Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • at zije PC a DICE, konecne vyuziju svoje PC
    Windows 7 64-bit
    intel core i7 2.66
    ATI Radeon 5850 1GB
    8 GB RAM
    • Ježíš radeon. To budeš rád kdyřž to půjde na střední. To máš celkem pech. *9*
      • si delas srandu *1* neni nic horsiho sem nvidia
      • Jazz
        Pech máš ty, že jseš takovej debil, co nesnáší Radeon.
        Jo, sice to nerozjede, ale není třeba říkat, ježíš radeon. *6*
        Hlavně, že jsou výkonější a v poměru cena/výkon lepší než nVidie

Pro ty rejpaly, co do mě budou hustit, že su ATI fanatik, tak jsem byl taky pořád do nVidie. :)
        • Proč by to nerozjel?
          • Jazz
            Máš pravdu, to se omlouvám, to jsem asi přehnal.
            Ale na ultra to nedá
      • Tak Nvidia je obecně výkonnější, ale já mám třeba 5750 a nemůžu si stěžovat..pokud teda nejdu do 16x antialiasingu, ale ten na mém rozlišení stejně nemá žádný vliv *2*
        • V žádnym případě nechci začí´t flame, ale musim říct, že do nákupu noteboku jsme měl zkušenost jen s desktopovou nVidií (cca 8 let) a neřešil jedinej problém. Vždy všechno fungovalo. Teď jsem koupil ntb s Radeonem 6630M a už jsem strávil poměrně dost času řešením a zprovozňováním her. A to jsem si před nákupem říakl že to musí být už dneska jedno jakej hardware koupim. Že ty řeči o ovladačích ATI už dávno musej bejt pasé. No aspoň v mém případě nejsou. Sice jsem většinu her rozchodil ale do ATI už nepůjdu nikdy.
          • S notebookovýma atinama mám jedinou zkušenost u svojeho HP 625...a tam nejde skoro nic :-D (Taky to není herní notebook), ale spíše jde o problémy procesoru, než grafiky (ale žádné nové hry jsem tam pochopitelně nehrál).
            Pokud jde o Nvidia grafiky, tak opět, nevím, mám jedinou zkušenost s jedním z nové řady Dellu, který má kamarád, a opravdu mě to šokovalo - notebook za 24 000, který se při hraní náročnějších her přehřívá až na 90°+, při čemž se poté okamžitě vypíná. Už jen při AC II grafika topí na 80°C. Je to trochu off topic, ale jelikož šlo o úplně novou řadu, na fórech se o těchto teplotách nic nedozvíte...odkázal jsem kamaráda na support Dellu a jejich odpověď byla skutečně povzbudivá: Nehrajte hry... Ale v tomhle případě jde spíše o konstrukční vadu notebooku, ne grafiky.
            Co se týče mojí ATIny, tak jsem problémy měl jen u Cataclystů tuším verze 11.3, kdy se mi po cca půl minutě hraní zamrzal monitor i celý počítač...vyřešil jsem to downgradem na 11.2 a od 11.4 opět bez problémů...jediné, na co si můžu stěžovat, je zmiňovaný antialiasing a občas i vertikální synchronizace, které když mám zaplé tak se mi v některých hrách zpožďuje pohyb myši...čím to je, nevím, FPS se většinou moc nemění...
            Každopádně nepopírám, že Nvidie jsou na hraní her lepší a výkonější, ale taky jsou výrazně dražší (nebo byli, v době, kdy jsem grafiku potřeboval) a dlouhou dobu chyběla podpora DirectX 11, proto jsem šel do ATIny.
            • No což o to provozní vlastnosti té 6630M jse výborné. teploty nízké, spotřeba nízká, výkon dostatečný. Taky to není ntb na hraní (Thinpad Edge E420). U téhle řady je navíc trochu specifickej problém s přepínáním grafik. Naposledy jsem ale třeba řešil pro děti spuštění Lego Indiana Jones a nespustil. Na fórech jsem našel pouze inormaci ža na ati s novějšími drivery nejede. Naštěstí jsem ji celkem slušně rozhýbal na integrované intel HD3000. Ale bylo to o chlup. Při vypnutých stínech 25 -30FPS.

Je pravda že ntb grafiky jsou trochu specifické. Mě ale spíš naštvalo to že u desktopové nvidie jsem nikdy nic neřešil a u ntb Ati řeším dost často. Ale asi nejde míchat hrušky s jabkama *4*
  • Zase mas pravdu, uz 4 tydny mam rymu a stahnu si tu hru jen kvuli SP.

Je stejne uzasny ze me umis pres ten internet precist. Je videt, ze vy homosexualove jste jedinecne bytosti. Opet se neboj mi napsat neco dalsiho a udelat ze me lepsiho cloveka.
    • Nechte toho mentálXka být... Beztak je to nějaká zakomplexovaný adolescent.
      • morik
        Nemusis tady urazet, nemyslim si ze H4wk je mentalek. Zakomplexovany adolescent urcite je ale ruku na plice kdo z nas neni že Unmore...
    • I hate when I must pee with boner
    • I hate it when I must pee with boner
    • H4wk
      Citas ty niekedy po sebe co pises za nezmysly ?
      • ne ctu to jenom po tobe, protoze tvuj nazor je jediny na kterem mi zalezi
        • H4wk
          Ok takze si to zhrnme
          -Chodis citat novinky o hre, ktora je primarne urcena na MP
          -Ty osobne nemas MP hry rad ako sam vravis
          -Nechces si BF3 kupit, namiesto toho si to chces stiahnut kvoli SP
          -Ako si sam povedal, nepoznas nikoho kto si kupuje hry v dnesnej dobe (Vraj kvoli kvalite)
          -Strapnujes sa blbymi komentarmi
          Toto Tvoje spravanie mi v ziadnom pripadne nepripomina dospeleho cloveka, skor by som to specifikoval ako spravanie 13-15 rocneho fagana, ktory nevie co so sebou kvoli prave nastupujucej agresivnejsej faze puberty a preto ta poprosim, chod sa radsej venovat inej aktivite, tu zrejme neuspejes a do sveta dieru nespravis. Taktiez nie si stredobodom pozornosti ktorym by si mozno byt chcel.
          Myslim, ze sem chodia diskutovat povacsine ludia ktory maju k tejto hre a novinke co povedat, ty k nim nepatris, takto sa vacsinou definuje aj 'troll'. Osobne si velmi rad zaplatim za kazdu hru, ktora ma bavi. Nie je ich malo a ako pracujuci clovek viem ocenit namahu ktoru vyvojari na vyvoj danej hry vynalozili.
          Ty niekedy dospejes a taktiez pochopis.
          • souhlasim:))
            • morik
              Jestli se daj se lecit? Proc by se meli davat lecit, dospivani se lecit neda. Muzou sice podstoupit kastraci a vyhnout se tak preskakujicimu hlasu, zbrasnemu obliceji akne a pohlavnimu sebeuspokojovani, ale to je zbytecne. Nevim jestli je ti to nyni jasne - pravdepodobne neni, ale neboj, az budes jednou dospivat, pochopis tak jako vsichni ostatni.
            • H4wk
              daj sa liecit ...
            • dekuju ze se o me takle starate a zajimate. Vasich nazoru si doopravdy velmi cenim, je videt ze vase maminky udelali dobre kdyz s vami prestrihly pupecni snury a pustili vas do sveta a snad ani státní správa nepochybí když vám, po letech toužebného čekání, vydá občanské průkazy, abyste se konečně mohli cítit jako dospělí lidé. Vím přesně jak se v tomto věku cítíte a byl bych nelida, kdybych nenapsal že je mi vás také líto.

P.s. Nezapomeňte, že ipsace (ten úkon když si hrajete s pindíkem a líbí se vám to) je naprosto normální věc a dělá to každý. Nebojte se si o tom popovídat s vaším tatínkem či pediatrem.
          • moc děkuji za tvůj komentář! Najednou cítím, že ze mě začíná být lepší člověk a díky tobě já snad překonám tu "agresivní fázi puberty" (v originale "agresivnejsej faze puberty") kterou mám sice dávno za seboul, ale kdo ví, třeba má vícero fází ( mohl bys to vědět zrovna ty, jsem přesvědčen, že máš bohaté lékařské znalosti - například ta agresivní puberta.)

Bohužel jsem přecenil tvé znalosti ohledne predvidani, nebot jak ti jiz jiste doslo, nepohybuji se ve vekove hranici 13-15 let a zde bych také chtel poukazat na zname prislovi "Podle sebe, soudim tebe." Ano pochopil jsi to spravne co tim chci rict, jestlize ne odkazuji te na Ottuv slovnik naucny.

Ohledne tve rady abych se venoval necemu jinemu, te bohuzel (pro tebe a dalsi dospivajici gaye) neuposlechnu, protoze prave verim ze na tomto serveru udelam diru do sveta.

BTW Chci podekovat vsem lidem kteri me v techto diskusich podporuji, nebot prave diky nim jsem stredobodom pozornosti!
            • LOL, ak ty máš viac ako 15, tak ťa úprimne ľutujem *9*
            • H4wk
              okay, don't feed the troll.

not a single fuck was given that day
    • adresováno hčtyřiwkovi
      • Nezasloužíš si, aby se k tobě někdo v této diskuzi choval s respektem. Svými příspěvky a výroky o sexuální orientaci - konkrétně homosexualitě, tu urážíš ostatní uživatele. Jako vykonavatel osudu tě odsuzuji k pokání a vyjadřuji pohrdání nad tvými vyjadřovacími schopnostmi. Jestli nejsi nerudný adolescent, ale naopak někdo starší, za koho se kradmě a potají vydáváš, tím hůř pro tebe. Nechť tvůj slizký počítač postihne chorobný virus při kradení her z internetu. Doufám, že se při čtení těchto řádků budeš smát a budeš přemýšlet nad skvělými přídomky a přívlastky, kterými bys mě počastoval. Na tvoji reakci budu čekat, ba se dokonce těšit, ale věz, že tvé komentáře zadupu do horoucích pekel. Přesně tam patří od první chvíle, kdy si znásilnil svoji klávesnici, aby ze sebe něco takového vůbec vykoktala.
  • EA tímhle ztratila půl trhu (absence podpory XPček). Pořád na tom jede plno lidí, navíc je tam i menší potřeba RAMky. Hm, stejně nejspíš vyjde nějakej mod nebo něco.
    • ramky stoja par korun, ramky su teraz naozaj ten najmensi problem
    • Hanzales
      sice vůbec netuším, nakolik je následující stránka věrohodná (první odkaz googlu), ale i dle třeba statistik steamu (hráči) se to už docela pomalu obrací:
      http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp
  • skvele, uz jsem uvolnil asi 15 GB místa... uvidime jestli to za to stahnuti bude stat
    • hehe vedel jsem ze mi bf troubove daj minuska *1* *1*
      • tak za to ze tu pises ako to budes stahovat ti moze dat minus hocikto
        • nevim co je hocikto, ale ja neznam cloveka ktery si hry kupuje, pri dnesni kvalite to nema cenu
          • H4wk
            @Morik, ono totiz v tvojej vekovej kategorii na ne nikto nema...
            • H4wk
              Preco potom sledujes clanky o MP hre ?
              Stiahnes si ju kvoli SP ? Tak to si asi chory.
            • no jooo, dalsi vedma *1* vsechno vi vsechno zna, vi kolik mi je let, nemuzes mi prosim rict jaky jsou vyherni cisla na sportku? Jestli ne, rozhodne se mi neboj odepsat neco moudreho, tvuj duchaplny nazor si vzdy rad prectu. *14* *14*

nicmene abychom se nerozptylovali nazory kdejakych masturbujicich homosexualu.... souhlasim clovek co dela brigady si pak hry muze dovolit, jenze si koupi hru kterou dohraje za 8 hodina nic dal v ni delat nejde.... Proto hry nekupuji - naposled jsem to udelal pri Mafie 2, kde jsem se velmi spalil.

A nakonec - MP me nabavi, proto si tu hru nechci kupovat. Utracet 1599 Kč za 12 hodin požitku mi prijde jako volovina
            • Jazz
              @KENNY: Wow, ono už se dá v 5i letech chodit na brigády ? o_O
            • H4wk
              Niekto zrejme nepochopil moj post.
            • KENNY1988
              nema??? a co treba brigady? nebo setreni penez??? nerikej, ze kdyz si nebudes setrit a budes utracet za kraviny jako cigarety apod tak ze na hru si nenasetris...sice si nemuzes asi koupit vsechny hry co chces ale jednu nebo dve si klidne poridit muzes...
          • Socka *7*
            • Hocikto je socka, ahááá. Dík jses fakt hodnej clovek, malo lidi ti dneska odpovi na jakoukoli tvoji otazku, takze dekuju moc za odpoved, moc si ji vazim. Neveril jsem ze mi nekdo doopravdy odpovi, ale ty jsi to udelal. Vsadim se ze jsi moc dobry clovek.
    • stahovat battlefield? uzasny napad.... az na to ze BF bola MP only seria a i ked tam teraz bude SP tak stale je tou najhlavnejsou castou MP
  • saaakra, tagze na xpckach nemam narok jo?
    • Bohužel, třeba já bych do BF3 100% šel, stejně jako třeba do BC2, ale jedu stále na XP.
      Bohužel se mě ale přechod na Win7 v současnosti nevyplatí a tak mam smůlu...
      • Hanzales
        Já se moc nedivím... Osobně jsem se XP držel až do příchodu W7, to jsem zvědavě nahodil 90denní zkušebku, rovnou ze zvědavosti X64 (jak to nepojede) a ono to jelo jako po másle ještě před SP1 (což se třeba o Vistách nedalo říct ani půl roku po vydání) Ale XP jsou pořád skvělý systém. Bohužel MS i výrobci SW od něj již pomalu a jistě upouštějí a za rok snad už skonší i Wupdate. Z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že pokud má PC aspoň ten 1GB ram (optimálně 2GB) a nějaký né moc starý 250GB disk, tak to běhá naprosto svižně. Tak jako tak ale na těch XP ještě jede kvanta lidí a ty absence DX9 asi moc nepotěší :/ Ale dříve nebo později by to stejně přišlo tak jako tak....
    • Bohužel. Je třeba upgrade :)
      Ale pokud máš sestavu, která tu hru utáhne, pak mi XP nedávají smysl :)
      • rancor1223
        Jak bohužel? Snad konečně, ne? Pořádnej důvod k upgradu.
  • Zajímavé, jak je CPU s pamětmi v nepoměru ke grafice. To zas někdo odflákl port, co? Nebo žeby nVidie a ATI platili pod stolem za umělé udržování laťky? Hmmm...
    • smejki
      co je na tom zajímavého? střílendo grando je na paměť i na CPU poměrně nenáročná věc.
      • Ty mapy pro 64 lidí by mohly v paměti udělat bordel, zvlášť při průletu...to se snad necpe do VRAM... A taky tam snad je nějaká fyzika, nebo tak něco. Particle efekty. To je to takhle vždycky? Mě nikdy nároky nějak extra nezajímaly, ale většinou mi to přišlo...no vyrovnanější.
        • smejki
          není zdejší fyzika náhodou dělaná přes DirectCompute? Mylím, že ano. a info o 64 hráčích je záběr na linku, ne na RAM.
          • No jo vlastně, DX10 hra. Ale ty paměti, to jsem myslel mapy, modely...pochopitelně že ne akce hráčů.
    • H4wk
      Port ? Za toto by si si mal polamat prsty... DICE nerobilo port z XBOX na PC, ale z PC na XBOX.
      • To že tvrdí? Věrohodnost takového prohlášení komentovat nebudu, ale prostě k tomu budu přistupovat hodně skepticky. Možná že to nějaké jádro hry dělali pro PC, ale ta hra musí pořád fungovat na konzolích bez chyby na stabilních FPS. S tím musí vývojáři počítat ze začátku a tu hru tak stavět. Pochybuji, že nejdřív udělají hotovou hru na PC a tu pak budou nějakým způsobem ořezávat, osekávat a vůbec modifikovat tak, aby šlapala na konzolích.
        Ale to je můj laický názor, kdyby mě někdo mohl zasvětit do tajů vývoje s tím, že se mýlím, tak se rád poučím. *4*
        • H4wk
          Ja DICE verim, este ma nesklamali. Teba ano ?
          • No že by neklamali, to říct nemůžu. Celá BC série byla trochu ble. Odnož, ale odnož pořád od Dice. Myslím. A navíc jsou pod EA, která poslední dobou dělá psí i jiné kusy.
            • No jo, 1942 byla výborná hra. Obrovské mapy, variabilita. BF2 podobné, ale už mi to nepřišlo jako ten ideál. A 2142 nevím, jen jsem to kdesi zahlédl. Nebyl to moc tržně úspěšný titul. To samé Mirror's Edge. Opravdu dlouho jsem hrál jen ten 1942
            • H4wk
              Dobre, nepocitajme BC2 ale iba cistokrvne BF

BF 1942, BF2, BF2142 ... nic z toho som nepocitil ako zeby ma to nebavilo alebo sklamalo, vsetko ma enormne bavilo a vtiahlo na dlhe hodiny do boja ;)
      • To tvrdi oni :) Pockej az pustis PC verzi a vykoukne na tebe "Press a key to continue..."
        • Jazz
          A ? *7*
    • Ja by som typoval tú druhú možnosť ! Veď teraz je svet plný konšpiračných teórii tak prečo nie v PC a grafikách?!.... *3*
      • Právě. Přijde mi, že PC scéna je podezřele klidná. Jako kdyby se pod tím klidem dělo něco strašného...jakože celý internet ovládá nějaký Belzebub.
        • H4wk
          a je u teba doma pod postelou ... takymto hlupostiam veria len deti a hlupaci :D
          • Ja vím. Ale nevím, co si myslet o lidech, kteří došli k názoru, že někdo vážně věří na čerty.
  • Taky jsem se bránil, ale s novim kompem jsem do sedmiček šel. Nelituju. Stabilní systém. A halvně novej hardware prostě lépe funguje s novým systémem. A cena RAM? To snad nemůžeš při dnešních cenách myslet vážně. Obyčejné 4GB DDR3 paměti stojej 550,- Kč

Jasně na starej komp jsou sedmičky blbost, ale na novej komp by mě v životě nenapadlo je cpát.
  • V pohodě .. i5 GTX650Ti a 8Gb ram to jistěji ....
    • A koho to zajima ?
      • Tvou mámu, ríkala to mému psovi, kdyz ji píchal *2*
    • To jo :)
      Já splňuji doporučené požadavky přesně - akorát se bojím toho "quadcore", když je to q6600 :)
    • rancor1223
      GTX650Ti? To jsou nějaký nový čipy? Že jsem o nich ještě neslyšel *1*
      • H4wk
        Vydali 650Ti viacmenej potichu... vela ludi o tom nevie no prichadzaju dalsie edicie a medzi nimi 680 na ktoru si brusim zuby :)
  • Minimum DX 10.1? tzn, že to na 200 řadě nerozjedu vůbec (mam pouze DX10.0)
    • Problém nebude s verzí DX, ale s výkonem.
  • Co myslíte,dám to s GTX 470 twin frozr II na high? procesor i5-750 (4-jadra) a 4 gb ram.
    • nedáš.. protože hra je přístupna od 18 let a tobě tolik ještě nebylo
    • Jsem na tom podobně: i5-760, gtx460. Ale naštěstí hraju jen v 1280x1024 takže doufám že na plno to dám.
      • V tomhle rozlišení ty komponenty snad ani nemusíš aktivně chladit. *4*
        • Ale to víš že chladim *4*

Tak ale co LCD slouží a větší by se mi ani na stůl nevešlo. Budu řešit až exne. Nevíc to má výhodu že mi všechno jede na plno a snad i dlouho pojede. To víš my co jsme vyrůstly na těch pár pixelech v devadesátejch letech zas tak náročný nejsme *1*
          • Já jsem taky pamětník. *4* Ale dneska seženeš slušnej non-TN monitor kolem sedmi tisíc a ten rozdíl je obrovskej. Navíc nic dalšího už nemusíš měnit, když vemeš 22", tak si procák s grafikou i nadále budou ve většině případů válet šunky. *4*
    • decko, sa musi pochvalit?? a s cim.. ked mas male ego tak tu vypisujes ze ti fotrik kupil pc?? haaahaa
      • Jedno decko sa chváli a druhé závidí...
    • Myslím, že s přehledem.
    • mas tam napisane requirements, tak naco sa to pytas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit