Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • musim si koupit novy pc, zatim se mi libi tahle kraska GTX470 1.28GB
    • smejki
      tak to je jedna z nejhorších, jakou jsi mohl vybral. pokud mermomocí chceš zelenou, tak jdi do 560 nebo 570. z předchozhí generace stojí za řeč jen 460, ale ta je na tom s výkonem v tomto případě lehce nedostatečně.
    • Nevím jakej blázen by si dneska kupoval nvidiu, ale já mínus nedal.
      • Hanzales
        když už se to nakouslo.... Já jsem třeba fanoušek nVidie, rozhodně ji ale nikomu nevnucuji a nerozdmýchávám pořád hádky o tom, co je lepší. Takový Stratos by mohl vyprávět ;o) Je snad v každé diskuzi u NV karet a všem tam vnucuje ATI...
        Když to třeba (z mého pohledu) za posledních 5 let shrnu, problémy s nVidií:
        Hodně dávno, to ještě byly forceware, se v jedněch WHQL ovladačích neukládalo nastavení brightness. Pak akorát relativně nedávno s jednou verzí driverů poblikával BF2BC, což se hned zase opravilo a akorát až v nynější řadě 280< jsou nějaké problémy. Jinak těžko vzpomenout na nějaký zádrhel, ať už při instalaci, nebo fungování mnoha mnoha her (hlavně těsně po vydání). Zatímco kdykoli jsem měl v ruce ATI (pravda naposledy tak před půl rokem) narážel jsem na problémy často. Ať už BSOD, nebo error při instalaci WHQL Catalystů na čistý updatovaný systém, nebo problémy ve hrách, právě těsně po jejich vydání. Naštěstí ne za dlouho přišel vždy nějaký hotfix, nebo nové Catalysty.
        To ale neznamená, že je to berná pravda!!! Úplně klidně může mít někdo naprosto opačnou zkušenost. Každý ať si má v PC kartu, jaká mu vyhovuje a k jaké má kladný vztah co do spolehlivosti. A jak píše někdo výše, ATI mívala problémy dávněji, ale třeba u mně se ta důvěra po těch letech trápení získává už těžko. Před měsícem jsem upgradnul z 8800GTX např. kvůli DCS-A10-C a Witcherovi 2 na GTX560TI (první mainstreamová karta u mně) a krom ARMAII a METRO2033, zatím nebylo kde proč ubírat detaily, nebo AA/AF při FullHD. A to METRO nestíhalo akorát na ty úplně nejvyšší. No a teplota při zátěži kolem 60 stupňů, po hodně dlouhém hraní a při zavřených oknech ;o)
        • rancor1223
          Ty si můj člověk. Mám víceméně stejné zkušenosti. Teš se chystám nakoupit GTX560Ti nebo 570 (ještě nevím) a na AMD jsem ani nepomyslel...
      • nvidia ma physx a hodne her ho prave podporuje
        • Kup si co chceš, já sem třeba šetřivej člověk takže při výběru hlavně koukám na to abych měl za málo peněz hodně muziky.Physx klidně oželím, zas tak moc her ho nemá.Navíc nemám rád lháře a podvodníky takže od nich nic nekupuju.
          1
          2
          3
          *16* FLAME *16*
          • No vidíš, já to co jsem na ní ušetřil, jsem pak projezdil do servisu *1* aneb už nikdy víc *1*!
      • ja mam nvidii a nepamatuju ze bych mel u nejaky hry problem s padanim nebo rozhazenou grafikou abych musel cekat na novy ovladace *5*
        • Cajk
          teď mám Ati a taky si to nepamatuju:)
          • good for you ! *3*
            • hussdaasa: To už taky nějakej ten pátek neplatí... Já měl na ATi/AMD smůlu vždy, do těch už nepudu ani zadarmo... Jinak abych reagoval na původní koment - myslim že 470 bude spíš na medium případně High (ale bez AA)
            • Neplas. ATI mivala problemy-tak pred 10 lety. Ale spatna povest se spatne napravuje,to je pravda. A taky je pravda ze NVidie zase topi jako radiator. *1*
    • kdo mi dal minus. s touhle grafikou mi to pude na high ne ?
      • treba nejaky fanda Radeonu .. lidi jsou dementni ;)
  • Konecne oznamili hw pozadavky a termin bety (i kdyz o tom uz se spekulovalo dlouho).
    Tak ted uz zadne BF3 news cist ani nemusim, jen si zahrat betu a pak si pockat na full.
  • IsimonI
    xP
  • myslíte, že to rozjedu na tomto, aspoň na minimum?

Operační systém: Windows 7 64bit
    Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,60GHz
    Paměť: 2GB RAM
    Grafika: NVidia GeForce 9500 GT
    • nevim jestli bi nam to´rozjelo mam stejni pc mam 2gbram vindous 7 64bitu misliš že mi to rozde a chci se zeptat jak jadu v pc grafiku
      *13*
  • To nemá ani cenu stahovat... dokud nevydají mod tools
  • Požadavky jsou tak drsné že bych to naplno rozjel i před dvouma rokama *1*
    • Pro vysvětlení:
      ATI HD 5970 2Gb
      Intel Core i7 965
      8Gb RAM
      Win 7
      Nevidím jediný důvod proč by nemělo
      • Pěkná kus šrotu , měl bys uvažovat o upgrade...

(Jen ho provokuju blbánka *15* )
      • Jazz
        Super, zamachrujeme si ještě ?
        Sice mám stejnej PC, ale nemachruju s tim tady jak krtén *6*
  • Me osobne uz pocitac dost stve nebyt RPG, tak leti do popelnice a kupuji Xbox. Co na tom ze to ma starsi HW, kdyz hry na tom vypadaji dobre a hrajou se suprove. Na pc za rok nic tak dobre uz nejde a zbyva nez vytahnou zas 10 000kc nebo tu super hru nekoupit. Vazne nechapu proc to na pc nemuzou udelat pouzitelny hry... Napriklad zaklinac 2, tesim se dva roky a pak mi to nejde a lidi se divi ze si to radsi stahnu, kdyz ani nemas jistotu ze ti to pujde. A napsat procesor X2 Athon na om to nepujde to se vsadim... *16* *10*
    • Posledních několik let takřka není nutné upgradovat. Snad nikdy nebyl výkon PC o tolik vyšší než bylo na hry potřeba. Stačilo rozumně nakoupit a maximálně stačilo vyměnit mainstremovou grafárnu. Hi-end PC je dneska ne hry zbytečnost.
      • Hanzales
        ...souhlas, žádný HW v PC nevydržel tak dlouho, jako ten za existence X360/PS3. Je fakt, že před tím už grafikám (i když byly vyšší mainstream) po roce a půl docházel dech takřka úplně. Ale po uvedení "next-gen" jsem upgradoval tak 3 roky vlastně jen "příslušenství" a pokud člověk nelpí na ultra-high detailech a 16xAF/8xAA, tak si vystačí s převážnou většinou her s pomalu 4 roky starým HW ještě dnes. Případně upgrade na něco slušnějšího už není taková pálka, jako tomu bývalo při předchozí generaci konzolí.
        • mam 5 let starej PC s GF 8800gtx, core2duo 6400 taktovaný pouze na 2.5 ghz a 4 gb ram a s hrdostí můžu říct že eště před rokem jsem si pustil každou hru na plno ( nepočítám blbej vtip ala GTA4 kterou si 90% lidí v době vydáni zahrálo na minimum nebo vůbec)..dneska jedu většinu na střední detaily a nestěžuju si..jak už tady říkalo několik lidí, dnešní HW vystačí na pár let dopředu teda pokud si nepořídíte nějakou plívu za 10k...BF3 pustí každej kdo má podobný PC jako já,jen jde oto jestli bude chtít SP nebo MP..je rozdíl když všude kolem běhá 64 hráčů a všecko vybuchuje a nebo pár AI , kteří jen čekaj nato až je sundáte..každopádně ikdyž si tuhle hru zahrajete na konzolích, nebude to zážitek jako na pc už jen proto, že HW konzolí je dostačující pouze proto, že hra je osekaná o DX11, polovinu hráčů v mapách atd atd
          • I za 12 000 (nepočítám bednu, monitor, bedýnky, myš, kávesnici, prostě jen počítač) se dá pořídit solidní mašina, jen to chce trochu přemýšlet a pak si ji třeba doma složit sám...já to udělal podobně před dvěma lety, a nestěžuji si...
            Co se týká BF III, tak se těch 64 hráčů a celkově Conguest map docela obávám, no co, uvidíme v betě :-)
    • Pokud nevis, co delas, tak si ten xbox kup a nestezuj si zde na vlastni spatne volby.
  • mám konzoly Belgame a počítač s operačním systémem DOS, myslíte že mi ta hra pujde?
    • tak to ses socka to ti nepujde! *12* *6* ja mam gameboy color me to pojede krasne *5*
  • To zas bude tepla arkada *7*
    • Teplá ?!?!.... Tak to určite, lebo mne PC hreje jak fras keď hrám 5 hodín v kuse. *3*
  • och kurna, táto hra bude urcite pecková, ale tá absencia XP, ma fakt zabíja, menit win kôli jednej hre, och jo
    *6*
    • Bohuzial pouzivam este zastaralu TV kartu, ktora mi bezí len na XP. Bohuzial pre mna hru si nezahram, ale bohuzial aj pre vyvojarov, budu mat o zakaznika menej.
      • smejki
        škoda, že nelze mít dual system... oh wait!
      • H4wk
        no wow, o zakaznika ktory pre TV kartu drzi XP... tak to by som nelutoval.
    • http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
    • Taky nejsem kuli zbytečnýmu pokroku, ale Win 7 je krok správným směrem a to bych řekl že i na starších počítačích, které mají 1GB+ paměti.
      • No jasne, narvy W7 na pc s 1gb pameti. To si opravdu neco uzijes...
        • Nemyslim na hraní BF3, ale jako normální PC. Na WinXP s 1GB RAM s novýma hrama taky moc nepochodíš.
    • kdyby byli všichni jako ty, tak tu ještě jezdíme na koních a žijeme v jeskyních...
    • chlape, XPéčka jsou tu už deset let. Nemyslíš, že je na čase měnit? Pomalu žádná hra brzy nebude na tomto OS fungovat. *3*
      • Bohuzel pravda je spis ta, ze vetsina top her bude stale fungovat na XP. Ted navic nastala doba, kdy uz je i relevantni cekat na W8.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit