Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Ja ten chaos akosi nechápem mám absolútne starú sračku C2D E6750, 2GB RAM, 8800GT a všetky najnovšie hry si aj tak plynulo užívam pri minimálne stredných nastaveniach, verím, že BF3 taktiež pofrčí rozumne...
-
-
8800GT je DX 10, ne 10.1... takže to asi nepofrčí kolego.
-
-
10.1 je len nadstavba na dx10 na to nepotrebujes novu grafiku
tak ako na dx11.1 nebudes potrebovat novu. bude stacit dx11 karta -
Silně pochybuju, že to nebude běhat na DX 10 kartách.
-
-
Bude, je to napsany na ofi strance, nv DX10 (8, 9, 200, atd..)
-
-
-
mam to stejny ale nepobeží, hlavne ramky je malo pro nenazrany windows. ja hraju hlavne starsi hry a strategie takze mi to nevadi, ale treba nektere hry jsem na tomhle radsi ani neskousel treba GTA, Arma 2, witcher a tohle taky nebudu zkouset a pujdu do upgradu.
-
-
GTA IV mi šlo krásne pri 1680x1050, niečo na high, niečo na medium a mal som stabilných 25-30fps, witcher tiež úplne v poriadku, Armu som neskúšal...
-
-
-
Pojedemi to:
Intel 80486
Voodoo 3 fx
128 SDRRAM -
-
Urcite :D
jinak bych ti chtel rict ze 486ky pouzivaly pameti simm ;)
pred nekolika desitky let sem jednu 486dx2.ku mel predtim nez sem koupil prvni pentium 133mmx a vim to 486ky pouzivaly pameti simm ne dimm *5* -
-
jestli si to jeste dobre pamatuju tak byli 72pinovy*3* to clovek nikdy nezapomene-prvni upgrade z 16mb simm na 32mb a byl sem kral, tenkrat jeste s grafikou jestli se tomu da rict grafika s3 trio 2mb a pote az upgrade na nvidia riva 128 a pote 3dfx voodoo 1 *15*
-
-
-
Paměti splňuju, Systém taky, Grafickou kartu taky, jediný co mě trošičku přibrzdí bude asi muj AMD 64X2 6000+, ale ono se to nějak podá :)
-
-
Jasné podaj PC tak o 30cm a bude to OK?!.... *1* *3*
-
-
tak tahle novinka bude mit asi nejvic komentaru v histrorii
-
No tak holt dokoupím druhou 6870 a mám na další 2 roky vystaráno:-)
-
Menšie, ako som čakal, ale požiadavy ktoré uvádza marketingové oddelenie EA a reálne požiadavky môžu byť dve úplne rozdielne veci *3* Pokiaľ sa teda bavíme o hraní na max...
-
To to podporuje jen DX10? Vše ostatní by mi stačilo, ale tohle fakt ne. To nemůžou, když už dělají tak ambiciózní super hype projekt, udělat hru i s podporou nejrozšířenějšího DX9? Byť třeba na úkor kvality grafiky... Já tedy nikdy Battlefield nemusel, ale takhle se zbytečně připravují o početnou skupinu platicích zákazníků... Jejich blbost. Jen kvůli téhle hře investovat do nového hardware nebudu :-/
-
-
nezlob se na mě, ale nebudou dělat hru na x let staré technologie. Doba jde prostě dál a oni to musí reflektovat a my taky. S aktualizací PC každých pár let je prostě nutné počítat, když je člověk pařan. Každý koníček holt něco stojí a hraní her není výjimkou. *3*
-
nejrozšířenější? OLOL, možná tak mezi kanclkompy
DirectX 11 GPUs 27.68% (+2.54%)
DirectX 10 GPUs 65.09% (-1.30%)
DirectX 9 Shader Model 2b 4.71% (-0.71%)
DirectX 9 Shader Model 2.0 GPUs 1.34% (-0.20%)
DirectX 8 GPUs and below 1.18% (-0.33%)
a už jen pro info - WinXP má ani 19% hráčů a podíl konstantně klesá rychlostí cca 1% za měsíc. tož tak -
to se vážně chcete do nekonečna plácat na rozhraní z roku 2004?
-
DX10 měly už GeForce osmičkové řady někdy pět let zpátky. Na starších kartách by sis stejně asi moc nepohrál.
-
-
No možná ani tak nejde o grafickou kartu - v tom já se příliš nevyznám. Ale i tak si to podle všeho nemohu zahrát, protože kvůli všem těm super efektům to běží jen na Vistách. A ty já z jistého důvodu nepoužívám a zatím je používat nehodlám. To mi přijde jako další volovina, jak přijít o zákazníky. Ač se to možná někomu nezdá, WinXP je pořád značně rozšířený. A zas takový pokrok v grafice, aby to ospravedlnilo tahle nepochopitelná omezování, to tedy není...
Ale nechápejte mě nijak zle. Popravdě po Battlefieldu vlůbec neprahnu. Jen mi prostě přijde vtipné, že taková super vysokorozpočtová hra kašle na polovinu hráčů a nechá se dobrovolně připravit o podstatnou část zákazníků. A to i když všechny ostatní současné moderní hry nabízejí podporu pro obě varianty... Snad na to autoři Battlefieldu nedoplatí... -
-
Visty mit nemusis, muzes si totiz nainstalovat Windows 7. Lpeni na DX9 je prezitek a doufam ze bude brzy uplne odstranen abychom konecne mohli naplno vyuzit potencialu 10/11ky.
-
kolego, skutečně tomu nerozumíte. dělat hru na DX10/11 a na DX9 znamená dělat hru na dvou zcela rozdílných enginech.
-
-
-
-
Pokud bude umět využívat 4-jádro tak by to bylo super. Dle mě je to jen fantazie.
-
-
to už dávno využíva i BFBC2
-
-
Pro všechny xpčkáře. http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
Sám jsem ještě potřebu mít desítku na xpčkách nepocítil, ale dle komentářů to prý fachčí. -
-
Hack pro spusteni DX10 na XP bych zkusil pouze v pripade, ze bych sel za pul hodiny reinstalovat system. U tohohle programu mate uplne stejne sance na: fungovani, nefungovani DX10, nenabootovani systemu
-
...kdyby tak člověk věřil úplně všemu, co se na internetu napíše... ;o)
Taky hlavně někteří lidi si takto votuní OS, přikoření to nějakými "zrychlovátky" a regcleanery a pak nejvíce prskají, že jim hry padají, nebo nejedou... *3*
-
-
intel i5 2.8 ghz
win 7 64bit
6gb ram 1600
amd radeon 6870 1gb