit