Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Cajk :) Akorát nechápu, proč tam pořád házej těch 20gb na disk, to si žádná soudná hra (GTA IV port, koukáme na tebe) nemůže ukousnout
-
-
Napoleony maj asi 21 gb potřebnejch... Nebo ETW... teď přesně nvm
-
Ach sladke zapomneni :) Stranglehold vyzadoval pocas instalacie 50GB!!! potom si vystacil s 20GB. Vsak tuna ludia na tiscali vyplakavali, lebo nemali temp presmerovane na disk s dostatkom miesta, tak to nemohli ani nainstalovat :) No a ta hra naozaj nemala ziadne hires textury, co by ospravedlnovali taku ozrutnost.
-
-
to vies niektorym optimalizacia a kompresia nic nehovori a teraz ked su 2TB disky tak zbytocne setrit miestom nie? :D
-
-
asi tak, navíc je to v některejch případech i dobrá size DRM :)
-
-
-
Modern Warfare 2 nema jedinou animacku a graficky je to slaby prumer a presto potrebude na disku neco malo pred 11GB. S tim, jak ma vypadat Battlefield 3 se nakonec zda byt tech 20GB docela realnych.
-
Textury ve vysokým rozlišení zaberou spoustu místa, to mi věř.
-
SW:TOR a tuny dabovaných scén, který každej přeskočí volají ahoj! *15*
-
-
WoW se všemi datadisky zabira 27GB, takže o ToR zatim nehodlam ani polemizovat.
-
A SW: The Force Unleashed s 24 gigabajtovou PS3 konverziou volaju naspat.
-
-
-
Ty jejich požadavky... Stejně i když to budu splnovat tak to nepojede tak jak má...
-
Ať žijí konzole, protože na mým PC bych to nerozjel ani náhodou, jen asi kdybych měl lepší grafiku a 8GB RAM *4*
-
-
8Gb RAM by ti bylo na h... znalče ... :) jen si to hraj na konzoli .... "super" zážitek :)
-
-
mám Win 7 x32 2 GB RAM DDR3 a grafika Nvidia Geforce 7020, myslím že kdybych si přikopil Nvidia Geforce 55Ti a do každýho slotu 8 GB RAM( 16 GB RAM) tak bych to mohl rozjet *4*
-
-
jak rika surikata.. 32 bitovy OS zvladnou jen 3266 MB RAM ).. Mam 4 (tzn 3,3 s 32bitovejma vistama) a tez se mi nikdy nestalo, ze by mi to vyhodilo hlasku jako za starych casu - nedostatek virtualni pameti.
-
Proč bys kupoval 8 GB RAM, to mi prosím vysvětli. Minimálně jsou požadovaný 2, z čehož 1 si prakticky vezme Windows, takže tu zbejvá 1 pro hru. Upgrade na 8 je proto naprosto zbytečnej, výkřik do tmy. Mám 4 a ještě se mi nikdy nestalo, že by si hra vzala víc, jak celý 2 GB. Čili mít celkem 3 a jsi vpoho. Mimo to 32 bitový systémy by tolik stejně nezvládly. Nvidia Geforce 7020 neznám, tak nějak pochybuju, že podobná karta existuje. Jak se dá hrát na konzoli s plnými detaily je mi taky záhadou. Já měl za to, že detaily nastavovat nejdou, a odpovídají středním až nižším detailům dostupným na PC. Aniž bych se chtěl navážet do konzolí, tak tenhle příspěvek je s prominutím pěknej plk.
-
-
-
Každý má něco, já mám PC i PS3 a když prostě jsou hry, který si chci zahrát na plný detaily a bez starostí, tak volím ps3.
-
-
Od kdy jsou na PS3 plné detaily??? Většina multiplatformovek tam vypadá stejně jako na Xbox360 nebo ještě hůř.
-
-
no ja osobne bych takovouhle hru asi na konzolich nezvladal hrat :) pc je pc
-
>ať žijí konzole
Bacha... varuju tě jako člověk člověka. Na této stránce a potažmo v celé ČR jsou podobné výroky chozením po hodně tenkém laně, které se houpe nad nebednou propastí.
-
-
tak ty doporucene jsou takovy mainstream dnesni .. otazka jestli to opravdu pojede na full ..
-
Ja sem v cajku na ultra ;)
i7 2600k 4.2Ghz
Nvidia GTX580
corsair 2x4GB 1600Mz
Nevíte jak to bude chodit na 3D vision? jestli budu potřebovat druhou 580
Dik -
-
otecko kupi? :)
-
-
Kdepak :D neni mi 15 clověk musí chodit do práce.
-
-
-
uff, no tie optimalne len tak tak
-
Tak doporucene oficialni pozadavky jsou pekelne. Mam dva mesic nove koupeny stroj, vice mene prave kvuli BF3, tesne pred koupi jsem premyslel zdali by me HD 5770 (6770) nestacila.
Moje sestava:
Intel Core i5-2400 (Sandy Bridge)
4GB DDR3 1600Mhz
ATI HD 6850 1GB DDR5
Sound Blaster X-FI Gamer -
-
bud v pohode, ja mam teda notas ne stolni pc ale podobne hw specifikace: Intel Core i5-2410m 2,3@2,9GHz (SandyBridge), 8GB DDR3 1333MHz, GeForce GT 540m pretaktovanou na 550m a kdyz sem zkousel hrat aplha verzi (sehnal jsem si ji odsud: http://torrentbay.cz/vsechno/hry/pc/battlefield-3-demo/) tak mi to slo nesekave a hral jsem bez problemu:)
jen jsem se trochu bal jestli do finalni verze nedaj napr trochu lepsi textury atd ktere by mi snizily framerate ale podle specifikaci se zda ze to bude stejny, jinak ta alpha verze mi jela uplne nesekave pri vsem na high a rozliseni 1366x768 *5*
uz se tesim az mi konecne prijde zprava na mobil ze uz si je mozne hru vyzvednout:D:D:D predobjednal jsem uz pred ix mesici *15* -
-
Sakra ani nevíš jak mě tenhle komentář potěšil, mám 5650 (nataktovanou) což je výkonově podobná karta a bál jsem se že mi hra ani nepojede.I když mám slabší procesor a jen 4GB RAM tak bych to snad na ty střední mohl dát. *14*
-
-
:-D .... má tu vůbec ještě někdo na to, aby taktoval?
-
-
Není důvod. Ale mám Black Edition procík a samozřejmě jsem ho po koupi důkladně otestoval, zjistil kam až můžu jít a přitom zůstat rock stable... a pak zase hezky na default, protože přetaktovanej procík žere víc elektriky a elektrika je drahá jako prase. *4*
-
-
-
no skoda toho ze moje styrjadro AMD ma vykon asi ako Core2Duo :D, inak lahodka ostatne... cakal som hodne hodne horsie... ale bude sa taktovatit :D
-
Vždicky mě zradí procesor *9*
-
-
Tebe zradil tvuj vlastni dementni mozek, kdyz vidim ten pravopis.
-
-
Mě taky :D
-
Ted jsi mě zabil hochu :D
-
-
-
hmmm.. první hra po téměř dvou letech, kterou nedám na plné detaily, jen na střední až vyšší.