Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sklamanych bude asi hodne notebookovskych "hracov" *1*
    • to rozhodně, to bude notebookové popraviště *1*
      • Ethy
        i5 2.3 ghz, gf gtm555, 8gb ram, popraví to i tohle ? *4*
        • vzhledem k omezenýmu TDP v nb to bude i pro tuhle celkem oříšek, navíc tuhle asi bude mít minimum kupujících. dneska to bude samé ati/amd 5650m, 6490m a od nv 540m apod. nb na tohle (za rozumnou cenu) jeste tak 1-2 roky nee..
        • to ti spis popravilo penezenku ne? *15* ale popravde, vubec netusim jak se ted pohybujou ceny HW, ale tusim ze to zrovna levny nebylo.
          • kotty
            Takovej NTB se da od MSI (GE620DX) sehnat za cca 19k, od Lenova (Y570) pak o litr draz. Takze zas tak extreme drahy to neni, vzhledem k sestave. Jen radsi nechci vedet kde vsude museli setrit (chlazeni, sasi...).
            GT 555M je celkem vykonna, ale porad je to jen laptopova grafika, takze zadny zazrak. Ale BF3 rozjedes v pohode nejspis i na max na klasickym rozliseni 1366x768. Koneckoncu ty pozadavky jsou dost orientacni, casto je to uplne jinak.
            • Ethy
              To lenovo právě mám :), a chlazení zatím ok (mám i podložku) a šase je v pohodě :)
        • Jen dej pozor at se ti ta tvoje herni kalkulacka neupece az to budes hrat na low detaily *1*
          • Ethy
            Neboj se :), tahle kalkulačka tě bude tak dávat, že s brekem ještě switchneš na MW3 *7* *1*
            • To vis ze jo Lojziku...ja uz brecim,ale z takovych hracu jako ty.Opravdu nechapu s cim tady machrujes...z ty tvoji masiny jsou dobry tak akorat ty Ramky.
        • trolo
          ferrari green edition =/= ferrari :D
        • Cajk
          víš co, tam je důležitý to slovíčko "mobile". Ale myslim, že ti to půjde v pohodě.
    • Jen mental si koupi NB na hry...a ze jich je *1*
      • Omyl. Jen mentál a někdo, kdo neřeší peníze. Výkonný mobilní řešení existujou. To, že je podobně hloupý příspěvky popírají ještě neznamená, že neexistují. Například "obyčejná" GTX 560m zvládá Crysis GPU benchmark v high nastavení při 62 fps. V dnešní době konzolovejch portů naprosto dostačující a chlazení taky není problém. Stačí nesahat po multimediálních kaších do 20 tisíc, který spolíhaj na jeden větrák zespodu a jeden otvor pro vývod teplýho vzduchu zezadu.
  • smejki
    hmmm.. první hra po téměř dvou letech, kterou nedám na plné detaily, jen na střední až vyšší.
  • no skoda toho ze moje styrjadro AMD ma vykon asi ako Core2Duo :D, inak lahodka ostatne... cakal som hodne hodne horsie... ale bude sa taktovatit :D
  • tak ty doporucene jsou takovy mainstream dnesni .. otazka jestli to opravdu pojede na full ..
  • Co je na nich drsného? Nevím, ale příjde mi, že už nějakou dobu mají hry stejné požadavky.
    U takové hry mi ty požadavky příjdou celkem normální..
    • drsne na nich neni nic .. ale v dobe kdy se dela vsechno nejdriv na konzole a az pak na PC je to 3x narocnejsi nez jsme si zvykli ;)
  • Danieledl
    Ať žijí konzole, protože na mým PC bych to nerozjel ani náhodou, jen asi kdybych měl lepší grafiku a 8GB RAM *4*
    • 8Gb RAM by ti bylo na h... znalče ... :) jen si to hraj na konzoli .... "super" zážitek :)
      • Danieledl
        mám Win 7 x32 2 GB RAM DDR3 a grafika Nvidia Geforce 7020, myslím že kdybych si přikopil Nvidia Geforce 55Ti a do každýho slotu 8 GB RAM( 16 GB RAM) tak bych to mohl rozjet *4*
        • JohnyTheZik
          jak rika surikata.. 32 bitovy OS zvladnou jen 3266 MB RAM ).. Mam 4 (tzn 3,3 s 32bitovejma vistama) a tez se mi nikdy nestalo, ze by mi to vyhodilo hlasku jako za starych casu - nedostatek virtualni pameti.
        • Proč bys kupoval 8 GB RAM, to mi prosím vysvětli. Minimálně jsou požadovaný 2, z čehož 1 si prakticky vezme Windows, takže tu zbejvá 1 pro hru. Upgrade na 8 je proto naprosto zbytečnej, výkřik do tmy. Mám 4 a ještě se mi nikdy nestalo, že by si hra vzala víc, jak celý 2 GB. Čili mít celkem 3 a jsi vpoho. Mimo to 32 bitový systémy by tolik stejně nezvládly. Nvidia Geforce 7020 neznám, tak nějak pochybuju, že podobná karta existuje. Jak se dá hrát na konzoli s plnými detaily je mi taky záhadou. Já měl za to, že detaily nastavovat nejdou, a odpovídají středním až nižším detailům dostupným na PC. Aniž bych se chtěl navážet do konzolí, tak tenhle příspěvek je s prominutím pěknej plk.
    • Danieledl
      Každý má něco, já mám PC i PS3 a když prostě jsou hry, který si chci zahrát na plný detaily a bez starostí, tak volím ps3.
      • Od kdy jsou na PS3 plné detaily??? Většina multiplatformovek tam vypadá stejně jako na Xbox360 nebo ještě hůř.
    • no ja osobne bych takovouhle hru asi na konzolich nezvladal hrat :) pc je pc
    • >ať žijí konzole

Bacha... varuju tě jako člověk člověka. Na této stránce a potažmo v celé ČR jsou podobné výroky chozením po hodně tenkém laně, které se houpe nad nebednou propastí.
  • Ty jejich požadavky... Stejně i když to budu splnovat tak to nepojede tak jak má...
  • no jsem zvědavej co za stroj to bude chtít na max detaily.. obecně platí že doporučený požadavky = medium detaily 30fps *7*
  • Cajk
    Cajk :) Akorát nechápu, proč tam pořád házej těch 20gb na disk, to si žádná soudná hra (GTA IV port, koukáme na tebe) nemůže ukousnout
    • Napoleony maj asi 21 gb potřebnejch... Nebo ETW... teď přesně nvm
    • Ach sladke zapomneni :) Stranglehold vyzadoval pocas instalacie 50GB!!! potom si vystacil s 20GB. Vsak tuna ludia na tiscali vyplakavali, lebo nemali temp presmerovane na disk s dostatkom miesta, tak to nemohli ani nainstalovat :) No a ta hra naozaj nemala ziadne hires textury, co by ospravedlnovali taku ozrutnost.
      • trolo
        to vies niektorym optimalizacia a kompresia nic nehovori a teraz ked su 2TB disky tak zbytocne setrit miestom nie? :D
        • Cajk
          asi tak, navíc je to v některejch případech i dobrá size DRM :)
    • Modern Warfare 2 nema jedinou animacku a graficky je to slaby prumer a presto potrebude na disku neco malo pred 11GB. S tim, jak ma vypadat Battlefield 3 se nakonec zda byt tech 20GB docela realnych.
    • Textury ve vysokým rozlišení zaberou spoustu místa, to mi věř.
    • SW:TOR a tuny dabovaných scén, který každej přeskočí volají ahoj! *15*
      • WoW se všemi datadisky zabira 27GB, takže o ToR zatim nehodlam ani polemizovat.
      • A SW: The Force Unleashed s 24 gigabajtovou PS3 konverziou volaju naspat.
  • nemělo to být náhodou dx11 only? já to teda už delší dobu nesleduju, protože v poho splňuji, tak mě to celkem překvapilo
    • smejki
      DX11 je zpětně kompatibilní s DX10, jen se vypnou nepodporované technologie (třeba tesselace). Naopak DX9 a DX10/11 vzájemně kompatibilní nejsou.
    • Ne, bylo oznámeno, že to non-DX9 only... takže 10.1 pod Vistou to vezme.
      • dík, dávám plusko, já že četl dřív asi milión fór a článků, kde se to tvrdilo
        • Hmm... já když četl to původní oznámení, tak mě to zklamalo, protože na PC jsem měl ješte Win XP. No teď mám ntb s Win 7, takže by mi to asi šlo... ale jak říkám... BC2 zatím stačí. BF3 si koupím možná ve slevě na Vánoce 2012.

(Očekávám mínuska od grafických maniaků za to, že bych chtěl aby hry podporovaly DX9. *2* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit