Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Snad mi to pojede
intel i7 920
6GB DDR3, SSD HD
AMD 6990 -
-
No tak s takovym srotem se muzes jit zahrabat. Fakt strasmy co za hruzy maji nekteri lidi doma. Bych se radsi ani neukazoval na ulici.
-
Ne to nedáš ani na minimální měl bys upgradnout PC jako ja.
-
-
Docela by mě zajímalo jak a jestli bude probíhat i beta test na konzolích, je to taky hráčská platforma a rád bych si to vyzkoušel než si to koupím.
Ano konzole, minuskujte mě *1*
A vůbec sem nepíšu z pc že.. *15* -
-
Beta proběhne na všech platformách, tak to bylo dřív řečeno, myslím že to platí stále.
-
-
díky za info, moje jsem to nesledoval bo teď mám málo času *3*
-
-
Tady to máš ještě oficiálně http://www.battlefield-3.cz/otevrena-bf3-beta-zacina-29-9-2011/ . Není zač :)
-
-
-
-
hej morda ani se nezapotim
-
Stejně si myslím, že většina lidí bude hrát multiplayer na nižší detaily než je pro jejich PC potřeba, ono se hodí mít v multiplayeru co nejvíc FPS a rozplývat se tam nad grafickými detaily většinou není čas.
-
-
Proto dávám přednost konzolím *3*
-
-
kde to bude vypadat jeste o malinko hur nez na znizene detaily .. :)
-
-
Rozhodně to bude vypadat líp než u tebe na pc *3*
-
-
:) je to mozne .. ja mam sunkoidni i5-2500K, GTX 260 a 16BG ram, SSD disk .. hold kuli hram do PC vrazet prachy nehodlam a na praci mi to tak akorat staci ..
-
-
Mam i5 750, 4GB RAM, GTX 260 a všechno rozjedu na 1920x1080 na plné detaily. Ty sem snižoval jedině u ARMA II a Crysis. Akorát když si zapnu PhysX, tak klesne FPS, ale stejně tam moc rozdílů nevidim. Je to pohodová sestava a byla za pakatel. Alespoň tě nestála 40 tisíc.
-
cajk: je to levny mainstream .. v pohode je, jinak bych ho vymenil, ale nadupana herni masina nikoliv ..
-
vždyť máš stroj naprosto v pohodě:)
-
-
-
A bude to pro celych 24 hracu!
-
-
-
-
Doporucene pozadavky nijak nejsou extra takze pohodicka *5*
-
komunitní manažer zh1nto tvrdí že ty doporučený jsou vhodný tak na médium high detaily... na ultra bude třeba GTX580 :)
-
-
coze ? to mas od kud
-
-
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/116140116820504576
-
-
tak to jsou volove. tak to ta GTX470 1.28GB by mela na high
-
a este http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/116140729864159232
-
-
u toho posledniho twiteru neni odpoved
-
-
jj 2x 580. Podle mě si snad dělá prd*l z něj:)
-
aha to je to "2" a co to znamena ? dve grafarny :-D
-
-
-
-
-
-
Uplne me bavi tady cist: pojede to na me a one sestave, kdyby jste se poradne koukly na min. pozadavky.
-
-
At koukam jak koukam nikde nevidim na kolik fps a jaky nastaveni to na tech sestavach "pojede" *7*
-
no kdyby si z nás vydavatelé nedělali srandu a hry se opravdu daly hrát na PC s min. požadavky, ty dotazy by tu asi nebyly...
Ale i tak, každý pořádný hráč MP si stáhne stíny a podobný nesmysly a nechá jen to, co je nutné ke hře. Pak už by to nějak mohlo běhat - kor když destrukce asi nebude zase až tak žhavá. -
-
Pozor, v FPS hrach tvoria tiene velmi dolezity aspekt.. vypnutie = hendikep
-
-
-
Tak moje stará láska si bude muset najít nového páníčka...koupím novou, sice bude méňě vrnět, ale ty detaily, hodiny strávený s ní.... *1*
-
Tak teď jsem objednal novej komp:
I7 3,4GHz
16GB RAM
GTX590
2TB HDD
beru ho právě kvůli tomu abych si mohl BF3 zahrát na full, tak doufám, že se to vyplatí ;-) -
-
Já jsem zrovna včera koupil:
i19 9,6 Ghz
104GB RAM
AMD Radeon HD9990
a 50TB HDD
super, že ? -
-
Podle tvého komentáře a komentářů ostatních bych řekl, že Artose shazujete, ale přitom mu tiše závidíte, tak jako já ( jak typické ).
Když na to má, tak ať si to koupí, jsou to jeho peníze. -
-
Ne promiň, na tom fakt není co závidět *3*
Kdyžbych mu záviděl, tak to poznáš *15* -
-
jak tady nekdo pise ze nema paru vubec o pc, z ceho usuzujes? ze ma na to aby si koupil to nejsilnejsi co je na trhu tak tomu nerozumi jo? proste na to aby si to koupil tak si to koupim a nebude resit delsi dobu zadnej upgrade
-
-
Kdybysi koupil tak podobně, jak jsem psal výše, tak upgrade taky neřeší stejnou dobu a zbydou mu prachy...
mít prachy < nemít prachy -
Díky, konečně mě někdo chápe...
-
-
-
-
Kde to seženu ?
-
-
Normálně v Tescu
-
-
Doufám, že to stihnu před zavíračkou.
-
-
-
-
A co jako ?
-
i7 naprosto zbytečny... i5 2500K přetaktovaná vydrží na několik let dopředu
16Gb naprosto k ničemu... žádná hra to v životě nevyužije, nevyužije ani 8...
GTX590 zbytečně.... stačí 560Ti s taktováním... nebo by stačila GTX580
gratuluju ke zbytečně předražené koupi.... měl jsi si nechat poradit a za ušetřené peníze koupit kvalitní zdroj, silnější chlazení atd.
Ale je to tvoje věc, že jo... -
-
Podle tvého komentáře a komentářů ostatních bych řekl, že Artose shazujete, ale přitom mu tiše závidíte, tak jako já ( jak typické ).
Když na to má, tak ať si to koupí, jsou to jeho peníze. -
-
Nezávidím mu, že nemá o pc ani páru. Není frajeřina sestavit pc z nejdražších komponentů (to umí každý blb), ale sestavit ho tak aby to bylo nejlepší v poměru cena/výkon.
-
Naprosto nikomu nezávidím, silný čtyřjádro, grafiku co utáhne vše a dostatek RAM mám, není co závidět. Btw jsou i jiný věci než počítač, do kterých se dá investovat :).. A peníze snad může vydělat každý nad 15 let, takže kde je problém?
-
Však jsem psal, že je to jeho věc... jestli si tísícovkama vytírá řiť, tak si může koupit co chce.
A závist... jasně že závidím, to je snad dnes normální.
-
-
suhlasim a hlavne 590 je vlasne dual-gpu a s tym je viac problemov... zla optimalizacia na nove hry a na stare ani nehovorim. to mas to iste ako SLI... bud to ide alebo nejde a ked to nejde si v prdeli ale so Sli mozes tu jednu grafiku docasne vyhodit no s 590 mozes buchat hlavu o stol...
single GPU je best :D...16gb overkill ked nerobi s videom ale naco vobec reagujem sak to je trollpost -
-
No jo... víš co, mě je to fuk, co si kdo koupí, ale když jde něco udělat správně, tak mám radši když se to tak dělá...
-
Samozrejme ze muzes s dual GPU nechat pracovat jen jedno jadro. Mam GTX295 a uznavam ze ma svoje mouchy ale takova katastrofa jak pises to rozhodne neni.
-
-
sa da vypnut jadro hej? no tak to je potom OK ale ktovie ako vykonne to bude potom...
-
-
Asi jak 560
-
cca jako 580ka
-
-
-
-
-
neni nad to vyhodit desititisice korun jen kvuli jedne hloupe hre, aby mel clovek moznost sebeukajet se nad 256xAA, ultramegasuperkillingdetailama a 2050FPS.......
Gratuluji. -
-
Artos pravda trochu zbytecne frajeri, ale zase tohle PC mu vydrzi 2 roky bez jedineho upgradu (pokud neni fanatik) a bude hrat na hodne vysoke detaily.
Navic pokud si dost vydela, tak je jeho vec co si za to koupi.
Opacnym extremem je konzolista, ktery vychvaluje do nebes dnesni slaby vykon konzoli a to,ze ma podstatne horsi grafiku a mensi pocet hracu na mape (o grafiku prece "nikomu"nejde a vic jak 24 hracu je "zbytecnost").
Btw ja upgradoval kompa v unoru na i5-760 a Nvidii 560ti a cekam, ze si na tom BF3 zahraju v solidnich detailech (nemusim je mit na 110% s 12x AA atd). -
-
Tak já očekávám, že v následujících 3-4letech nebudu kupovat nic ( možná jen další HDD ). Mám to taky na střih videa atd...a hlavně je to za prachy tipsportu ( sázky na ligu mistrů vynáší ) ;-)
-
-
Mě přijde líto kvůli BF3 kupovat samotnou hru, W7 + dalších 1 - 2 giga ram, ale tak když člověk neví co s penězi :-D
-
-
V čem se vyplatí v současnosti na stolnim PC 16GB ram? Neni to reošku moc? :-)
-
-
To je trochu přehnané 2050fps.. řekl bych 100 a bude rád.. a to nepočítám lagy při Multáku..
-
Měli to v letáku, nekup to *4* když je to tak výhodný!
-
-
a co ti říká stříh videa ?
-
-
střih videa:D Ty vole...
-
ze na to entreba 16 gb ram?
-
Jojo, na to prostě musíš mít 16GB RAM!!! *1* *1*
-
-
-
-
-
Konečně, čekal jem na parametry hw jestli to rozbeham nebo ne a musim rict ze to neni tak hrozne jak sem se bal. Stolni pc uz nekolik let nemam a mam jen notas ale zato bych rek ze i docela vykonej:
CPU: Intel Core i5-2410m 2,3GHz s turbem 2,9GHz (Sandy Bridge) je to teda jen dvoujadro ale to by melo bejt +- fuk
GPU: NVidia GeForce GT 540m s 1GB takze tady by to melo bejt taky +- dobry
RAM: 8GB DDR3 1333MHz tak tady sem taky vpohode
No a co se tyce OS tak mam win7 x64 takze taky okay
Takze nemusim litovat ze sem si predobjednal uz pred nekolika mesici:D
ps:a to me ten notasek stal jen okolo 20litru
(to pred 4roky sem koupil msi gx600 skoro za 31 s OS a to mel jen c2d-t7500 4gb ddr3 a geforce 8600m :D:D:D) -
-
Záleží na tom jaké používáš rozlišení. Pokud FullHD, nepočítej s detaily vyššíma, jak MEDIUM. S FullHD má i GTX560M na medium(textury na max, SSAO off) co dělat i v BF:BC2. Vlastní zkušenost. A to má oproti GT550 jednou takový výkon.
-
No vidíš... v podstatě mám stejný stroj...
Mám teda GT555M a 8GB RAM (kterou nevyužiju)
Jo a s 2,9 nepočítej... to je turbo jen při použití jednoho jádra... při použití dvou je to jen na 2,6... a BF3 asi bude využívat dvě jádra... -
-
ty jadra. minimalne 2. pokud vim prvni jadro pouziva AI a druhy to ostatni tak to bylo u army
-
-
No jo no... tam jsem "asi" psát nemusel... to je kravina, aby dnešní věc používala jen jedno jádro.
-
-
-
Co se tyce notebooku tak je to pekny stroj, ale stolni grafiky jsou uplne jinde, stolni 560 bude asi 3x-4x vykonnejsi
-
jinak mam tu Nv gt 540m mam pretocenou/pretaktovanou na stejny takty ktere ma Nv gt 550m (obe tyhle karty maj stejny pocet stream procesoru a stejnej typ pameti) takze se da vlastne rict ze mam 550ku:)
(a teploty kdyz hraju napr gta4complete 3hod v kuse jsou jen okolo 75c coz je krasa, driv sem mel stou 8600mgt klidne i 85az95c :D)
-