Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
IntelaMD X12 5,2 GHz
ATInVidia HDGT 69590 GTXxX 4096 MB
64 GB Ram 2133 mhz
Windows 9 64bit
*7* -
-
Jak zvládli klucí z Mrkvošitu spojení tabletového a standartního Pc systému? Na osmičkách jim to moc nevyšlo, takže bych se chtěl poradit jestli ma na ty "9" vůbec cenu přecházet... *2*
-
-
kladivem *5*
-
-
-
sklamanych bude asi hodne notebookovskych "hracov" *1*
-
-
to rozhodně, to bude notebookové popraviště *1*
-
-
i5 2.3 ghz, gf gtm555, 8gb ram, popraví to i tohle ? *4*
-
-
vzhledem k omezenýmu TDP v nb to bude i pro tuhle celkem oříšek, navíc tuhle asi bude mít minimum kupujících. dneska to bude samé ati/amd 5650m, 6490m a od nv 540m apod. nb na tohle (za rozumnou cenu) jeste tak 1-2 roky nee..
-
to ti spis popravilo penezenku ne? *15* ale popravde, vubec netusim jak se ted pohybujou ceny HW, ale tusim ze to zrovna levny nebylo.
-
-
Takovej NTB se da od MSI (GE620DX) sehnat za cca 19k, od Lenova (Y570) pak o litr draz. Takze zas tak extreme drahy to neni, vzhledem k sestave. Jen radsi nechci vedet kde vsude museli setrit (chlazeni, sasi...).
GT 555M je celkem vykonna, ale porad je to jen laptopova grafika, takze zadny zazrak. Ale BF3 rozjedes v pohode nejspis i na max na klasickym rozliseni 1366x768. Koneckoncu ty pozadavky jsou dost orientacni, casto je to uplne jinak. -
-
To lenovo právě mám :), a chlazení zatím ok (mám i podložku) a šase je v pohodě :)
-
-
-
Jen dej pozor at se ti ta tvoje herni kalkulacka neupece az to budes hrat na low detaily *1*
-
-
Neboj se :), tahle kalkulačka tě bude tak dávat, že s brekem ještě switchneš na MW3 *7* *1*
-
-
To vis ze jo Lojziku...ja uz brecim,ale z takovych hracu jako ty.Opravdu nechapu s cim tady machrujes...z ty tvoji masiny jsou dobry tak akorat ty Ramky.
-
-
-
ferrari green edition =/= ferrari :D
-
víš co, tam je důležitý to slovíčko "mobile". Ale myslim, že ti to půjde v pohodě.
-
-
-
Jen mental si koupi NB na hry...a ze jich je *1*
-
-
Omyl. Jen mentál a někdo, kdo neřeší peníze. Výkonný mobilní řešení existujou. To, že je podobně hloupý příspěvky popírají ještě neznamená, že neexistují. Například "obyčejná" GTX 560m zvládá Crysis GPU benchmark v high nastavení při 62 fps. V dnešní době konzolovejch portů naprosto dostačující a chlazení taky není problém. Stačí nesahat po multimediálních kaších do 20 tisíc, který spolíhaj na jeden větrák zespodu a jeden otvor pro vývod teplýho vzduchu zezadu.
-
-
-
AmdIntel x14 30,2 Ghz
86 GB Ram 4000 mhz
NvidiaATI HDGTX 1337 8 GB
Doors 3 128-bit
Myslíte že to rozjedu aspoň na minimální? dík moc.
*7* -
-
Raději bych přikoupil pro jistotu dalších 86 gb ramek :D.
-
-
:D
-
-
si to vystihl
-
-
To si tu kazdy honi ego ako sem postne PC zostavu ktoru mu kupili rodicia ?
Nie je vam to trapne ? :)
Ale co uz, cim viac hlupakov to bude hrat, tym lepsie, bude koho zabijat. -
-
Neviem kto je tu hlupák a komu kúpili PC rodičia keď ja už pracujem 18 rokov ??? *1* *15* *1* Prosím konkretizuj a nepíš všeobecne....teda aj hlupákov označ ak ti to nerobí taký problém. *1* *15* *1*
-
-
Dekujme konzolim. Ja treba na svem ctyri roky starem PC, do ktereho jsem nic od sestaveni nepridaval, pojedu porad minimalne na High nastaveni uplne vpohode....
-
-
moje rec, aspon k necemu ty konzole sou, taky sem uz dloooouhou dobu neinvestoval a stale hraju vse na high. spokojenost
-
-
jak pro koho spokojenost. Už dávno jsme mohli mít fotorealistickou grafiku, ale proč by se někdo snažil, když stačí dx9, žeano:)
-
-
Ale zas tak cerny to neni. Preci jen grafika nebude uz postupovat tak viditelnyma skokama jako doted.
-
-
-
Jo máš recht, diky konzolim se to dost zpomalilo.
-
-
na fx 5200 to rozbeham v HD?
-
no jsem zvědavej co za stroj to bude chtít na max detaily.. obecně platí že doporučený požadavky = medium detaily 30fps *7*
-
Co je na nich drsného? Nevím, ale příjde mi, že už nějakou dobu mají hry stejné požadavky.
U takové hry mi ty požadavky příjdou celkem normální.. -
-
drsne na nich neni nic .. ale v dobe kdy se dela vsechno nejdriv na konzole a az pak na PC je to 3x narocnejsi nez jsme si zvykli ;)
-
-
Eh. Ty požadavky jsou takový standart co mě ale zaráží je počet komentářů, ve kterých jsou napsané sestavy :-D
-
No na mojom C2D 8500 ~ 4.16 GHZ, GF 295 GTX a 4 GB ram s WIN7 x64 to pôjde ako po masle, ale len v tom prípade, že to nebude nejaký lacný a špatný port z konzole, lebo ja im tie pr žvásty, ohľadom ich primárneho zamerania na PC moc nežeriem.
-
-
Minimum System Requirements
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Althon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 series, with ATI RADEON 3870 or higher performance)
Graphics Card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 series with NVIDIA GEFORCE 8800 GT or higher performance) -
-
zdroj - http://www.enterbf3.com/viewtopic.php?t=4039&sid=ffbd2ad423b9860d25e2b60763892830BTW. Hodil bych to do jednoho prispevku ale chyba "prekrocen minimalni pocet odstavcu" mi to nedovoluje... to je ale fakt demence to vam teda povim.
-
-
nedá sa odpovedať ďalej, lebo tam končí to "reply vlákno" tak ti to napíšem sem a tentokrát po lopate ako jožkovi z prvej ľudovej, aby si konečne pochopil, môžem ti to zaslať aj v telegrame pre tvoje lepšie porozumenie celej udalosti.
JA SOM NIKDE NETVRDIL ALEBO SA NETÁZAL NIKOHO NA TO ČI MI PÔJDE HRA BATTLEFIELD 3 NA MOJEJ ZOSTAVE MIMO INÉHO S GRAFICKOU KARTOU GF 295GTX SPUSTIŤ, TAKŽE ŤA ŽIADAM ABY SI PRESTAL SPAMOVAŤ A VENOVAL SA RADŠEJ DEBATE S RELEVANTÝMI INFORMÁCIAMI.
Pre istotu som ti to napísal veľkým písmom aby si to náhodou neprehliadol, apropo, netrpíš ty náhodou dislexiou priateľu? -
-
Rad jsem to pro to pro tebe udelal a informace doplnil a dik ze mas takovou starost o muj psychicky stav.
-
-
mato1987 je cinknutej nějak , ty ses ho zastal a von tě ještě vyhlásí , mlčeti zlato *1* *1*
-
-
LOL kluku jeden s cim mas problem? Ze na Games.cz uvedou neuplne informace, ja je doplnim do vlakna ktere jsi zalozil ty na hned tvrdil ze neco tvrdis? JA NETVRDIL opakuji NETVRDIL ze neco tvrdis, jen jsem upresnoval informace pro lidi co je nevi. Chapu ze jsem tim dost narusil tvou zenovou rovnovahu a proto jsem si od tebe mohl precist spoustu stupidnich kecu ale jak si muzes precist lide vyse tyto informace nevedeli a treba i pro ne jsem je dopnil. Do debaty jsem zatim prispel nejrelevantnejsi informaci ze vsech tak si prosim uz konecne a jednou pro vzdy vyndej svou hlavu ze zadku. Diky
-
-
Je to síce od teba pekné, že si sa konečne skludnil a ustúpil si od tých vulgárnych výrazov, ale napriek tomu si nie som sto percentne presvedčený, že tvoj psychický stav je v poriadku. Týka sa to hlavne tvojej poslednej vety, to že či si to myslel humorne ma nezaujíma, každopádne je to na uváženie.
Ono totižto ja som zo žiadnej rovnováhy ako to ty tak vehementne tvrdiš vyvedený nebol, ja som si bol istý, že mi to na vysoké detaily v danom rozlišení bude šlapať jedna radosť, to že si ty niekde splašil tieto overené požiadavky je síce pekné ale pridávať si ich sem nemusel. Nikdo ťa o to nežiadal a ako som už napísal nespočetne veľa krát ja nepotrebujem nejaké utvrdzovanie váhy mojich slov po niekom, kedže som bol sto percentne presvedčený o svojej pravde.
A to slovíčkarenie si si mohol odpustiť v tvojej agresívnej odpovedi, na ktorú reagujem momentálne ===>>> (editováno v 18:05) před 5 hod.
Ja som sa nesprával arogantne , to by si dalo polemizovať o tom,že kto sa tu správal ako hulvát a arogantný chumaj z prvej ľudovej. -
Ok tak ja se teda moc omlouvam ze jsem uvedl uplne informace (ktere v clanku chybely) z relativne spolehliveho zdroje kdyz se diskutovalo o tom jestli BF3 pojede na GTX295 ktera umi jen DX10. Nemusel jsem sice pastovat ty pozadavky komplet ale chtel jsem to trochu chytit v kontextu a doplnil jsem i zdroj pro overeni faktu ze to proste podle vseho pujde. Chapu ze tim ze jsi hral alfu a jela ti se muzes citit dotceny a reagovals arogantne a tim ze jsem ti napsal o tom ze jsem te chtel ujisti ze ti to pojede jsem te vyvedl z rovnovahy ale opakuji nikdy jsem netvrdil ze tvrdis ze to nepojede ba naopak jsem chtel udelat to ze dam vahu tvym slovum tak ze pastnu pozadavky z vyse uvedeneho zdroje komplet. Vazim si toho ze nam to cele stalo za to ze jsme se dostali az sem na treti stranku a porad si povidame. Pac a pusu a hlavne slunce v dusi
Drastickej fetisista -
Samomluvec a fetišista s nickom Drasťa v jednom, ja ťa úprimne ľutujem.
-
Porad mas tu hlavu zastrcenou v zadku?
-
S tebou je to ako s vyšinutým dieťaťom po DMOčke, tebe keď sa raz napíše, že reaguj relevantne a nie z cesty, ty spravíš presný opak, toto zvyknú robiť autistické deti so sklonom k sebepoškodzovaniu.
Vážne nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom,tie tvoje reakcie sú mimo misu ako so hovorí a táto tvoja posledná odpovedať len potvrdzuje fakt, že trpíš tažkou formou dyslexie, trepeš tu inkoherentné nonkongnitívne zlátaniny, ktorým ani sám nerozumieš.
Je mi ťa ľúto , rodičia a okolie to s tebou musí mať náramne ťažké.
-
-
-
-
chcel tím básník niečo konkrétne vyjadriť alebo chcel len predviesť či funguje magická technika copy and paste?
-
-
Ze se nemusis bat ze by ti to na GTX295 nejelo jak se ti tu mistni snazi vpacit do hlavy.
-
-
A ja som niekde tvrdil, že by mi to nešlo na GTX295 ? :) to tu vážne diskutujem so slepcami alebo ako teda :D:D:D som momentálne v pomykove :D
-
-
Cituji sam sebe, prosim precti si to jeste jednou a vyndej si pri te prilezitosti hlavu ze zadku. Diky
"Ze se nemusis bat ze by ti to na GTX295 nejelo jak se ti tu mistni snazi vpacit do hlavy."
-
-
přesně:
Radeon (10.1.)
NVidia (10.0.)
Zajímavé
-
-
-
-
No len aby, pretoze v minimalne to potrebuje grafiku s dx10.1 a nvidia gtx 295 nepodporuje Directx 10.1 :D
-
-
ale nepovedz, sranda že alpha trail mi išiel jedna radosť, to potom tá tvoja teória je vážne hodnoverná :D
-
-
Kasli na nich, ten pc je upne dobry, vydrzi dalsie minimalne 3 roky s hrami na plne detajly, su to zmagorene decka ktorim ocko bezi kupit kazdeho pol roka grafiku za 8000 len preto aby si mohli honit nad tym ze maju nastavene ultra a 16x AA. A ako doba postupuje hier pre ktore sa naozaj vyplati si kupit naky HW sa blizi k nule. Starsie multiplayerove klasiky ktore su nainstalovane na disku roky si vystacia aj z 4 rocnym pc, zado "uzasne novinky" zmaznes po dojdeni kampane za 6 hod. V dnesnom svete musi byt radost predavat hardware, staci pockat na naku radoby shitoznu prehypovanu hru a idu ti urvat ruky :)
-
-
vieš darmo tu budeš niečo tínedžerom vysvetlovať, keď nerozumejú základom :)
-
-
-
-
po masle hej ale tak na low-custom detaily. grafika ta bude dost brzdit a o procesore ani nehovorim
-
-
väčšinou na paznechtov ako si ty nereagujem, ale môžem ťa ubezpečiť že alpha trail mi išla okolo 60-80 fps. sem tam to padlo na nejakých 30 či 35 pri vonkajších scenériach s viacerými hráčmi ale to len zriedkavo, a to som hral na 1600*1200 s high detailami.
-
-
zarazejici je spis ten oldschool pomer stran. Hrat na tom hry je utrpení samo o sobě. Jinak 4 jádro je na vyšší detaily tak nějak nutnost, viz GTA4...
-
no chtělo by to upgrade aspoň toho dvoujádra.. Teď už vycházej spíš hry pro min 4 (resp8) thready.. Edit: Drasťa: vidim, hustý.
-
-
dobre no zopakujem to po tretí krát, pre všeobecnú spokojnosť uživateľov braillového písma.
Alpha trail som rozbehol na high detaily s 1600x1200 s priemernými fps 60 na horeuvedenom pc. -
-
jsi hrál tohle jo? :) http://www.everytrail.com/guide/alpha-trail
hehe, jen škádlím ;o) -
video nebo se to nestalo :)).. Ne budem ti věřit, aspoň víme, že to rozjedem i na takový šunce.
-
-
-
ano a este tu o cervenej ciapocke...
-
-
Ale netrep blbosti, vsetko je to aj tak otazka optimalizacie, a tej sa pri DICE nebojim.
-
-